- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Teşekkürler can canimmmmm
Olabilir.Mutlu ol ballı çörekcik sadece 55-56 larla daha da rahat gez
Sporu hayatımızın her evresine sokma kuralı gibi
Duraklama dönemine girmiş olabilirsin ya da farketmeden seni şişiren kilonu tutan bir şeyler yedin sadece tatlı buna dahil değil
Güzel eksi masum bozma moralini bak 71.5 din şimdi 69 haftaya 68 böyle böyle gidecek o kilolarKilo bildireyim
Gecen hafta : 69.7
Bu hafta. :69.0
Giden :700 Gr
Regli olmama rağmen az gitmiş
Aslında dün 68.8 di bugün 69
Hergun tsrtilmak iyi değil işte
Çok moralim bozuldu
Tebrikler harikasın canımbende bildirim yapayım artık ama her ne kadar waytı gecemezsemde hedef kiloyu geçtim ona seviniyorum sağlık olsun artık
geçen hafta:89.4
bu hafta :88.1
fark:1.3
@MiuLego @cakil80Whiteblacklife hepfit
Korumada bile eksi sahanesin berna
Eksi 800 güzel rakam senin için kuzum if de yapsan mecburiyetten akşam geç yiyorsun bu geç yeme kilo vermene engel oluyor ama buna rağmen eksisin sahaneGünaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife arden32 @igdedali
Benim reglinin 4. Günü hala inmedimYa tartilayim diyorum ama dayanamıyorum artı niye çıktım anlamadım dün 68.8 dim oysa, yarında tartilirim ben duramam
Cnm regli bitti benim en az 1 kilo giderdi niye böyle oldu anlamadım
Gunaydinnnnnnn
Güzel eksi masum bozma moralini bak 71.5 din şimdi 69 haftaya 68 böyle böyle gidecek o kilolar
günaydın kizlar
ovulasyon ve stres arti 500 olarak döndü. gecen hafta 77.3 bu hafta 77.8..
eşimle dün gece yine tartistik. polis cagirdim ve sabahında evi terketti.
umarim kizim bu dönemi hasarsız atlatır...
Kuzum dun aksam yemegi yiyemedim midem bulaniyodu ondan oldu muhtemelen.dun sabah 58.1 dim.Korumada bile eksi sahanesin berna
Güzel eksi pempisler tebrikler canimmmbende bildirim yapayım artık ama her ne kadar waytı gecemezsemde hedef kiloyu geçtim ona seviniyorum sağlık olsun artık
geçen hafta:89.4
bu hafta :88.1
fark:1.3
@MiuLego @cakil80Whiteblacklife hepfit
Haftasonu abartma kuzum emi bu eksi 800 gitmesin elimizdenGünaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife arden32 @igdedali
Şerri geçmiş olsun canım ya çok.cok üzüldüm.rabbim çıkış yolu gostersingünaydın kizlar
Eksi 800 güzel rakam senin için kuzum if de yapsan mecburiyetten akşam geç yiyorsun bu geç yeme kilo vermene engel oluyor ama buna rağmen eksisin sahane
Yirim la seni
Salı dan bu tarafa sadece eksi 200 gitti Banu düşün ya bı bazen vücut bı haltlar yiyor biz anlamıyoruz ne yazık kiAma dün 68.8 iken bugun 69 çok sinir bozucu waytim
tşk ederim canımın içi mortimGüzel eksi pempisler tebrikler canimmm
Gecmis olsun şeri Rabbim bi cikis yolu versin inşallah.günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?