- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
senaristcim sen bilirsin ama bence izingününe kadar burda olmaya çalış burdan uzak kalınca insan diyetten kopuyor...
senaristim demek eşinle buluşacaüın gün belli olduayy ne heyecanlı kim bilir nasıl beğenecek seni izinlisin tatlım tabisi
hafta sonu bende cozuttum hem de nasılll.......shopam inşallah bebempek ümitli değilim bu hafta reglm yakın :18: şişerim de şişerim artık ama belki bir faydası olur diye bu sabahtan yine başladım şu elmalı küre.geçen hafta verdiğim kiloda etkisi oldu sanıyorum.h.sonu çok çozuttum ben yalnız ya
kızlar sular içilsiiinnnnnbenim 1.5 lt oldu
kahvaltım: (12.00-12.30)
aç karnına elmalı kürden bir bardak
2 yumurta kırdım kendime,1 çay kaşığı z.yağı tavaya döktüm,sonrada peçeteyle yaydım,fazlsını almış oldum..
peynir
8 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
3 fincan çay
500 ml su
sporumu yaptım..dün akşam astığım çamaşırlar kurumuş onları topladım,yeniden çamaşır attım makinaya..sodamı aldım geldimnerelerdesiniz
kızlar nerelerdesiniz haftaiçi haftaiçi
herkes menüsünü yazsın
iç bacım iç 2 lt yi bitirdim ben çoktanhafta sonu bende cozuttum hem de nasılll.......
daha 1 bardak bile içmedim..havalar soğuk ev soğuk içesim gelmedi ama içmeliyim..
bu elmalı kür sanırım metabolizma çayı
kahvaltı güzel amma 8 zeytin fazla en fazla 4
spor içinde
kahvaltım: (12.00-12.30)
aç karnına elmalı kürden bir bardak
2 yumurta kırdım kendime,1 çay kaşığı z.yağı tavaya döktüm,sonrada peçeteyle yaydım,fazlsını almış oldum..
peynir
8 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
3 fincan çay
500 ml su
dünkü menümü yazmadım ne yediğimide unuttum
bugün
sabah
domates
2 kaşık çökelek
6 fındık
ara
çok sinirliydim bişey yiyemedim
öğlen
8 kaşık bulgur
2 kaşık yoğurt
domates
ara
5 kayısı
ara
1 dilim ekmek
yarım bardak yoğurt
akşam
4 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt
ara
meyve
ara
1 bardak süt
bu hafta derece benimkızlarr birinciliğimizi kutluyorummm...aferin bizeeee
derece kutlamanız içinde hepinizetek tek tşk ediyorum öpüyorummm
hadiii bu haftaaa hepimizde emek verelim ve tekrar derece yapalımm lütfennn kızlar.....
SAPHİRAM senden derece bekliyorum şekerim bu hafta....
bak senacıktım 2 domates yedimamma pis boğazım dimi
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah kardesim benimKızlar kötü haber ayağımı burktum.Bugün pikniğe gittik annemler ablamlar falan.Salatayı yaptım götürmek için kalktım su yolu yapmışlar görmedim ayağım boşluğa geldi ve kendimi yerde buldum.Şişti bileğim çok kötü.Merhemle teyzem ovdu ama hala çok feci.Eşim salı günü gelecek.İnş o zamana kadar düzelir.Hepside üstüste geldi yine.
aferim sana arkandayımbugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
canım sen söyle ben dinlerimhoş geldin abla...evet az kaldı gelmene tugbada almış biletini ayın 2sine bende o hafta izin alacam bi aksilik olmassa 3 kızkardeş güzel vakit geciririz inşallah..sıkıntımıda ne sen sor ne ben söyleyim..
mehaba kızlar diyetisyenime gittim geldim bir bayan onun sayesinde 40 kilo vermiş şok oldum ... etlerle sebzeleri bir yere toğlayamazmışım.. ana öğünlerde yoğurdum yok bir hafta oldu diyete başlayalı 3 kaçamak yaptım ve tartıda bana süpriz yaptı.. cumaya söylücem sonucu biraz merak edin ama keşke tartı bozulmasaydı açık ara farkla birinci olacakmışız neyse kısmet gelelim diğer kaçamaklarıma dün ara öğünde 3 kayısıdan fazla yedim sanırım 6 falandı akşam misafirler geldi teyze açtı ağzını yumdu gözünü saydırdıda daydırdı dondurma yedim ama doktora söylemedim ... tartıdaki rakamı görünce süpersin dedi..yanlışlara rağmen çok iyi bir kilo vermişim babamada dedim tartı alınacakmış her hafta tartılcakmışım diye alır herhalde bid adım sayar al dedi 10.000 adımı göreceksin dedi bide meyvelere tek meyve tüket dedi 3 kayısı 5 kiraz değilde mesela sadece kiraz olarak tüyolarını hemen aktarayım dedim
işşallah dahada aza düşersin veirisin bebem kiloları sonra eşin gelir öyle romantik takılırsınız kanımcaben de düzenli olarak diyetisyene gidebileceğim zamanlar gelince mutlaka gidicem
arkadaşlar bu ara işlerim yoğun, 9 haziranda izne ayrılıyorum.. belki günde 5 mesajı tamamlayamayabilirim ama cumaları mutlaka bildirimimi yaparım.. hani tamamlayabilirim de bilmiyorum tam olarak ama siteye çok fazla giremeyeceğimi girsem bile ancak kendimden haber verebileceğimi biliyorum :26: izin tarihimi belirledik sonunda 9 haziran da kocişe kavuşuyorumçok seviniyorum tabi ama en az da 109 olmak istiyorum ya
bende sizleri özledim anca eve girebildim sizlere yazıyorum iştetünaydınnnn şekerler......özledim siziiisabahtan netim kesilmiş fatura ödemeyi unutmuşuz:)) hemen ısrarla ödettim koçişe geldim yanınızaaa
nasılsın tatlım benimsenaristim demek eşinle buluşacaüın gün belli olduayy ne heyecanlı kim bilir nasıl beğenecek seni izinlisin tatlım tabisi
sanada gğnaydım bebemkardeş takımım tünaydınnnnhepinize keyifli haftalar dilerim
ıspanaklı börek kıymalı yumurtakızlar menüme gelince
sabah
3 dilim ekmek kıymalı yumurta 2 zeytin accık peynir
ikindi
yarım dilim ıspanaklı börek ızgara tavuk
akşam yemeyeceğim arkadaşa gidecez belki orada 1,2 lokma birşey yerim
bak sen
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah kardesim benim
aferim sana arkandayım
canım sen söyle ben dinlerimseve seve burda heop ben degil sizde konuşun bende dsetek oluyum sizlere
kime diyorum aşk olsun bu kötülügü neden yaptın bebem bakıyım iyiki yanında eşilmişim yoksa yerdin şaplagı bende yeminle bir daha görmiyim hııııı
işşallah dahada aza düşersin veirisin bebem kiloları sonra eşin gelir öyle romantik takılırsınız kanımca
bende sizleri özledim anca eve girebildim sizlere yazıyorum işte
nasılsın tatlım benim
sanada gğnaydım bebem
ıspanaklı börek kıymalı yumurtabir yaşıma daha girdim neden yedinki bebem ya
paşaam hoşgeldin
ah sophacım derdimçokkk büyük.regl olmadım günüm geçti benim cok düzenlidir.korkumdan test bile yapamıyorum bütün haftasonum wcde gecti acaba diye..Allahım olmasın şimdi neolur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.oğlum küçük eşim öğrenci annem isyanlarda 3ç.ye bakmam diye ben nerelere giderim..üstelik kilolarda hiç müsait değil..kızlarr az önce bir sürü alıntı yaptım ve netim gitti hepsi uçtuu
İPEKK cim cnm çok geçmiş olsun..umarım lif zedelenmesi felan yoktur...
KELEBEKOLCAM kelebekcim cnm canın neye sıkılıyorsa umarım en yakın zamanda neşen yerine gelirüzme kendini
Teşekkür ederim canımipekcim çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canımbugünden itibaren diyete vede spor start veriyorum inş
ipek geçmiş olsun canım
tr gitmeme az kaldı çok işim var
Saol canım yok gibi ama basamıyorum hala.Akşam teyzem ve annem bakım yaptılar sabaha iyiydi üzerine basabiliyordum ama kızım saolsun yerimde oturtmadığı için yine şiştikızlarr az önce bir sürü alıntı yaptım ve netim gitti hepsi uçtuu
İPEKK cim cnm çok geçmiş olsun..umarım lif zedelenmesi felan yoktur...
KELEBEKOLCAM kelebekcim cnm canın neye sıkılıyorsa umarım en yakın zamanda neşen yerine gelirüzme kendini
Maşallah canım çok güzel vermişsin.Darısı başımasinbonun servisini aradım 10 günde anca olur dediler bu hafta nasıl bildirimde bulunacağımpaylaşımda soralım isterseniz benim bir bilgim yok ama tartıda kaç çıktığımı söyleyim hadi çarşambadan bu güne 5 günde 94.8den 93.2ye düşmüşüm
kızlar nerelerdesiniz haftaiçi haftaiçi
herkes menüsünü yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?