Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar gelelim bana bugün evde anam agladı öncelikle onu söylüyüm bugün trafigim çotu ev işi vs halam geldi fazlşa kalamıcam şimdiden diyeyim yazayımda çıkayım yediklerimi
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar

1- HİÇ BİRŞEY EV İŞİ YAPMAKTAN YEMEK YEMEGİ UNUTTUM FIRSATIM OLMADI

ÖYLEN YEDİKLERİMDE ŞUNLAR

1- HİÇ BİRŞEY EV İŞLERİ BİTMEDİ HALAM GELDİ İŞ GÜÇ YAPAMADIM GEÇELİM

AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR ŞİMDİ BU SAATTEN SORA YEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM
1- BİR KEPÇE NOHUTLU BUGDAYLI YOGURT ÇORBASI
2- 4 KAŞIK YOK TEL ŞEHRİYELİ YEŞİL MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI
3- 1 ÇATAL BİBER DOLMASI Ü
4-4 ADET SİVRİ BİBER ACI:18::18:
5-1 KASE YOGURT
6-BİR ADET KURUTULMUŞ ÇAVDAR EKMEGİ
7- 4 YEMEK KAŞIGI SULARI SÜZÜLMÜŞ KURUTULMUŞ FASÜLYE YARMALI ONU YEDİM
8- BOL YEŞİL SALATA
9- 5 BİRYEDE ÇAY İÇTİM
10- VE ŞİMDİDE SODAMI İÇİCEM SONRADA YEMEK YEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİRAZDAN GELİN EVİNE GİDİCEZ YÜZÜK TAKICEZSONRA GÖRÜŞÜRZ KIZLAR BUGÜN GİREMEZSEM KUSURA BAKMAYIN MİSAFİRİM VAR SONRA SEVİŞİRK BİR LARE KİB

ayyy akrep mi benim zorlanacagım bir burc.ayrıntılar beni boğar hatta bende konsantrasyon problemi yapıyor.mesela ben hiç bir zaman satır satır bir sayfayı okuyamam daralırım..okuldaykende hiçbir dersimi baştan sona çalışamazdım.ayrıntılarda boğulurdum.millet bana bakar yasemin mezun olursa herkes olur derdi ama hafızam kuvvetli olması hasebiyle dersleri dinleyerek mezun oldum.bu konsatnrasyon problemim yüzünden paşamın yazılarınıda uzun olunca okuyamıyorum cok zorlanıyorum canım paşam elimde değil inan bende hastalık boyutunda..

benim eşimde koç.kızıma hamileyken senin gibi bir kızım olsun derdi ben ikizlerim kızımda ikinler oğlumdada babasına benzesin istedim 2side koç..Allah sanada gönlüne göre versin..

bugün 19 mayıs benim için özel bir gün 2007 19 mayısta nişanım olmustu.eşim mail atmıs cok güzeldi.:2:

Selam kızlar

uzun bir yürüyüşten geldim. vakit yaratıp her gün mutlaka yürüyorum. İnsan mutlu oluyor yürüdükçe gerçekten. Kızım babasıyla parkta gelecekler birazdan.

bugün 19 mayıs benim için özel bir gün 2007 19 mayısta nişanım olmustu.eşim mail atmıs cok güzeldi.:2:

Bu kadar olur. Seninle gerçekten çok ortak yönümüz var. Bizim n,işanımız da 19 mayısta ama 2006 daydı bizim ki.

Ne güzel eşin hatırlamış ve mail göndermiş. Eşim hatırlamadı ya da hatırladıysa da ses çıkarmadı 2 gündür trip atıyor bana ama ben hiç oralı olmuyorum. Neyse gelince ben hatırlatayım.

cidden bu kadar olur..olsun gün henüz bitmedi bakarsın bir süpriz olur..

ya canlarım bişey gördüm bi acayip oldum yazsam mı yazmasam mı bilemedim :26: cuma yarışması paylaşım alanına bakıyor musunuz bilmiyorum ama Püsküüt bi diskalifiye listesi açıklamış daha önce cuma yarışmasında yarışıp diskalifiye olanların listesi :44:

listede shopaholic te var bi de 6. takımdan ipo var oraya da yazdım.. tam bakamadım da gözüme onlar çarptı liste şurda http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171

Senaristcim böyle bir mesele olmuştu ama o zaman kaptanımızla halletmişlerdi

Kızlar boğaz enfeksiyonu ve grip tekrarladı.Her gelip gittiğimde böyle mi olacak ki acaba yaaa..İnş bu defa çabuk toparlanırım
Beni bugün ve yarın spor konusunda izinli sayarsanız sevinirim.Önceki hatamı tekrarlamak istemiyorum toparlanıp öyle başlayacağım spora tekrar

TURUNCU GERÇEK : Ekmek yemeden diyet yapanların depresyona girme sıklığı daha fazladır.

Son düzenleme:
canım püsküüte mesaj atalım da listeyi güncellesin o zaman bu çok can sıkıcı diğer takımlardan da var bi kaç kişi :26:

bizim takımda da ipo varmış, ben genel olarak listeleri kontrol ettim; evet diğer takımlarda da var:

aybuke07-2.takım
doksanaltmısdoksan-9.takım
ipo-6.takım
Shopaholic-7.takım

bizim takımda da ipo varmış, ben genel olarak listeleri kontrol ettim; evet diğer takımlarda da var:

aybuke07-2.takım
doksanaltmısdoksan-9.takım
ipo-6.takım
Shopaholic-7.takım

9. takımdan btlbetul var bi de ben de baktım tek tek herkese bir bizde mi var diye

Bir Eş İstiyorum ;
Gamzeleri gül kokan , gözleri Ayet saçan.

Bir Eş istiyorum ;
Kalbinde ALLAHu EKBER yazan.
...
Bir Eş İstiyorum ;:123:
Balayına Umre'ye gitmeyi Arzulayan.

Bir Eş İstiyorum ; :123:
Sabahı Secde İle karşılayan.

Bir Eş İstiyorum ;:123:
Günahlarına Pişman.

Ve ben bir Eş İstiyorum..:123:
Sadece RABBİMden istiyorum..

Sürekli İstiyorum Çünkü EFENDİM (sav) Hadis'ini biliyorum ;

''ALLAH DUA'da ısrar edenleri sever...

Yuppyyyyyyyyyyyy

Arkadaşlar ben 6. takımdan kardeşiniz.Bizim oralarda kimse yokta bi bakim dedim.
Hoşgeldin canım

Slmm kızlarrrrr

O kadar yoğunum ki dün giremedim

Cumaa günü hoca dosyamı geri verdi beğenmedi tekrar yaz dedi dün gece cumaa gecesi hiç uyumadan dosya hazırladımm vee dahaa sınava çalışmayaa başlamadımmm cumaa hocaa saliha sanaa bitiş sunumu yaptıracağım dedi konuyu elimee tutuşturdu hazırla gel dediii tez hocam saliha tezi bilgisayara geç tezi 2 haftaya bitir yoksa yazın izne çıkacağım tezin kalır dedi Daha sınava çalışmadımmm 2 gündürr kalan aklımı kaybetmek üzereyimmm Beenn buu cumayaaaa kadarr izin istiyorumm SAPHIRAMMM çok zor durumdayımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…