Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O benim tarifim :)) geçen yarışmada yaptım yaa :))

Sıkılmak yok
Bak bizde yapıp başkalarına yediriyoruz, yalnız değilsin
Hatta gece gelirsen görürsün Abla, herkes aç, suyla dayanmaya çalışıyor. Yalnız değiliz, aynı şeyleri yaşıyoruz.
Tamam sıkılmadan devam edicez, çıkar aklından sıkılmayi, onun yerine mağazada 1 küçük beden alabilir miyim dedigindeki hazzı düşün

Katiliyorum, bir süre sonra alışkanlıklar ağır basar özlem başlar

Suan eşim yanimda dondurma yiyor ben sadece 1 tatlı kaşığı aldım ve bıraktım o kadar ve canım istemiyor ama ona bakarken kafamda sanki dünyanın en güzel yiyecegi gibi hayal kurup buyutuyordum. Aldım ağzıma olmasa da olur dedim o kadar da kusursuz değil. Sonuç yemiyorum hepsini eşim yiyor

Sağol canım inşallah

İyi akşamlar bı 20 dk fırsat bulup stepper yaptım

20 dk daha yapsam çok iyi olacak

Açım ama sabaha tok kalkicam nasılsa

Canım nasıl tost istiyor ,cuma günü iki dlm ekmek ile tost yiycem sabah .

Ama yarın wasa'ya talimmmm

Eşini alıp konuşsana çakıl, senin bebek için sağlıklı olman lazım, dün çikolata, bugün dondurma
Ne yapmaya çalıştığını bi sorar mısın?
Bebek istemiyor mu?
Sağlıklı olman, şekerden uzak durman gerektiğini anlamıyor mu?
Kızıyorum çok eşine

Çok sağol canım inşallah süreç başlasın mutlaka soracaklarim olacaktır bir yanim korkuyor da agustosta 2 hafta izin almaya calisacagim o dönem stressiz geçer inşallah. Heyecanı korkuyu özlemi sevinci bir arada yasiyorum hep yasak koymuslardi şimdi umut verdiler o bile beni heycanlandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…