- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
bir diyetisyene git cnm faydalı olabilir diye düşünüyorum kaç kilo verdin şimdiye kadar hele eşin yoksa listeye daha kolay uyarsın bak ben bebek görmeye gittim 3te elmamı yedim
sevalcim üzülme canım..insan sadece dukanla vermez..sen spora ağırlık ver..bol su iç..yogurdu salatalıgı birde yeşil çayı ihmal etme bunlar tokluk hissi veriyor ben kendime bırak yeşil çay hazırlamayı bazen wcye gidemiyorum yogunluktan 2 cocukla çalışan olmak üstelik eşimde yanımda değil çocuklar resmen bana odaklı bide hastalık vurdu bizi..benim bir hastam 205 kilodan 110 kiloya düştü..günde en az 2 kupa yeşil çay light yogurt ve salatalık diyor..işin sırrı buymus..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 257. ETAP SONUÇ LİSTESİ
11-18 Mayıs 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ8. ve 7. Takım 0,68 İKİNCİ13. Takım 0,62
ÜÇÜNCÜ5. Takım 0,61
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ5.Takımdan seng 4,59
İKİNCİ7. Takımdan Shopaholic 2.03
ÜÇÜNCÜ9. Takımdan Nora 1,99
senaristim hedefine odaklan hiç bişey ömür boyu sürmez ve hiç birşey imkansız değildir.dukan kardeşim sen bu işi başaracaksın biliyorum hemde en yakın zamandabenim kilo vermeye o kadar ihtiyacım var kiikizler bile olsaydım sebat ederdim.. Çünkü Dukan'ı da yapamadım.. Dukan dan vazgeçmek belki kilo vermekteki sorumluluğumu 10 katına çıkarmıştır.. evlendiğimde 103 kilodaydım.. 6 ayda 112 ye çıktım.. eşim çok istiyor zayıflamamı en başından beri.. ben de hep söz veriyorum.. seneler geçti ben 80 leri göremedim hatta 90 ları da göremedim ama o gördüğümü sanıyor hele şimdi o uzaktayken öyle önemli ki kilo vermek benim için.. beni gördüğündeki yüz ifadesini görmekten başka hiçbir isteğim yok şu dünyadan o derece
umarım başarırım bunu :106:
CUMA zayiflama YARIŞMASI 257. ETAP SONUÇ LİSTESİ
11-18 Mayıs 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ 8. Takım 0,68
İKİNCİ 13. Takım 0,62
ÜÇÜNCÜ 5. Takım 0,61
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 5.Takımdan seng 4,59
İKİNCİ 7. Takımdan Shopaholic 2.03
ÜÇÜNCÜ 9. Takımdan Nora 1,99
Shopaholiccccc
ii akşamlar sevgili kardeş takımım.öncelikli olarak hepiniz cok cok cokkk tebrik ediyorum.takım olarak süpersiniz bu hafta
senaristim hedefine odaklan hiç bişey ömür boyu sürmez ve hiç birşey imkansız değildir.dukan kardeşim sen bu işi başaracaksın biliyorum hemde en yakın zamanda
shopalic süper arkadaşım maşallahh
İyi akşamlarrr canımmmmm teşekkür ederizzz hoşgeldinn
hoşbuldum arkadaşımmm:)sonunda fırsat buldum sizin takıma gelmeye.geçmişinizin maşallahı var.oku oku bitmedi.bu haftaki başarınızda payı var bununda sanırım.
sende duraksamadan sonra yılmayıp bi kilo vermişsin.tekrar tebrik ederim canımcım.
kızlar baya kaynaştık aslında ..sizlerde yazsanız hangi burcsunuz ne özelliklerini taşıyorsunuz?
günaydın ben kahvaltı ediyprum
1 yemek kaşığı çökelek
domates
6 fındık
2 diilm ekmek
domatesi çökeleğe batırıp yedim ekmekle şimdi fındıkları çerez niyetine yiyorum
canım 10 yeni kalktım insan arar demi paşa kalk diyeben yürüyüie çıkcamhadi sizde
cuma sayımları
salı...angiera...................... izinli
çarşamba...ecemavi.............izinli
perşembe...senarist.............23
cuma...saphira....................17
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............17
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera...................17
ipekyol...............................12
yürüyüşe gittim heldim kimse yok100 dk yürüdüm
sonuç listelerini çok merak ediyorum ama limsecikler yok
ne güzel canım ya sabah erken kakmışsın, yürüyüşünü yapıp gelmişsinben de birazdan çıkacağım, köpüşümle 1 saat yürür geliriz
sonuç listelerinin son haliyle kabul edileceğini düşünüyorum, yanlış bir şey yapmadık çünkü, sen merak etme canım, öyle de böyle de takımınız 1. benim gözümde, sen de bir an evvel tartını değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?