işallah canım sagol düşündügün için eşim gibi terazı olsun aman çok uyuyo eşim kalkmak bilmiyo işimede gelir yaneayyy akrep mi benim zorlanacagım bir burc.ayrıntılar beni boğar hatta bende konsantrasyon problemi yapıyor.mesela ben hiç bir zaman satır satır bir sayfayı okuyamam daralırım..okuldaykende hiçbir dersimi baştan sona çalışamazdım.ayrıntılarda boğulurdum.millet bana bakar yasemin mezun olursa herkes olur derdi ama hafızam kuvvetli olması hasebiyle dersleri dinleyerek mezun oldum.bu konsatnrasyon problemim yüzünden paşamın yazılarınıda uzun olunca okuyamıyorum cok zorlanıyorum canım paşam elimde değil inan bende hastalık boyutunda..
benim eşimde koç.kızıma hamileyken senin gibi bir kızım olsun derdi ben ikizlerim kızımda ikinler oğlumdada babasına benzesin istedim 2side koç..Allah sanada gönlüne göre versin..
Bir Eş İstiyorum ;
Gamzeleri gül kokan , gözleri Ayet saçan.
Bir Eş istiyorum ;
Kalbinde ALLAHu EKBER yazan.
...
Bir Eş İstiyorum ;:123:
Balayına Umre'ye gitmeyi Arzulayan.
Bir Eş İstiyorum ; :123:
Sabahı Secde İle karşılayan.
Bir Eş İstiyorum ;:123:
Günahlarına Pişman.
Ve ben bir Eş İstiyorum..:123:
Sadece RABBİMden istiyorum..
Sürekli İstiyorum Çünkü EFENDİM (sav) Hadis'ini biliyorum ;
''ALLAH DUA'da ısrar edenleri sever...
9. takımdan btlbetul var bi de ben de baktım tek tek herkese bir bizde mi var diye
merhaba güzeller ben geldimsabah 9 yoktu kalktım halam bizde kaldıya patates kızarttım onlara güzel bir kahvaltı hazırladım anlıcagınız kendimede daha saglıklı şeyler yaptım tabe kahvaltıdan sonra onu götürdük has bahçeye güzelcene eşimle birlikte onu bıraktık eve geldim duş aldım sonra bebek kuranına eve yeni girdim vallahi birazdan eşim gelsin sonrada eltimin kızkardeşine yüzük takılıcak oraya gidilicek sonra eve gelinicek dün yüzügü taktık kaynımın gelin pek cici olmuştu işşallah bu seferki canımı acıtmaz eltim habira laf soktuu muhattap olmadım millet çok beyendi kilo verdigimi ay ne güzel vermişsin dedi formülünü sordular nasıl verdin diye bende anlattım takdir ettiler beni işşallahta vericem daha dedim bakalım allahım işşallah emeklerimi boşa çıkarmaz
şimdi gelelim sabah menüsüne
1- kepekli krep
2- bir adet badem
3-bir adet domates
4-5 sivri biber acı:18::18:
5-5 bir yerde çay
öylen yediklerim
1- bir kase nohutlu bugday çorbası
2-taşlanmış tavuk eti 4 çatal
3-1 hazır ayran
akşamada yiceklerim şunlar
1-bir kase yogurtlu bugday çorbası
2-kurutulmuş taze fasülye 4 kaşık
3-tel şehriyeli yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık
4-1 adet soda
5- 2 saat yürüdüm haberiniz olsun
bu arada bebek kuranına gittimya tavuklu pilav vardı un helvası vardı baklava tatlısı vardı onları yemedim sadece ayranını içtim birde üstünün tavugunu yedim gerisini eşime getirdim yesin diye tatlılar ban ben tatlılara bakıtım yeminle millet götürüyodu ben çıkarken dediler yesene dedim yasak öyle elime verdiler eve getirdim üstündeki tavukları yedim birde ayranı içtim okadargeirisini eşim yer artık afiyet bal şeker olsun olmasınada adetime 1 gün kaldı bu tatlı krizi beni çok zorluyo arkadaşlar ne olur akıl verin ben ne yapayım
şimdiden söylüyorum haberiniz olsun pazartesi kadın dogumcuma gidicem ordanb bebek görmeye kadıköydeyim anlıcagınız
salı günü ablama gidicem oglumu çok özledim gözümde tütüyo veledimteyzesinin gülü bebegim benim
çarşamba kaynanama gidicek ayıp olmasın maksat sevinsin garibimbu arada sizlerle birşey paylaşıyım dün halam kalmaya geldi bana kaynanan seni çok seviyo paşa dedi eltinden daha çok paş bir yana öteki bir yana dedi öteki dedigi erkek kkardeşinin kızı kızlar ne mutluki ban kendimi sevdirmişim
perşembe annecigime gidicem malum kandil hamur kızartıcaz sevabımıza dagıtıcez sevap olur dedi anacım allahım kabul etsin işşallah hayrımızıeymenni doktora götürücez sarılıgına bakılıcak işşallah düşmüştür:18::18:
cuma günü pazar işlerim var kızlar anlıcagınız bu hafta doluyum
cumartesi pazar allah kerim dicem artık :111::111::111::111::111::111:bu arada eşimle muhteşem bir gün geçirdim haberiniz olsun
salis gelince yazarsın belki 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık makarna değişebilirmi yarın doktora gitcem hem tartılcam hemde sorularımı sorcam bakalım yanlışlarım nelermiş bide şey dün kaçamak yaptımcevizli sucuk oluyor ya bandırma da diyolar ondan yedim 1-2 parmak kadardı küçüktü ama çok canım istedi dayanamadım artık
canım valla ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım o yüzden ne yapacağımı şaşırdım.benim şaşırmam normal de,karar defterinde niye yok bu durumun karşılığı onu anlayamadım asıl ben.sonuçta bu herkesin başına gelebilirArkadaşlar gerbera'yı neden izinli göstermediniz, tartı düzelince ya da yeni tartıda haftaya 2ye bölerdiniz kilosunu? Geçmiş mesajarı okuyamadım ama?
eline sağlık tatlımcuma sayımları
salı...angiera...................... izinli
çarşamba...ecemavi.............izinli
perşembe...senarist.............23
cuma...saphira....................17
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............17
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera...................17
ipekyol...............................12
21 mayıs haftası
pazartesi...senarist....................
salı...........saphira......................
çarşamba...shopaholic.................
perşembe...saliss........................
cuma...paşam.............................
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............
salı...gerbera................................
kızlar bu spor olayında izni sayabilirmisiniz beni..şuan çok büyük sıkıntılarım var..diyete devam etmeyeçalışıyorum ama spor yapacak durumda değilim..bu sıkıntım bi hallolsun off offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?