- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
kelebek hoşgeldin
ayyy akrep mi benim zorlanacagım bir burc.ayrıntılar beni boğar hatta bende konsantrasyon problemi yapıyor.mesela ben hiç bir zaman satır satır bir sayfayı okuyamam daralırım..okuldaykende hiçbir dersimi baştan sona çalışamazdım.ayrıntılarda boğulurdum.millet bana bakar yasemin mezun olursa herkes olur derdi ama hafızam kuvvetli olması hasebiyle dersleri dinleyerek mezun oldum.bu konsatnrasyon problemim yüzünden paşamın yazılarınıda uzun olunca okuyamıyorum cok zorlanıyorum canım paşam elimde değil inan bende hastalık boyutunda..Ben akrebim kelebekcim.Benimde kıskançlığım çok baskındır.Sevdiğim insanları hele de eşimi kimseyle paylaşamam.Ketumumdur kimse kolay kolay ağzımdan laf alamaz ve çok ayrıntılara takılırım.
Eşimle 3 yıl arayla aynı gün doğmuşuz.Evde 2 akrep bir başak yaşıyoruz
benim eşimde koç.kızıma hamileyken senin gibi bir kızım olsun derdi ben ikizlerim kızımda ikinler oğlumdada babasına benzesin istedim 2side koç..Allah sanada gönlüne göre versin..bu arada ben koçum koş gibi hatunumanlıcagınız eşim terazı benim burcumun özelliklerinin yanından bile geçmiyorum peh günaydın bebeler bugün işim çok sonra görüşürz sizlerle akşama girebilirsem girerim malum halam olucek evde yoksa pazar gelir yazrım yediklerimi
bugün 19 mayıs benim için özel bir gün 2007 19 mayısta nişanım olmustu.eşim mail atmıs cok güzeldi.:2:
cidden bu kadar olur..olsun gün henüz bitmedi bakarsın bir süpriz olur..Bu kadar olur. Seninle gerçekten çok ortak yönümüz var. Bizim n,işanımız da 19 mayısta ama 2006 daydı bizim ki.
Ne güzel eşin hatırlamış ve mail göndermiş. Eşim hatırlamadı ya da hatırladıysa da ses çıkarmadı 2 gündür trip atıyor bana ama ben hiç oralı olmuyorum. Neyse gelince ben hatırlatayım.
ya canlarım bişey gördüm bi acayip oldum yazsam mı yazmasam mı bilemedim :26: cuma yarışması paylaşım alanına bakıyor musunuz bilmiyorum ama Püsküüt bi diskalifiye listesi açıklamış daha önce cuma yarışmasında yarışıp diskalifiye olanların listesi :44:
listede shopaholic te varbi de 6. takımdan ipo var oraya da yazdım.. tam bakamadım da gözüme onlar çarptı liste şurda http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171
Senaristcim böyle bir mesele olmuştu ama o zaman kaptanımızla halletmişlerdi
canım püsküüte mesaj atalım da listeyi güncellesin o zaman bu çok can sıkıcıdiğer takımlardan da var bi kaç kişi :26:
bizim takımda da ipo varmış, ben genel olarak listeleri kontrol ettim; evet diğer takımlarda da var:
aybuke07-2.takım
doksanaltmısdoksan-9.takım
ipo-6.takım
Shopaholic-7.takım
Yuppyyyyyyyyyyyycuma sayımları
salı...angiera...................... izinli
çarşamba...ecemavi.............izinli
perşembe...senarist.............23
cuma...saphira....................17
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............17
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera...................17
ipekyol...............................12
Hoşgeldin canımArkadaşlar ben 6. takımdan kardeşiniz.Bizim oralarda kimse yokta bi bakim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?