Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldin abla...evet az kaldı gelmene tugbada almış biletini ayın 2sine bende o hafta izin alacam bi aksilik olmassa 3 kızkardeş güzel vakit geciririz inşallah..sıkıntımıda ne sen sor ne ben söyleyim..

haziranın 2 simi vay be bak kardeşime hızlı davranmış daha hediyesini almadım oradan alırım diyordum birkaç küçük parça aldım
altınını da gelince alırım
şimdi sıkıntını daha çok merak ettim

Son düzenleme:
gel beraber alırız oarlarda uğraşma.biliyorusn 3haziran onun doğum günü onada almamız lazım..gmaile gel anlatayım.

mehaba kızlar diyetisyenime gittim geldim bir bayan onun sayesinde 40 kilo vermiş şok oldum ... etlerle sebzeleri bir yere toğlayamazmışım.. ana öğünlerde yoğurdum yok bir hafta oldu diyete başlayalı 3 kaçamak yaptım ve tartıda bana süpriz yaptı.. cumaya söylücem sonucu biraz merak edin ama keşke tartı bozulmasaydı açık ara farkla birinci olacakmışız neyse kısmet gelelim diğer kaçamaklarıma dün ara öğünde 3 kayısıdan fazla yedim sanırım 6 falandı akşam misafirler geldi teyze açtı ağzını yumdu gözünü saydırdıda daydırdı dondurma yedim ama doktora söylemedim ... tartıdaki rakamı görünce süpersin dedi..yanlışlara rağmen çok iyi bir kilo vermişim babamada dedim tartı alınacakmış her hafta tartılcakmışım diye alır herhalde bid adım sayar al dedi 10.000 adımı göreceksin dedibide meyvelere tek meyve tüket dedi 3 kayısı 5 kiraz değilde mesela sadece kiraz olaraktüyolarını hemen aktarayım dedim

diyetin ilerleyen zamanlarında olan bi bey girdi bizinle birlikte doktora listesi değişe değişe şimdi pide lahmacun dondurma börek herşeyi var dedim içimden aaah ahhh bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba..

Son düzenleme:
ben de düzenli olarak diyetisyene gidebileceğim zamanlar gelince mutlaka gidicem

arkadaşlar bu ara işlerim yoğun, 9 haziranda izne ayrılıyorum.. belki günde 5 mesajı tamamlayamayabilirim ama cumaları mutlaka bildirimimi yaparım.. hani tamamlayabilirim de bilmiyorum tam olarak ama siteye çok fazla giremeyeceğimi girsem bile ancak kendimden haber verebileceğimi biliyorum :26: izin tarihimi belirledik sonunda 9 haziran da kocişe kavuşuyorum çok seviniyorum tabi ama en az da 109 olmak istiyorum ya

tünaydınnnn şekerler......özledim siziiisabahtan netim kesilmiş fatura ödemeyi unutmuşuz:)) hemen ısrarla ödettim koçişe geldim yanınızaaa

bugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
kolay gelsin ececim..tatlı telaşlar hazırlıklar bunlar..o zamna kadarda kilo ver biraz daha inşaallah..
diyetin ilerleyen zamanlarında olan bi bey girdi bizinle birlikte doktora listesi değişe değişe şimdi pide lahmacun dondurma börek herşeyi var dedim içimden aaah ahhh bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba..
inşşş görürüz cnm o günleri..tartıdaki rakamı çok mrk ettimm...

senaristcim sen bilirsin ama bence izingününe kadar burda olmaya çalış burdan uzak kalınca insan diyetten kopuyor...

kızlarr birinciliğimizi kutluyorummm...aferin bizeeee
derece kutlamanız içinde hepinizetek tek tşk ediyorum öpüyorummm
hadiii bu haftaaa hepimizde emek verelim ve tekrar derece yapalımm lütfennn kızlar.....
SAPHİRAM senden derece bekliyorum şekerim bu hafta....

senaristim demek eşinle buluşacaüın gün belli oldu ayy ne heyecanlı kim bilir nasıl beğenecek seni izinlisin tatlım tabisi

shopam inşallah bebem pek ümitli değilim bu hafta reglm yakın :18: şişerim de şişerim artık ama belki bir faydası olur diye bu sabahtan yine başladım şu elmalı küre.geçen hafta verdiğim kiloda etkisi oldu sanıyorum.h.sonu çok çozuttum ben yalnız ya

cumartesi pazar spor yapamadım hiç.dün temizlik yaptım,bir de üstüne misafir ağırladım.sonra tekrar devam ettim filan,belim çok kötüydü,spor yapacak şeklim yoktu yani.cumartesi de iki mevlüd vardı,onlara gittim.spor yapamadım ama bol bol dua dinledim,okudum Allah kabul etsin.spor ve dua ne kadar alakalı di mi şimdi kalkıp yapıcam.açığı kapatmam lazım,hatta gece yatmadan önce de yapmak istiyorum bir posta

kahvaltım: (12.00-12.30)

aç karnına elmalı kürden bir bardak

2 yumurta kırdım kendime,1 çay kaşığı z.yağı tavaya döktüm,sonrada peçeteyle yaydım,fazlsını almış oldum..
peynir
8 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
3 fincan çay
500 ml su

sporumu yaptım..dün akşam astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,yeniden çamaşır attım makinaya..sodamı aldım geldim nerelerdesiniz

Slmm kızlarrrrr

Saphıram görmedii sanırım tekrar yazayom dedim

Cumaa günü hoca dosyamı geri verdi beğenmedi tekrar yaz dedi dün gece cumaa gecesi hiç uyumadan dosya hazırladımm vee dahaa sınava çalışmayaa başlamadımmm cumaa hocaa saliha sanaa bitiş sunumu yaptıracağım dedi konuyu elimee tutuşturdu hazırla gel dediii tez hocam saliha tezi bilgisayara geç tezi 2 haftaya bitir yoksa yazın izne çıkacağım tezin kalır dedi Daha sınava çalışmadımmm 2 gündürr kalan aklımı kaybetmek üzereyimmm Beenn buu cumayaaaa kadarr izin istiyorumm SAPHIRAMMM çok zor durumdayımm

Son düzenleme:

ah kıyamam canım benim Allah yardımcın olsun.izinlisin bacım izinlisin ama diyeti koyvere sakın bak çok güzel gidiyorsun.metabolizma çaylarını da ihmal etme olur mu tontişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…