- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
ah sophacım derdimçokkk büyük.regl olmadım günüm geçti benim cok düzenlidir.korkumdan test bile yapamıyorum bütün haftasonum wcde gecti acaba diye..Allahım olmasın şimdi neolur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.oğlum küçük eşim öğrenci annem isyanlarda 3ç.ye bakmam diye ben nerelere giderim..üstelik kilolarda hiç müsait değil..
hayırlısı olsun yasemin çok üzme kendini belki zayıfladıkça düzeni değişmiştir
üzülmemek elimde değil canım ya..cesaretimi toplarsam sabah test yapacam..stresten diyetimde sekteye uğradı kahvaltı yapmadım öğle yemedim.akşama çok acıktım kendimi tutmaya çalıştım ama cok düzensiz oldu..eğer negatif çıkarsa okadar cok adakta bulundum ki..
yazın takımlar kapanıyormu:26:
şaka gibi kabus gibi oğlum sabahın 4düne kadar uyumadı sonrada beni uyku tutmadı test yaptım çift çizgi..hala uyumadım sayılır..o saatte eşimi aradım uykudan uyandırdım adamda neye uğradıgını şaşırdı..ben ne yapacam şimdi yaaaa...
yazın takımlar kapanıyormu:26:
şaka gibi kabus gibi oğlum sabahın 4düne kadar uyumadı sonrada beni uyku tutmadı test yaptım çift çizgi..hala uyumadım sayılır..o saatte eşimi aradım uykudan uyandırdım adamda neye uğradıgını şaşırdı..ben ne yapacam şimdi yaaaa...
canımmm günaydınnnncnm ne desen haklıısn ama herşeyin hayırlısı diyoruz ya hani.....olumsuz düşündüğümüz şeylerin altından biel bazen hayırlı güzel şeyler çıkıyor..haklısın bir kaç yıl zor geçecek senin için ...güzel düşünmeye çalışşş lütfen hırpalama kendini...3 evladın olucak allhın izniylee ..bir kaç yıl maddi olarak fedaakarlık yapıp iyi bir yardımcı tutarsın kendine en azından ev yükünü omzundan alabilicek becerikli biri..dur bakalım gün doğmadan neler doğar her şeyy güzel olucak eminimmm..kilonu da sorun etme ayrıcaa hamilelikde dikkatli gidersinnn 10 kilo bile alsan o da doğumda gidiyor zaten cnm benim...
cnm hayılı olsun
hakkında en hayırlısı buymuş demek kendini üzme yıpratma bebeğe zarar verirsin spor ve diyet yapanların hamile kalması daha kolaydır zaten çok kişi tecrübe etti etrafımda herşeyde vardır bir hayır hem kilonun üzerine 12 kilo falan alsan ama diyetisyen kontrolunde olmanı tavsiye ederim çok faydası oluyormuş doğumdan sonrada kontrolünde olursan işe başlamadan 70e ineceğini düşünüyorum emzirmek çok kalori harcadığı için.. hem bak doğup büyüsün ilerde iyki doğurmuşum diceksin istemeyenler bunu çok diyo .. sıkıntı çekeceksin birkaç sene ama sonra çok rahatlarsın diğer çocukların büyümüş olur ufaklığın bakıma ihtiyacı olur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?