hoş geldin abla...evet az kaldı gelmene tugbada almış biletini ayın 2sine bende o hafta izin alacam bi aksilik olmassa 3 kızkardeş güzel vakit geciririz inşallah..sıkıntımıda ne sen sor ne ben söyleyim..
gel beraber alırız oarlarda uğraşma.biliyorusn 3haziran onun doğum günü onada almamız lazım..gmaile gel anlatayım.haziranın 2 simi vay be bak kardeşime hızlı davranmış daha hediyesini almadım oradan alırım diyordum birkaç küçük parça aldım
altınını da gelince alırım
şimdi sıkıntını daha çok merak ettim
kolay gelsin ececim..tatlı telaşlar hazırlıklar bunlar..o zamna kadarda kilo ver biraz daha inşaallah..bugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
inşşş görürüz cnm o günleri..tartıdaki rakamı çok mrk ettimm...diyetin ilerleyen zamanlarında olan bi bey girdi bizinle birlikte doktora listesi değişe değişe şimdi pide lahmacun dondurma börek herşeyi var dedim içimden aaah ahhh bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba..
ben de düzenli olarak diyetisyene gidebileceğim zamanlar gelince mutlaka gidicem
arkadaşlar bu ara işlerim yoğun, 9 haziranda izne ayrılıyorum.. belki günde 5 mesajı tamamlayamayabilirim ama cumaları mutlaka bildirimimi yaparım.. hani tamamlayabilirim de bilmiyorum tam olarak ama siteye çok fazla giremeyeceğimi girsem bile ancak kendimden haber verebileceğimi biliyorum :26: izin tarihimi belirledik sonunda 9 haziran da kocişe kavuşuyorumçok seviniyorum tabi ama en az da 109 olmak istiyorum ya
Slmm kızlarrrrr
Saphıram görmedii sanırım tekrar yazayom dedim
Cumaa günü hoca dosyamı geri verdi beğenmedi tekrar yaz dedi dün gece cumaa gecesi hiç uyumadan dosya hazırladımm vee dahaa sınava çalışmayaa başlamadımmm cumaa hocaa saliha sanaa bitiş sunumu yaptıracağım dedi konuyu elimee tutuşturdu hazırla gel dediii tez hocam saliha tezi bilgisayara geç tezi 2 haftaya bitir yoksa yazın izne çıkacağım tezin kalır dedi Daha sınava çalışmadımmm 2 gündürr kalan aklımı kaybetmek üzereyimmm Beenn buu cumayaaaa kadarr izin istiyorumm SAPHIRAMMM çok zor durumdayımm
kardeş takımım tünaydınnnnhepinize keyifli haftalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?