Ben de çok safım
Aklıma bile gelmedi
Bu çok iyi haber canım epey faydası olur sana. Akşam erken yedikten sonra kolay gider senin kilon, işe götüreceğin yemekler yaparAnnem de destek olmaya geliyor haftaya bana diet yemekler yapacak yine 1 ay gece 11 de cikacagim zor günler bekliyor. Inşallah kilo vererek geçecek o günler
O kadar işlemişsiniz ki beynime benim telaşımdan mıdır nedir kilo alamıyorum yesem de geri gidiyor bu sabah 51.7 geldim pazartesiden bu yana -600Ne yapmayı hedefliyorsun
Bu iş nereye kadar gider degilmi Eki Görüntüle 2138396 Aanammm buralara kadar gidiyormuş bak tabiki bizim hedefimiz bi değil bizler sağlıklı sağlıklı kilolarıEki Görüntüle 2138397 mızdan kurtulacagiz boyle fissssssstik gibi olacagiz
Ve elbette bu kolay değil ama biz istikrarimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz Eki Görüntüle 2138398 mizmizlanmak yok dedim
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
20 NİSANHEDEFLERİ
malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)
Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)
nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)
_________________________________Eki Görüntüle 2138399 AAaayyy pardon bu resmin sizinle bi alakası yok(resim örnektir bana tabiki gerçeğini alacakkk ) YANLISLIKLA koymusum kocam bana alacaktiya yanlislikla olmus bizim en büyük ödülümüz bedenimizdeki degisim
O kadar işlemişsiniz ki benim telaşımdan mıdır nedir kilo alamıyorum yesem de geri gidiyor bu sabah 51.7 geldim pazartesiden bu yana -600
Afiyet olsun canımBen de çok begendim çok güzel oluyor ellerin dert görmesinNego
Begüş akşamki squat hareketlerinin pilatesinde etkisi olabilir tabi
Can içim dün 40 dk tempolu yürüyüş 100 puanEki Görüntüle 2138407
Biliyorsunuz bugün son gün o yüzden sporlar sıkılaşsın sizi şişirmeyecek yürüyüş+leslie+pilates özellikle öneririm eğer cardio jillian da şişirmiyorsa olurHadi kayısılar çağlalar yenilmek yok gücümüzü gösterelim Bugün şahane sporlar bekliyorum sizden Eksik gedik varsa gözde atalım tabi Çağla mevsimi bence çokta güzel yeniyor da geçen 1 avuçtan fazla yedim bakkkkk tam denk geldi
@Sidelya95 @Lunyamatematik61 Melegiimm22 Nego
@hippoglisemimalipina Nevreste elfkkk suspushanimcim cakil80
Begüş akşamki squat hareketlerinin pilatesinde etkisi olabilir tabidaha bant gelmedi onunla daha da iyi olacak bu iş Sen nasılsın
Bundan sonra almasına izin vermeyeceğim ama eğer irademe sahip çıkarsam muhteşem olacakAma çakıl bu oyun değil, senin şekerle ilgili sıkıntın var, o şekerli şeyler evde depolu olmasa sen canın istese bile bulamayacaksin ve mecbur yemeyeceksin. Evden çıkar şu ıvır zıvırı
Aa çok geçmiş olsun canım. Dün görmüştüm fotonuzu kızınlaBugun ne fena bir gundu
Kızımı okuluma götürdüm bir heyecanla..
Okulda kızımın alnında pütürler fark ettim
Yakından bakınca parlak parlak g3kdi gözüme
Vücudunu inceledim
Kulak arkaları sırtında daha çok.olan "su çiçeği "
Istahsiz di dünden beri ve dün de erken uyumuştu. Nedeni bunlalarmış d3mek ki
Rapor aldik ama gün boyu benim.okulumdaydi
Muhtemelen b3nim öğrencilerime de bulaştıve tabiki evd3ki oğluma da bulaşacak
Geldim canım geldim şükür
Ekledim kuzumCan içim dün 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
oo başladın demek,tebriklerölçülerini almayı unutma sakın
ben azıcık eksideyim ama ben buna eksi demem,benim için eksi 57 nin altı sayılır ama ben hep 57-58 arsı gidip geliyorum
Çok mantıklı. Zaten ben psikolojik yiyiciyim hep yazıyorum buraya bunu. Ama uzun vadede kilo vermek zorunda olanlar için abartmadan ufak ödül olmalı diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten diyet çok zor ve yıpratıcı bir süreç hele ki evde sürekli çeşit çeşit yemek pişiyorsa, hele ki yıllardır o yeme düzenine alışmışsan depresyona bile girebilir insan. Altı üstü yemek diyemiyoruz işte bazen. Sigara bağımlılarının diyemediği gibi.Ödül yemek olmamalı yeme bağımlısı alkol bağımlısı gibi ödüle odaklı olursa kilo almak için yemeğe başlar psikoloji fena olur. Ödül onu mutlu edecek başka birşey olmalı sevdiği bir konser bir kıyafet kitap gezi yemekle bağlantılı olmayan birsey. Yeme bagimliliginin ilk tetikleyicisi küçükken her iyi bişey yapildiginda veya kötü birsey yemekle bastirilmasi.
Örnek bebek aglayinca hemen agzina meme veriliyor belki o bebeğin canı sadece güvende olmak istiyor annesinin kokusunu duymak istiyor ama biz öyle yapıyoruz hemen ağzına birseyler depiyoruz düşünün bu bebek her agladiginda anne kokusu duyup güven hissetmek için yemek yiyecek.
Karne Hediyesi dışarda yenen yemek veya uslu dursun sana ödül mac. Bunların hepsi ogrenilmis davranis. Ödül bizim için yemek dışı mutluluk olmalı yani bence
Sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?