Ay nasıl duygulandım yaÖdemi olanlara bir Aus alıntısı bırakayım
Gel de haşla bizi bak çok yiyorum gelmiyon diye. 60 oldum nerdeyse geeel
Kim gitmiş ulaAna herkes gitmiş ben de çıkayım bari
Sen yol arkadaşınla ilgilenirsin diye düşündümKim gitmiş ula
pötö pötö pötö pötö diyim sen anlaHadiiii gerceeeeekkk denerim bak, karsinda kronik kabiz duruyor
Matah bişey değil ama gene de bi işe yaraması güzelSevmedim cia tohumunu ben
Aaaa tabi ya işte bu hiç aklıma gelmemişti
Bir pronun dostu yine bir pro
Ben de çok safımBende saf o yaşa o kilolar yakışmıyor dedimçok safım yeminle
yapayım bunubu kürün tadı da kötü olmuyor. bal tadı var ama çok değil. sulu sulu oluyor sadece. tatlı bi şurup..
Yok hiç bişey yapma ki bal kalıntıları orda biraz kalsn da bakterileri virüsleri öldürsn.Balin üstüne su içme dedin
Su içsem olmaz mi? Balın tadını sevmiyorum, ya da yiyince üstüne 1 lokma peynir alsam?
Dana budu gibi aşırı tombik kas falan değil yağ sallanıyor tabi birazdaKuzum kılların kaslimi yoksa yumuşak mi ?
Kızz Allah seni deme öle :))Dana budu gibi aşırı tombik kas falan değil yağ sallanıyor tabi birazda
Öncelikle yemekteyiz bölümüne gir yarışmalara bak.. konu poğaçalar.. kolayına geleni yap.. geçen ay da sütlü tatlılardı kategori.. bak bakim kolayına gelen tatlı var mıkızlar yaa bişey diyecem haftaya felan 5,6 kişilik caya gelecekler gunduz malum burda konuşalıcak şey değilde bana bi kolay gosterişl doyurucu 3 4 çeşit menu diyiversrniz ama özelden atınki canlarımız çekmesin hafin bana bi iyilik yapın çocuklarla nasıl yapacam bilmiyorum ama, bekliyorum fikirlrinizi
tabikide yardımcı oldun canım tşk ederim misafirlre yapayımda kendim yemesemde olur ilk fırsatta bakacam hemenÖncelikle yemekteyiz bölümüne gir yarışmalara bak.. konu poğaçalar.. kolayına geleni yap.. geçen ay da sütlü tatlılardı kategori.. bak bakim kolayına gelen tatlı var mıyardımcı oldum mu?? Bu arada salata közlenmiş patlıcanlı domatesli meze fln da yap.. onları da sen yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?