Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senaristcim sen bilirsin ama bence izingününe kadar burda olmaya çalış burdan uzak kalınca insan diyetten kopuyor...

yok canım buralardayım da yazamayabilirim.. takipteyim yani haaa kilo bildirimi de yapıcam şur da 18 günüm kalmış :18: dün de yemişim dondurmaları :18: kolay kolay kopacak durumum yok malesef

senaristim demek eşinle buluşacaüın gün belli oldu ayy ne heyecanlı kim bilir nasıl beğenecek seni izinlisin tatlım tabisi

umarım umarım çok güzel olacak..

hafta sonu bende cozuttum hem de nasılll.......
kızlar sular içilsiiinnnnn benim 1.5 lt oldu

daha 1 bardak bile içmedim..havalar soğuk ev soğuk içesim gelmedi ama içmeliyim..

kızlarr az önce bir sürü alıntı yaptım ve netim gitti hepsi uçtuu
İPEKK cim cnm çok geçmiş olsun..umarım lif zedelenmesi felan yoktur...
KELEBEKOLCAM kelebekcim cnm canın neye sıkılıyorsa umarım en yakın zamanda neşen yerine gelirüzme kendini

sinbonun servisini aradım 10 günde anca olur dediler bu hafta nasıl bildirimde bulunacağımpaylaşımda soralım isterseniz benim bir bilgim yok ama tartıda kaç çıktığımı söyleyim hadi çarşambadan bu güne 5 günde 94.8den 93.2ye düşmüşüm

sporumu yaptım..dün akşam astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,yeniden çamaşır attım makinaya..sodamı aldım geldim nerelerdesiniz

bu elmalı kür sanırım metabolizma çayı
kahvaltı güzel amma 8 zeytin fazla en fazla 4
spor içinde

kızlar menüme gelince
sabah
3 dilim ekmek kıymalı yumurta 2 zeytin accık peynir
ikindi
yarım dilim ıspanaklı börek ızgara tavuk
akşam yemeyeceğim arkadaşa gidecez belki orada 1,2 lokma birşey yerim

kızlar nerelerdesiniz haftaiçi haftaiçi
herkes menüsünü yazsın

sabah
hastanenin bahçesinde
1 domates
1 yemek kaşığı çökelek
2 dilim ekmek
6 fındık
yanımda götürmüştüm...

ara
10 erik

öğlen
4 yemek kaşığı taze fasulye
4 yemek kaşığı makarna
2 dilim ekmek
2 kaşık çökelek

ara
3 kuru kayısı

ara
1 kaşık çökelek
1 dilim ekmek
1 somates

akşam
2 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
salata

ara
10 erik

ara
1 bardak süt

hafta sonu bende cozuttum hem de nasılll.......

daha 1 bardak bile içmedim..havalar soğuk ev soğuk içesim gelmedi ama içmeliyim..
iç bacım iç 2 lt yi bitirdim ben çoktan
bu elmalı kür sanırım metabolizma çayı
kahvaltı güzel amma 8 zeytin fazla en fazla 4
spor içinde

evet canım metabolizma çayı
benim diyette 10-20 zeytin yiyebiliyorsun tatlım ben az yiyorum yani aslında

ara:soda

öğlen:
1 dolu kase yoğurt
1 salatalık
üstüne de 7 ad. erik

ara: 1 ad. yağlı gevrek (şu bimden satılan susamlı uzun kuru pasta)

bir de ½ cocostar çikolata bir lokmada yarısı gitti zaten,kalan yarısını kızıma verdim hemen

kahvaltım: (12.00-12.30)

aç karnına elmalı kürden bir bardak

2 yumurta kırdım kendime,1 çay kaşığı z.yağı tavaya döktüm,sonrada peçeteyle yaydım,fazlsını almış oldum..
peynir
8 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
3 fincan çay
500 ml su
ara:soda

öğlen:
1 dolu kase yoğurt
1 salatalık
üstüne de 7 ad. erik

ara: 1 ad. yağlı gevrek (şu bimden satılan susamlı uzun kuru pasta)

bir de ½ cocostar çikolata bir lokmada yarısı gitti zaten,kalan yarısını kızıma verdim hemen

akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 er ad. kabak,biber ve patlıcan dolması (bulgurlu,z.yağlı)
1 kase yoğurt

şimdi de 10 ad. erik

bu hafta derece benim hadi olmasa bile 1 kilodan fazla vereceğime eminim

1 lt su içtim diğer lt fr yanımda birazdan bitircem

acıktım 2 domates yedimamma pis boğazım dimi
bak sen
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah kardesim benim
bugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
aferim sana arkandayım
hoş geldin abla...evet az kaldı gelmene tugbada almış biletini ayın 2sine bende o hafta izin alacam bi aksilik olmassa 3 kızkardeş güzel vakit geciririz inşallah..sıkıntımıda ne sen sor ne ben söyleyim..
canım sen söyle ben dinlerim seve seve burda heop ben degil sizde konuşun bende dsetek oluyum sizlere
kime diyorum aşk olsun bu kötülügü neden yaptın bebem bakıyım iyiki yanında eşilmişim yoksa yerdin şaplagı bende yeminlebir daha görmiyim hııııı
işşallah dahada aza düşersin veirisin bebem kiloları sonra eşin gelir öyle romantik takılırsınız kanımca
tünaydınnnn şekerler......özledim siziiisabahtan netim kesilmiş fatura ödemeyi unutmuşuz:)) hemen ısrarla ödettim koçişe geldim yanınızaaa
bende sizleri özledim anca eve girebildim sizlere yazıyorum işte
senaristim demek eşinle buluşacaüın gün belli oldu ayy ne heyecanlı kim bilir nasıl beğenecek seni izinlisin tatlım tabisi
nasılsın tatlım benim
kardeş takımım tünaydınnnn hepinize keyifli haftalar dilerim
sanada gğnaydım bebem
kızlar menüme gelince
sabah
3 dilim ekmek kıymalı yumurta 2 zeytin accık peynir
ikindi
yarım dilim ıspanaklı börek ızgara tavuk
akşam yemeyeceğim arkadaşa gidecez belki orada 1,2 lokma birşey yerim
ıspanaklı börek kıymalı yumurtabir yaşıma daha girdim neden yedinki bebem ya

napayım bebemkeşke yemeseydim ama oldu bi kere 5 günde 1.6 kilo verdiğimi duyunca şoka girdim tartının bozuk olduğu kanıtlandı böylece kilo almış olmam imkansızverdiğim kiloyu hatırladıkça nasıl seviniyorum anlatamam önümde yazdığı kağıt bana çok moral oldu gitmem, iyiki gitmişim .. 20sinde kontrole gitcem inş. bu harika sonuç devam eder..o zaman bir de yeni yol arkadaşım olacak saliha bakalım o zaman tam yarışa gircez salisimledimi kuzum

paşaam hoşgeldin

hoş bulduk bebemkusura bakma bugün böyle oldu sana anlatsam varya okurken yorulursun bak ozaman dinle beni
şimdi sabah erken kalktım 7.30 gibi kahvaltıyı hazırladım eşimle bir güzel ettik sonra düştük yola kadıköye gidelim dedik doktor randevum vardıya bu akıllı dediki 500 esler geçiyo bagdat caddesinden dedi dedim geçmez sen beni dinlemedi bindik 500 teye ordan indik bir otobüse daha bindik oda olmadı bindik minübüse ondan indik gene bir oytobüse bindik bu arada benim halimi düşünebiliyosun işşallah sinirden adamı öldürücem beni dinlese 2 vesayit gelicektik sen beni dinleme dünyanın arabasına bin inneyse dediki eşim sen beni bugün öldürmezsen bir daha öldürmen girdik doktora anlatmaya başladı 4 ilaç verdi bana onları içiceksin gene kalmadan vucucu bebege hazırlamamız lazım dedibir ilaçta zayıflamaya yardımcı oldugundan ondan verdi bende kullandım dedim hem pko varya bende yumurtlamam düzene girebilirmiş hemde yumurtalarım çabuk çatlarmış ikiz kaçınılmaz galiba neyse serklajı yapıcak erken dedi kan sulandırıcı igne dedi haftada 1 düşük ignesi vurucan dedi 4 ilaç verdi biri zayıflama ilacı dedi kilonu vermeye yardımcı dedi bende kullandım dedi korkun bende ilaçlara haziranın 1 başlıcembebegede eylülde vesile olucem olurda 75 düşersen dedi benden sana izin bebege vesile olabilirsin dedianlıcagınız çok mutluyum ne kaldı 75 düşmeye szilere süpriz yaparım işşallah cumaya çok mutluyum ya bu arada dediki artık rahimi diksek bile yatmak yok dedi yatsanda düşüyo yatmasanda dedi düştükten sonra dedi ban otobüse binip gelebilirsin dedi okadar mutlu oldumki kızlar sormayın ya üstümden bir yük kalktı çok zor birilerine bagımlı olmak sadece yemegimi yapsam yere bana ya yata yata acıdı biryerlerim en azından yatmama okadar strese bile girmem işşallah ama ben paşayı tanıyosam kesin yatarneyse bugün arkadaşa bebek görmeye gittim sıpam ne tatlı olmuş ya öptüm kokladım sevdim hediyelrini verdim geldim eşimde bizleydi onun eşiyle bir kaynaştılar sormayın arkadaş tüp bebek yaptırmıştı arıyım dedim bakıyım ne yaptı bebegini kaybetmiş kürtajla almışlar bebegini yarın ablama gitmeden ona gidicem beni görürüse sevinir belkim teselli veririm garibe rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin işşallah bu 3 tüp bebegi parayamı yanayım eziyetemi düştügünemi ruh halinemi kızlar size soruyorum

neyse gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında yediklerim
1-1 adet haşlama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-der otu nane maydonoz bol yeşillik yedim çok tok tuttu haberiniz ola
4-bir kupa ıhlamur çayı
5-bir adet badem ve domates
6- acı sivri biber sayısını hatırlamıyorum :44::44:
7- kurtulmuş çavdar ekmegi

öglen yediklerim
1- karışık otlarla yeşil salata
2- bir kase yogurt
3- açık kupa çay siyahından
akşamada yemek yemedim kiraz almış eşim onu yicem
1 saate kadarda yüürdüm geçmiştirde 1 saat diyelim bugün eşimle çok romantik gün geçirdim

Son düzenleme:
ah sophacım derdimçokkk büyük.regl olmadım günüm geçti benim cok düzenlidir.korkumdan test bile yapamıyorum bütün haftasonum wcde gecti acaba diye..Allahım olmasın şimdi neolur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.oğlum küçük eşim öğrenci annem isyanlarda 3ç.ye bakmam diye ben nerelere giderim..üstelik kilolarda hiç müsait değil..

ipekcim çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canım
bugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
Teşekkür ederim canım
Saol canım yok gibi ama basamıyorum hala.Akşam teyzem ve annem bakım yaptılar sabaha iyiydi üzerine basabiliyordum ama kızım saolsun yerimde oturtmadığı için yine şişti
Maşallah canım çok güzel vermişsin.Darısı başıma
kızlar nerelerdesiniz haftaiçi haftaiçi
herkes menüsünü yazsın

Canım yaa.Kızlar ne yapsam bana bir yol gösterin sürekli yatarak kilo verilmez.Ama kfleksi bıraktım.Az yiyiyorum.Harekette yapamıyorum.Tam motive olmuştum çok ta iyi gidiyordum.Nasip....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…