]bende kızlar nasılsınız bakem bende yazamasam bile ara ara baktım yoksa hepten ayrı duramıyom menuyu vereyimde işime bakayım
9:00
2 yumurta. 9 zeytin 1 yk tulum peyniri 1 dilim beyaz peynir yeşillik salatalık domates
13:30
2 incir ((dışarıdaydım bunlarıda cantaya koymuştum sut almak hiç aklıma gelmedi)
17:00
1 tabak taze fasulye. ( dünden kalmişti)
salata. Yoğurt
su 2.5
spor sonra bildireyim yaparsam
ben sizle baş edememÇözer çözer onda o ışık var,
Sen yokken kapacam emineyi
Abla demiyorum lazım olur
Güzel menü kuzum? Sporu da yazda bi bakalım[/QUOTE]
spor yuruyus var sadece canım yapabilirsem birde dunku gibi leslie 1 ve 2 beraber yapacam internet gelince diğer bolumlerinide indirecem inş şimdilik elimdeki ile yetiniyorum[/QUOTE]Güzel menü kuzum? Sporu da yazda bi bakalım
Hele bi de çiayla keten tohumunu karıştır masum allah allah nidalarıyla koşuyon resmen
Nare83 kız o incrden değil sana demediler mi
Pro olanlar kabız olmuyormuş
Bak hepfite kronik kabızmış neden çünkü normal üye o
Tartı ne diyor pembikcim?spor yuruyus var sadece canım yapabilirsem birde dunku gibi leslie 1 ve 2 beraber yapacam internet gelince diğer bolumlerinide indirecem inş şimdilik elimdeki ile yetiniyorum
Miunun işi var karıştırma onuben sizle baş edemem
Miu bi yandan sen bi yandan
Canım muhakkak yap sadece yürüyüş az senin için, yarın sabah özelden tarti bildir bana. Yarını ayrı planlayalimspor yuruyus var sadece canım yapabilirsem birde dunku gibi leslie 1 ve 2 beraber yapacam internet gelince diğer bolumlerinide indirecem inş şimdilik elimdeki ile yetiniyorum
Bu neSabah
Yok uyaninca kizimi direk dr a gotrdm atesi vardi
Zaten gece cok uyumadgmiz icin gec uyandik 12.20de uyandk
14tte
1 muz
10 badem cig
3 4 fındık cig
1 bardak süt
Aksam 16.15
1 kase mercimek corba
1 bardak ayran
Ceyrek yarmin yarisi tb ekmek
17.40
Cay iciyorum
1 avuc kabak çekirdeği
3 5 findik.badem
Aksam cok acikirsam
Hurmali yogurt yada sut icerm
Spor aksam eklerim yapıyorum bitmedi
@MiuLegotevafuk55
Yumurta sarısı yemişMenü vereyim kizlar yorgunluktan geberecem
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi sarisinin da yarisi
9 zeytin
1 dilim hellim
Salatalik
Ara 11.30
Biraz kabak cekirdegi ve kuru meyve
Yesil cay
Oglen 13.15
1 kase mercimek corbasi(ay aşırı suluydu valla corba gibi degildi doyurmadi da zalım)
Ara 15.15
1 elma
Aksam 17.30
Ton balikli salata
2 ceviz
Su 2 lt
Spor yapcam inşallah
@MiuLego
Yetişirsin hiç meraklanma. Fitle yarının menüsünü oluşturunsabah kalkınca odemli felan taartılıyom cumaya supriz yapacak herhalde ama vayt iyi gaza basmiş yetişirim inşallah geçemesemde sağlık olsun
Ödemi olanlara bir Aus alıntısı bırakayımödemlerinizi en güzel günde keşfetmişsiniz ne mutlu !
pazartesi ... salı ..çarşamba..perşembe ... Cumaya kadar ödem atamıyorsak , dükkanı kapatalım dağılalım zaten
kimler ödemli bilmiyorum ama ... ödem en sevdiğim artıdır ... hele de pzt varsa ... inmemesi için hiç bir sebep yok .... yeterli zamanda var .
Bol su için ! Birikmiş suyu yine su atar vücuttan . 3 lt yi zorlayın her gün ...lütfen .... bunu da özellikle sabah uyanır uyanmaz , ve tam yatmadan önce olarak 1 lt sini bitirmiş olun .
Maydanoz ve dere otu yiyin ... açıktıkça birer tutam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?