beni zor zamanlar bekliyor gibi Rabbim kolaylık verir inşallah.Canım sakın üzme kendini Allah hakkınızda hayırlısını versin.Sen inaçlı bir insansın.Rabbim sana sürpriz bir hediye vermiş.Kendini üzersen bebişinde üzülür.
geçmiş olsun ipekcim.Bileğim hala şiş kızlar bugün dr a gideceğiz.Benimde kızımında halimiz perişan.Hem boğaz enfeksiyonu hem grip hem de bileğim...Eşim de bu akşam geliyor Allahın izniyle...Dr dan gelince uğrarım yine
Bileğim hala şiş kızlar bugün dr a gideceğiz.Benimde kızımında halimiz perişan.Hem boğaz enfeksiyonu hem grip hem de bileğim...Eşim de bu akşam geliyor Allahın izniyle...Dr dan gelince uğrarım yine
Allah yardımcın olsun canım teşekkür ederimbeni zor zamanlar bekliyor gibi Rabbim kolaylık verir inşallah.
geçmiş olsun ipekcim.
geçmiş olsun ALLAH şifa versin
Allah yardımcın olsun canım teşekkür ederim
Saol canım.Dr a gittik.Ayağımdaki bağlar kopmuş alçıya alındı.1 hafta boyunca kalacakmış.Buna da şükür.
çok geçmiş olsun ipekçim
canım al bendende okadar benimde 3 gün günüöm geçti korkumdan test yapamıyorum ya belirtilerimde gittiüzülmemek elimde değil canım ya..cesaretimi toplarsam sabah test yapacam..stresten diyetimde sekteye uğradı kahvaltı yapmadım öğle yemedim.akşama çok acıktım kendimi tutmaya çalıştım ama cok düzensiz oldu..eğer negatif çıkarsa okadar cok adakta bulundum ki..
şaka gibi kabus gibi oğlum sabahın 4düne kadar uyumadı sonrada beni uyku tutmadı test yaptım çift çizgi..hala uyumadım sayılır..o saatte eşimi aradım uykudan uyandırdım adamda neye uğradıgını şaşırdı..ben ne yapacam şimdi yaaaa...
BÜYÜK BİR ZEVKLE BEBEM SEN İSTE YETERKİgünaydınnnn şekerler......ben fenalardayım kaçamak üzerine kaçamak..benim kulagımı çekin birazz
Bileğim hala şiş kızlar bugün dr a gideceğiz.Benimde kızımında halimiz perişan.Hem boğaz enfeksiyonu hem grip hem de bileğim...Eşim de bu akşam geliyor Allahın izniyle...Dr dan gelince uğrarım yine
canım sen pek memnun değilsin bu durumdan ama ben yine de seni tebrik etmek istiyorum bu çok güzel bir haber bence,içim kıpır kıpır olduşaka gibi kabus gibi oğlum sabahın 4düne kadar uyumadı sonrada beni uyku tutmadı test yaptım çift çizgi..hala uyumadım sayılır..o saatte eşimi aradım uykudan uyandırdım adamda neye uğradıgını şaşırdı..ben ne yapacam şimdi yaaaa...
ah bacım ahh ne diyorsun perişanımgünaydınnnn şekerler......ben fenalardayım kaçamak üzerine kaçamak..benim kulagımı çekin birazz
Selam canlar
ö.b.g.z. yi izliyorum..diziden sonra ve reklamlarda yine gelicimm
öyle bir geçer zaman ki adlı dizi cnm...o nrdir
:26::26::26:
öyle bir geçer zaman ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?