- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Tart kalibin varsa şık kolay tatli onereyimkızlar yaa bişey diyecem haftaya felan 5,6 kişilik caya gelecekler gunduz malum burda konuşalıcak şey değilde bana bi kolay gosterişl doyurucu 3 4 çeşit menu diyiversrniz ama özelden atınki canlarımız çekmesin hafin bana bi iyilik yapın çocuklarla nasıl yapacam bilmiyorum ama, bekliyorum fikirlrinizi
İyi işte ne güzel
Onlar da fit girecekler yaza
Cuma yazsana kilosunu onları da mırti yapalım, begümle
Eskiden bende sevmezdim bikaç yıldır yemeye başladım..Allah’ın gücüne gitmesin mantar en sevmediğim şey
Niyeyse aldım buzdolabında duruyordu atılmasın diye yedim
İki haftadır preto haşat etti yüzdesiyle
Oy oy oy.. spor da mı yaptırıyorsun :))İki haftadır preto haşat etti yüzdesiyle
Bugün işe gitmedim tüm gün bahçede takıldı spor yaptı
Birazdan da ben koşuya çıkarım
Ya bilirim tabiki iyiliyim için en küçük bir şüphem yok bu konuda herkes çok iyi gerçekten sizi sevdimOlır mu öle emine teyzem ♡♡♡ evin annelerinin diyet yapması çok zor bilmez miyim?? Afiyet olsun.. laf söylüyorsak iyiliğin için teyzem ♡♡♡
tşk ederim canım kızlardan fırsat bulursam bakacam inşCanım bu konularda @Nevreste iyi bilir aynı anda yemek topiginin editörü dur kendisi
Haklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..Ya bilirim tabiki iyiliyim için en küçük bir şüphem yok bu konuda herkes çok iyi gerçekten sizi sevdim
Oyle an oluyordu 4 kişiyiz şuan evde
4 çeşit yemek.yaptigimi bilirim
Ama tadına dahi bakmadım
Ovünların disinda samimi söylüyorum
2 duyun vardı bu hafta yemekli. Ordan bile yemedim bende.doktorun.dediyini.yapiyom
Yolum uzun nefsimi böyle tatmin ediyom napayim yoksa kemdimide biliyom bırakırım diyeti çabuk sıkılırım o sebepten yani
Yemek yapınca yememek zor
Tart kalibin varsa şık kolay tatli onereyim
hiiii anladım hipoom şimdi spor yapacam kiii heeeCnm akşam az ama bezelye diyette önerilmiyo.. içinde şeker var
Deyilmi çekilmez yani öyle böyle deyilHaklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..
EvetOy oy oy.. spor da mı yaptırıyorsun :))
Kuzummmm
Canim tart kalibina herhangi bi irmikli tatli ya da tavuk gogsu yap dok onu soguttuktan sonra kaliptan cikarinca ortasinda bosluk kaliyo ister cikolata sosu yap koy ister meyve ve jolesi vs.detayli tarif istersen onu da gonderirim :)yok canım ama alırım sen soyle
kolaymiş canım irmik tatlıları çok yaparım bunuda yapayım olur detaylı bilgi de olsa bakayımKuzummmmdaha bugün laf attim ben de bi isirik muz yedim diye
Canim tart kalibina herhangi bi irmikli tatli ya da tavuk gogsu yap dok onu soguttuktan sonra kaliptan cikarinca ortasinda bosluk kaliyo ister cikolata sosu yap koy ister meyve ve jolesi vs.detayli tarif istersen onu da gonderirim :)
Benimkilerde baba evde olunca daha çok hareket ediyorlar onu farkettim, hiç bişey olmazsa eşimin ilgisini çekmek için çabalıyorlar(eşimin çalışma sistemi değişti haftada 3 gün çalışıyor artık)İki haftadır preto haşat etti yüzdesiyle
Bugün işe gitmedim tüm gün bahçede takıldı spor yaptı
Birazdan da ben koşuya çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?