Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir diyetisyene git cnm faydalı olabilir diye düşünüyorum kaç kilo verdin şimdiye kadar hele eşin yoksa listeye daha kolay uyarsın bak ben bebek görmeye gittim 3te elmamı yedim

canım mersin'e gidince mutlaka düşünüyorum gitmeyi.. nette çok iyi yorumlar alan bi diyetisyen var :107:

inşallah canım artık elimden geleni ardıma koymicam yani bitti buraya kadar

5 i bi arada içiyorum şimdi yeşilçay da var içinde bir de çubuk tarçın atıyorum

Arkadaşlar dereceler ve listeler değişmiş püsküütün onayımı bekliyor

Hadi hayırlısı artık :106:

ii akşamlar sevgili kardeş takımım.öncelikli olarak hepiniz cok cok cokkk tebrik ediyorum.takım olarak süpersiniz bu hafta

senaristim hedefine odaklan hiç bişey ömür boyu sürmez ve hiç birşey imkansız değildir.dukan kardeşim sen bu işi başaracaksın biliyorum hemde en yakın zamanda
shopalic süper arkadaşım maşallahhsana tebrik ederinm

Son düzenleme:
senaristim bugün dukanı bi porsiyon erik ve kirazla bozdum.onada izin vermiştim kendime zaten.darısı yarının başına.yarın sebze günüm daha kolay gecer inşallah.

İyi akşamlarrr canımmmmm teşekkür ederizzz hoşgeldinn

İyi akşamlarrr canımmmmm teşekkür ederizzz hoşgeldinn

hoşbuldum arkadaşımmm:)sonunda fırsat buldum sizin takıma gelmeye.geçmişinizin maşallahı var.oku oku bitmedi.bu haftaki başarınızda payı var bununda sanırım.
sende duraksamadan sonra yılmayıp bi kilo vermişsin.tekrar tebrik ederim canımcım.

Saol canım yaa aslındaa 5 aydır burdayım ve verdiğim 6 kilo ilk 2 haftada oldu sonraa bana asırlar gibi gelen duraklama dönemi geldii aslındaa çok pes ettim amaa takım arkadaşlarım beni bırakmadı ve bana inandılarr saolsunlarrr hepsinden allah razı olsun onların hakkı ödenmezz şimdi yinee birer birer vermeye başladım hayırlıııaısı artık çok acelem yokk aslındaa yavaş yavaş gitsin kilocuklaarr

kızlar baya kaynaştık aslında ..sizlerde yazsanız hangi burcsunuz ne özelliklerini taşıyorsunuz?

Ben akrebim kelebekcim.Benimde kıskançlığım çok baskındır.Sevdiğim insanları hele de eşimi kimseyle paylaşamam.Ketumumdur kimse kolay kolay ağzımdan laf alamaz ve çok ayrıntılara takılırım.
Eşimle 3 yıl arayla aynı gün doğmuşuz.Evde 2 akrep bir başak yaşıyoruz

günaydın ben kahvaltı ediyprum
1 yemek kaşığı çökelek
domates
6 fındık
2 diilm ekmek

domatesi çökeleğe batırıp yedim ekmekle şimdi fındıkları çerez niyetine yiyorum

cuma sayımları
salı...angiera...................... izinli
çarşamba...ecemavi.............izinli
perşembe...senarist.............23
cuma...saphira....................17

pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............17
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera...................17

ipekyol...............................12

21 mayıs haftası

pazartesi...senarist....................
salı...........saphira......................
çarşamba...shopaholic.................
perşembe...saliss........................
cuma...paşam.............................

28 mayıs haftası

pazartesi...kelebekolacam..............
salı...gerbera................................

Son düzenleme:
günaydın ben kahvaltı ediyprum
1 yemek kaşığı çökelek
domates
6 fındık
2 diilm ekmek

domatesi çökeleğe batırıp yedim ekmekle şimdi fındıkları çerez niyetine yiyorum
nasılsın tombul tavugum benm ben daha kahvaltı yapmadım trafigim okadar varki ne sen sor ne ben söylüyüm hadi çok ısrar ettin deyim baridemin halam aradı ban kalmaya gelicekmiş şimdi yatak oadsını toplucem ütü yapıcam çamaşırları toplucem nevresimleri geçiricem yemek yapıcam evi dip köşe temizlicem oh oh çok işim var sonracıma akşama kaynıma yüzük takmaya gidicez anlıcegin ben maffoldum bugün kahvaltıda ne yaparım bilemiyorum
ben yürüyüie çıkcamhadi sizde
canım 10 yeni kalktım insan arar demi paşa kalk diye

gene becerememişim yaw ne olacek benim bu halim

bu arada ben koçum koş gibi hatunumanlıcagınız eşim terazı benim burcumun özelliklerinin yanından bile geçmiyorum pehgünaydın bebeler bugün işim çok sonra görüşürz sizlerle akşama girebilirsem girerim malum halam olucek evde yoksa pazar gelir yazrım yediklerimi

yürüyüşe gittim heldim kimse yok100 dk yürüdüm

ne güzel canım ya sabah erken kakmışsın, yürüyüşünü yapıp gelmişsin ben de birazdan çıkacağım, köpüşümle 1 saat yürür geliriz

sonuç listelerini çok merak ediyorum ama limsecikler yok

sonuç listelerinin son haliyle kabul edileceğini düşünüyorum, yanlış bir şey yapmadık çünkü, sen merak etme canım, öyle de böyle de takımınız 1. benim gözümde, sen de bir an evvel tartını değiştir

diyetisyenimin saatlerine uymak zorundayım o yüzden saati kurup kalkıyorum

umarım kabul edilir yoksa arkadaşlarımın o kadar çabası listede boşa gitmiş olcak tartımıda değiştireceğim

Aslan-Yükselen Oğlak

Kararlı ve azimli olurlar. Asla yalan söylemezler. Dürüst ve güvenilir kişiler bu konumda çok bulunur. Sadık ve inatçıdırlar. Yaşamda bir tek kendilerine güvenirler. Başarı onlar için geç gelebilir ama uzun sürelidir. Sabırlı olurlar. Duygusaldır. Sulugözdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…