Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işallah canım sagol düşündügün için eşim gibi terazı olsun aman çok uyuyo eşim kalkmak bilmiyo işimede gelir yane

işşallah canım işşallah

dünkü menümü yazmadım ne yediğimide unuttum

bugün

sabah
domates
2 kaşık çökelek
6 fındık

ara
çok sinirliydim bişey yiyemedim

öğlen
8 kaşık bulgur
2 kaşık yoğurt
domates

ara
5 kayısı

ara
1 dilim ekmek
yarım bardak yoğurt

akşam
4 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt

ara
meyve

ara
1 bardak süt

merhaba güzeller ben geldim sabah 9 yoktu kalktım halam bizde kaldıya patates kızarttım onlara güzel bir kahvaltı hazırladım anlıcagınızkendimede daha saglıklı şeyler yaptım tabe kahvaltıdan sonra onu götürdük has bahçeye güzelcene eşimle birlikte onu bıraktık eve geldim duş aldım sonra bebek kuranına eve yeni girdim vallahi birazdan eşim gelsin sonrada eltimin kızkardeşine yüzük takılıcak oraya gidilicek sonra eve gelinicek dün yüzügü taktık kaynımın gelin pek cici olmuştuişşallah bu seferki canımı acıtmazeltim habira laf soktuu muhattap olmadım millet çok beyendi kilo verdigimi ay ne güzel vermişsin dedi formülünü sordular nasıl verdin diye bende anlattım takdir ettiler beni işşallahta vericem daha dedim bakalım allahım işşallah emeklerimi boşa çıkarmaz
şimdi gelelim sabah menüsüne
1- kepekli krep
2- bir adet badem
3-bir adet domates
4-5 sivri biber acı:18::18:
5-5 bir yerde çay

öylen yediklerim
1- bir kase nohutlu bugday çorbası
2-taşlanmış tavuk eti 4 çatal
3-1 hazır ayran

akşamada yiceklerim şunlar
1-bir kase yogurtlu bugday çorbası
2-kurutulmuş taze fasülye 4 kaşık
3-tel şehriyeli yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık
4-1 adet soda
5- 2 saat yürüdüm haberiniz olsun
bu arada bebek kuranına gittimya tavuklu pilav vardı un helvası vardı baklava tatlısı vardı onları yemedim sadece ayranını içtim birde üstünün tavugunu yedim gerisini eşime getirdim yesin diye tatlılar ban ben tatlılara bakıtım yeminle millet götürüyodu ben çıkarken dediler yesene dedim yasak öyle elime verdiler eve getirdim üstündeki tavukları yedim birde ayranı içtim okadar geirisini eşim yer artık afiyet bal şeker olsun olmasınada adetime 1 gün kaldı bu tatlı krizi beni çok zorluyo arkadaşlar ne olur akıl verin ben ne yapayım
şimdiden söylüyorum haberiniz olsun pazartesi kadın dogumcuma gidicem ordanb bebek görmeye kadıköydeyim anlıcagınız
salı günü ablama gidicem oglumu çok özledim gözümde tütüyo veledim teyzesinin gülü bebegim benim
çarşamba kaynanama gidicek ayıp olmasın maksat sevinsin garibim bu arada sizlerle birşey paylaşıyım dün halam kalmaya geldi bana kaynanan seni çok seviyo paşa dedi eltinden daha çok paş bir yana öteki bir yana dedi öteki dedigi erkek kkardeşinin kızı kızlar ne mutluki ban kendimi sevdirmişim
perşembe annecigime gidicem malum kandil hamur kızartıcaz sevabımıza dagıtıcez sevap olur dedi anacım allahım kabul etsin işşallah hayrımızıeymenni doktora götürücez sarılıgına bakılıcak işşallah düşmüştür:18::18:
cuma günü pazar işlerim var kızlar anlıcagınız bu hafta doluyum
cumartesi pazar allah kerim dicem artık :111::111::111::111::111::111:bu arada eşimle muhteşem bir gün geçirdim haberiniz olsun

9. takımdan btlbetul var bi de ben de baktım tek tek herkese bir bizde mi var diye

Sen de benim gibi detaylara önem veriyorsun ve dikkatli birisin. btlbetul gözümden kaçmış benim Ben bizim takıma sordum ama ipo hakkında, cevap veren omadı, zaten haftasonu diye takım sessiz. Paylaşım alanına da yazdım bakalım ne çıkacak:44:

aynı kriz bana da geldi ama kaçamak yapmadığım için bende ağzım oyalansın diye 2 domates doğradım tuzladım yedim uağsız iyi oldu

salis gelince yazarsın belki 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık makarna değişebilirmi yarın doktora gitcem hem tartılcam hemde sorularımı sorcam bakalım yanlışlarım nelermiş bide şey dün kaçamak yaptım cevizli sucuk oluyor ya bandırma da diyolar ondan yedim 1-2 parmak kadardı küçüktü ama çok canım istedi dayanamadım artık

Kızlar kötü haber ayağımı burktum.Bugün pikniğe gittik annemler ablamlar falan.Salatayı yaptım götürmek için kalktım su yolu yapmışlar görmedim ayağım boşluğa geldi ve kendimi yerde buldum.Şişti bileğim çok kötü.Merhemle teyzem ovdu ama hala çok feci.Eşim salı günü gelecek.İnş o zamana kadar düzelir.Hepside üstüste geldi yine.

Cevizli sucuk mu dedi birisi Herkes bilmez, pek de seveni olmaz ama çok güzel oluyor Ceviz neyse de arada yemek lazım ama üzeri pekmez değil mi onun, hem de şekerli şekerli Yarın için kolay gelsin canım

Arkadaşlar gerbera'yı neden izinli göstermediniz, tartı düzelince ya da yeni tartıda haftaya 2ye bölerdiniz kilosunu? Geçmiş mesajarı okuyamadım ama?
canım valla ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım o yüzden ne yapacağımı şaşırdım.benim şaşırmam normal de,karar defterinde niye yok bu durumun karşılığı onu anlayamadım asıl ben.sonuçta bu herkesin başına gelebilir
eline sağlık tatlım

salı sayımı bende demek

kızlar 1. olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum :124::124: gerberanın sonucun böyle olması gerektiğini düşünmüştüm ben de..çünkü tartı doğru tartsaydı da eminimki biz 1. olacakmışız,bu hafta bizim hakkımızmış

shopaholicim tebrik ederim bitanemmmm harika gidiyorsunn bireyselde 2. liğini kutluyorum.efsane 7. takım silkelendi ve kendine geldi :124:

kızlar bu spor olayında izni sayabilirmisiniz beni..şuan çok büyük sıkıntılarım var..diyete devam etmeyeçalışıyorum ama spor yapacak durumda değilim..bu sıkıntım bi hallolsun off offf..

günaydın kızlar ben geldim umre mekke KABE harikaydı araba bozulunca 2 gün fazla kaldık işte dememişler her işte bir hayır vardır diye inş yine nasip olur

bu arada kızlar birinciliğimizi tebrik ederim ben biraz şiştim ama cumaya kadar hallolur inş

bugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var

hoş geldin abla...evet az kaldı gelmene tugbada almış biletini ayın 2sine bende o hafta izin alacam bi aksilik olmassa 3 kızkardeş güzel vakit geciririz inşallah..sıkıntımıda ne sen sor ne ben söyleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…