Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne yapmayı hedefliyorsun
Bu iş nereye kadar gider degilmi Aanammm buralara kadar gidiyormuş bak tabiki bizim hedefimiz bi değil bizler sağlıklı sağlıklı kiloları mızdan kurtulacagiz boyle fissssssstik gibi olacagiz
Ve elbette bu kolay değil ama biz istikrarimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz mizmizlanmak yok dedim

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

20 NİSANHEDEFLERİ

malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)

Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)

nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)

Ausencia ( ) aramıza dönmek!

_________________________________ AAaayyy pardon bu resmin sizinle bi alakası yok (resim örnektir bana tabiki gerçeğini alacakkk) YANLISLIKLA koymusum kocam bana alacaktiya yanlislikla olmusbizim en büyük ödülümüz bedenimizdeki degisim

Annem de destek olmaya geliyor haftaya bana diet yemekler yapacak yine 1 ay gece 11 de cikacagim zor günler bekliyor. Inşallah kilo vererek geçecek o günler
Bu çok iyi haber canım epey faydası olur sana. Akşam erken yedikten sonra kolay gider senin kilon, işe götüreceğin yemekler yapar

O kadar işlemişsiniz ki beynime benim telaşımdan mıdır nedir kilo alamıyorum yesem de geri gidiyor bu sabah 51.7 geldim pazartesiden bu yana -600

Biliyorsunuz bugün son gün o yüzden sporlar sıkılaşsın sizi şişirmeyecek yürüyüş+leslie+pilates özellikle öneririm eğer cardio jillian da şişirmiyorsa olur Hadi kayısılar çağlalar yenilmek yok gücümüzü gösterelim Bugün şahane sporlar bekliyorum sizden Eksik gedik varsa gözde atalım tabi Çağla mevsimi bence çokta güzel yeniyor da geçen 1 avuçtan fazla yedim bakkkkk tam denk geldi

@Sidelya95 @Lunya matematik61 Melegiimm22 Nego

@hippoglisemi malipina Nevreste elfkkk suspushanimcim cakil80

Can içim dün 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan

Begüş akşamki squat hareketlerinin pilatesinde etkisi olabilir tabi daha bant gelmedi onunla daha da iyi olacak bu iş Sen nasılsın

oo başladın demek,tebrikler ölçülerini almayı unutma sakın
ben azıcık eksideyim ama ben buna eksi demem,benim için eksi 57 nin altı sayılır ama ben hep 57-58 arsı gidip geliyorum

Ama çakıl bu oyun değil, senin şekerle ilgili sıkıntın var, o şekerli şeyler evde depolu olmasa sen canın istese bile bulamayacaksin ve mecbur yemeyeceksin. Evden çıkar şu ıvır zıvırı
Bundan sonra almasına izin vermeyeceğim ama eğer irademe sahip çıkarsam muhteşem olacak

Aa çok geçmiş olsun canım. Dün görmüştüm fotonuzu kızınla

@MiuLego Konyakk tan haberin varmı?
@malahit iki gündür spor bildirimini almadım nirdesin
Geldim canım geldim şükür
Çok spor yapamadım ama yinede yazım
Pazartesi
1 saat tempolu yürüyüş
Sali
3 mil leslie 1 saat tempolu yürüyüş
Çarşamba
500 ip
30 dkk bölgesel

Can içim dün 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
Ekledim kuzum
oo başladın demek,tebrikler ölçülerini almayı unutma sakın
ben azıcık eksideyim ama ben buna eksi demem,benim için eksi 57 nin altı sayılır ama ben hep 57-58 arsı gidip geliyorum

Sende korumada gibisin aslında almaman güzel tabi de daha da aşağıları yaza güzel olur Evet akşam ölçüleri alayım en iyisi bakalım etki edecek mi 3 haftada ebru şallının pilatesi de ekleyeceğim 2 haftada 2 beden incelme diye videosu var

Çok mantıklı. Zaten ben psikolojik yiyiciyim hep yazıyorum buraya bunu. Ama uzun vadede kilo vermek zorunda olanlar için abartmadan ufak ödül olmalı diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten diyet çok zor ve yıpratıcı bir süreç hele ki evde sürekli çeşit çeşit yemek pişiyorsa, hele ki yıllardır o yeme düzenine alışmışsan depresyona bile girebilir insan. Altı üstü yemek diyemiyoruz işte bazen. Sigara bağımlılarının diyemediği gibi.
Emine ablanın kilosu çok, yılların getirdiği bir beslenme alışkanlığı var, evde eş çocuklar pişen bol kalorili yemekler, nefis terbiyesi çok da kolay değil onun için. Motive eder bence onu arada ufak kaçamak. Bu şekilde liste veren ünlü diyetisyenler de var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…