- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
O benim tarifim :)) geçen yarışmada yaptım yaa :))Kuzummmmdaha bugün laf attim ben de bi isirik muz yedim diye
Canim tart kalibina herhangi bi irmikli tatli ya da tavuk gogsu yap dok onu soguttuktan sonra kaliptan cikarinca ortasinda bosluk kaliyo ister cikolata sosu yap koy ister meyve ve jolesi vs.detayli tarif istersen onu da gonderirim :)
O benim tarifim :)) geçen yarışmada yaptım yaa :))
Ben yarismalara hic bakmiyorum kuzum :)O benim tarifim :)) geçen yarışmada yaptım yaa :))
Sıkılmak yokYa bilirim tabiki iyiliyim için en küçük bir şüphem yok bu konuda herkes çok iyi gerçekten sizi sevdim
Oyle an oluyordu 4 kişiyiz şuan evde
4 çeşit yemek.yaptigimi bilirim
Ama tadına dahi bakmadım
Ovünların disinda samimi söylüyorum
2 duyun vardı bu hafta yemekli. Ordan bile yemedim bende.doktorun.dediyini.yapiyom
Yolum uzun nefsimi böyle tatmin ediyom napayim yoksa kemdimide biliyom bırakırım diyeti çabuk sıkılırım o sebepten yani
Yemek yapınca yememek zor
Benim ki de toka hastası, saçımdan çekiyor manyakEvet
Saç tokasıyla oynatıyorum, ben atıyorum o getiriyor
Katiliyorum, bir süre sonra alışkanlıklar ağır basar özlem başlarYa tam da bunu düşünüyordum
Annemle konuştuk demin
Yolum uzun sıkılırım bu şekilde diyor...
2 hafta değil de aylık bi hedef olsa. Mesela 110 kilo birinin 104,9 u tartıda gördüğünde ufak bir kaçamak yapması olabilir mi acaba
İradeli de bak iki parmak kadayıf yedim bıraktım gerisini diyor...
Bana da bazen yolu uzun arkadaşlara yükleniyormuşuz gibi geliyor
O da neden oluyor? Zayıflarken mutfak alışkanlıklarının da değişmesi gerekiyor. Annemden gidersek kadayıfın aslında yenmemesi gereken birşey olduğunu kabullenmeyi bekliyoruz. Ömür boyu hayatından çıksa bişey kaybetmez diyoruz ama evet bunu çıkarmak bana ona kolay olsa da anneme sana daha zor muhtemelen
Inşallah 3 ayı çok güzel geçirmek Istiyorum kısmet olursaKorku değil umut besle 3 ay bebeğine kabusa ilmek için elinden gelenin daha fazlasını yap iyi beslen sağlıklı yaşa lutfennn
Suan eşim yanimda dondurma yiyor ben sadece 1 tatlı kaşığı aldım ve bıraktım o kadar ve canım istemiyor ama ona bakarken kafamda sanki dünyanın en güzel yiyecegi gibi hayal kurup buyutuyordum. Aldım ağzıma olmasa da olur dedim o kadar da kusursuz değil. Sonuç yemiyorum hepsini eşim yiyor
Evde hiç yapmasa sorun değil görmez.
Zaten buna bağımlı ve sürekli bıraktığı maddeye maruz kalıyo gibi düşün.
Şu an öyle değilim ama aynısını bende yaşıyorum.
Evdekiler dikkat etmiyolar önemsemiyolar.
Eşim geçen akşam tartıştı benimle kandil akşamı komşu helva getirdi ve fitil ateşlendi.
Hiç yapmıyomuşum unutmuş çocuk gibi ağlıycaktım. Bunu diyen adamda zayıf olsa neyse zaten kendi şeker ilacı tansiyon ilacı alıyor. Oğlum desen 14 yaşa göre kilolu çok yiyor.
Derdimize bak allah ıslah etsin hepimizin nefsini ne diyim.
Yaza kadar rahat bırak bizi diyo zaten dikkat ediyosunda noluyo yine aynıyız ne sende bi değişme var ne bizde diyo.
Kendime laf ettiriyorum ya kafama .........
Annem de destek olmaya geliyor haftaya bana diet yemekler yapacak yine 1 ay gece 11 de cikacagim zor günler bekliyor. Inşallah kilo vererek geçecek o günler
Sağol canım inşallahaynen öyle.Bel altı vurmaya hiiiiiç utanmıyorlar
hayırlı olsun inşallah çakılım.Umarım tez vakitte sonuç alırsın
çok doğru söylüyorsun.Ayrı anne baba elinde savrulsun istemiyorum kızım.En çokta bu düşündürüyor zaten
başladık bakalım bonus süreç nasıl işler bilmeden başladık
inşallah waytım
Eşini alıp konuşsana çakıl, senin bebek için sağlıklı olman lazım, dün çikolata, bugün dondurmaSuan eşim yanimda dondurma yiyor ben sadece 1 tatlı kaşığı aldım ve bıraktım o kadar ve canım istemiyor ama ona bakarken kafamda sanki dünyanın en güzel yiyecegi gibi hayal kurup buyutuyordum. Aldım ağzıma olmasa da olur dedim o kadar da kusursuz değil. Sonuç yemiyorum hepsini eşim yiyor
Ben de bi cıs yaptım eşimeBirde kek yaptım
#yapıyoruz#yemiyoruz
O benim tarifim :)) geçen yarışmada yaptım yaa :))
Ayy cnm eski konulara baksan :))bu arada canım yarişmadaki poğaçanı beğendim ellerine sağlik
detaylı tarifi senden alalım ozaman
Çok sağol canım inşallah süreç başlasın mutlaka soracaklarim olacaktır bir yanim korkuyor da agustosta 2 hafta izin almaya calisacagim o dönem stressiz geçer inşallah. Heyecanı korkuyu özlemi sevinci bir arada yasiyorum hep yasak koymuslardi şimdi umut verdiler o bile beni heycanlandirditek tek mesajlarını okudum cnm okurken yaşadım valla..Allah yardımcın olsun.. Ama burada ilaçlarını alsanda sen kenini motive edip iradeni de kullanarak bunların üstesinden geleceksin.. Ben de buna benzer bir dönemden geçtim ve gerçekten de dr. da gittim ilaç da vermedi ama anlattıkça insan rahatlıyor o da ayrı fakay gerçekten herşey beyinde bitiyor bu tür süreçte.. Çok zor evet ama obsesiflik bende de var.. Herşey mükemmel olacak en iyi olacak diye diye yıllarca yedim bitirdim kendimi bir çok şeyde.. Özellikle de iş hayatımda ama ne oldu hiç bir .ok.. Sonra düşününce iyiyi kötüyü ve birazda deneyimlerden yola çıkarak nasıl değiştiğimi gördüm.. Kafam rahat eskiden olsa kk girmeyi bırak işyerinde telimi elime almaz bir de gece yarılarına kadar mesai yapardım..
Eşimle de aramızda çadtışmalar da oldu.. Kızım olduktan işe başladıktan sonraki yaşadıklarımı bir Allah bilir bir ben bir de benim ailem..
bir çok kavgamız hep eşimin ailesi yüzündendir hiç desteklerini de görmedim.. Hep uzaktan gılı gılı.. Çocuğuma bakmaya yardımcı bile olmadı.. Benim evime gelip 1 kere bir şeye ihityacın var mı gelin dememiştir ki 13 yıllık evliyim 13 yıl da da neler yaşadık eşimle.. Çocuğumuz olmadı tedavi gördük uzaktan izlediler.. Eşim ameliyat oldu 3 ay benim annem baktı.. Daha neler neler...
Ama hep güçlü oldum kimseye muhtaç olmamaya çalıştık.. Hep içime attım.. Dr. da dedi çocuk olmaması için bir sebep yok bekleyelim dedi yok dedik stresten ben beklemek istemiyorum dedim ve tüp bebek yolunda ilerledik.. Çok şükür bir kızım oldu 2. tüp bebek tedavisinde.. Benimde imtihanım buymuş.. Ne yapalım Allah beterinden korusun cnm..
Hepimizin derdi var kiminin ağır kiminin hafif..Dağına göre kar..
Ama eğer ki bu süreçte kendini telkin etmezsen o ilaçların hiç bir etkisini görmezsin sadece içtiğinle kalırsın cnm.. Hep iyiyi düşn...
Amann be ne çok yazdım...Kendim de kötü oldumm.. Şu ara zaten iyi de değilim.. Çok düştüm.. Burdan da kopmak ta istemiyorum..
Bu hafta sonu bir memlekete gidip geleceğim sonra dipçik gibi başlayacağim diyete söz veriyorum and içiyorum..
Canım sana bu konuda her türlü yardımcı olabilirim deneyimli biri olaraktan tek yapacağın asla kafaya takma rahat ol..
Ben il transferimde 15 gün yattım. Olmadı nasip değilmiş.. 2. de tatile gittim 12saatlik yola gittiim hatta mucizesi Allahtan o Ol dedi ve dünyalar tatlısı bir kızım var Rabbim isteyen herkese versin..
tm canım benim bu konuyu kapatayım artık yoksa kaptan fena kızacak tamda tartı öncesi tıp sustumAyy cnm eski konulara baksan :))
Ay inşallah listede olmak iyi gelecek her hafta 1 kilo versem ağustosta en az 70 kilo ile hamile kalabilirim doktor 75 demişti.Ayyy çakılım hakkında hayırlısı olsun kuzucum. Inşallah biran önce zayıflar mis gibi sağlıkla hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?