Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tart kalibin varsa şık kolay tatli onereyim

Olır mu öle emine teyzem ♡♡♡ evin annelerinin diyet yapması çok zor bilmez miyim?? Afiyet olsun.. laf söylüyorsak iyiliğin için teyzem ♡♡♡
Ya bilirim tabiki iyiliyim için en küçük bir şüphem yok bu konuda herkes çok iyi gerçekten sizi sevdim
Oyle an oluyordu 4 kişiyiz şuan evde
4 çeşit yemek.yaptigimi bilirim
Ama tadına dahi bakmadım
Ovünların disinda samimi söylüyorum
2 duyun vardı bu hafta yemekli. Ordan bile yemedim bende.doktorun.dediyini.yapiyom
Yolum uzun nefsimi böyle tatmin ediyom napayim yoksa kemdimide biliyom bırakırım diyeti çabuk sıkılırım o sebepten yani
Yemek yapınca yememek zor

Haklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..

Haklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..
Deyilmi çekilmez yani öyle böyle deyil
İçimden bir insan. Çıkacak göründüğü gibi deyil çok zor

kolaymiş canım irmik tatlıları çok yaparım bunuda yapayım olur detaylı bilgi de olsa bakayım

Menüm
Sabah:
Yeşilçay da var.

Ara: sütlü sade kahve.

Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, yoğurt ve salata.

Su 2.5 lt.

Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş.

nehirnil111

@MiuLego

Düzenlenmiştir! Netim sorunlu sanırım resmi acmiyor

Son düzenleme:
İki haftadır preto haşat etti yüzdesiyle
Bugün işe gitmedim tüm gün bahçede takıldı spor yaptı

Birazdan da ben koşuya çıkarım
Benimkilerde baba evde olunca daha çok hareket ediyorlar onu farkettim, hiç bişey olmazsa eşimin ilgisini çekmek için çabalıyorlar(eşimin çalışma sistemi değişti haftada 3 gün çalışıyor artık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…