Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bileğim hala şiş kızlar bugün dr a gideceğiz.Benimde kızımında halimiz perişan.Hem boğaz enfeksiyonu hem grip hem de bileğim...Eşim de bu akşam geliyor Allahın izniyle...Dr dan gelince uğrarım yine

Canım sakın üzme kendini Allah hakkınızda hayırlısını versin.Sen inaçlı bir insansın.Rabbim sana sürpriz bir hediye vermiş.Kendini üzersen bebişinde üzülür.
beni zor zamanlar bekliyor gibi Rabbim kolaylık verir inşallah.

Bileğim hala şiş kızlar bugün dr a gideceğiz.Benimde kızımında halimiz perişan.Hem boğaz enfeksiyonu hem grip hem de bileğim...Eşim de bu akşam geliyor Allahın izniyle...Dr dan gelince uğrarım yine
geçmiş olsun ipekcim.

- Bazı DOST bildiklerime YGS düzenleyeceğim. Y-üreğime G-iriş S-ınavı. Geçersen eğer yerin hazır. Geçemezsen de yolun hazır )

Slm canlarrr ben geldimm arada yokluyomm deli gibii ders çalışıyorum kızlar yazmaktan parmaklarım içine girdi herhalde

Kelebekcimmmm çokkkk şaşırdımmm ... amaa sıkmaa canınıııı gerçekten herşeyde bir hayır vardırr Allah yardım eder merak etme canım..

İpekcim çok geçmiş olsun geçen sene benimde aynısı oldu 15 gün alçıda kaldııı aman allahımm sıkıntıdan öldüydüm allah yardımcın olsun tatlım

canım al bendende okadar benimde 3 gün günüöm geçti korkumdan test yapamıyorum ya belirtilerimde gitti ALLAHIM İŞŞALLAH HAMİLE DEGİLİMDİR DAHA ÇOK ERKEN RABBİM BEBEGİNİ KORUSUN BEBEM ÖNCELERİ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK İÇİN YALVARIYODUM RABBİME ŞİMDİDE HAMİLE OLMUYUM DİYE YALVARIYORUM RABBİME HAYAT NE GARİP
BENDE ÇİFT ÇİZGİSİ GÖRRÜSEM ŞAŞMA YANE BÜTÜN SUÇ EŞİMDE OLUR OZAMAN SONRA ÇEKİCEGİ VAR ELİMDEN
günaydınnnn şekerler......ben fenalardayım kaçamak üzerine kaçamak..benim kulagımı çekin birazz
BÜYÜK BİR ZEVKLE BEBEM SEN İSTE YETERKİAKLIN BAŞINA GELDİMİ BAKIYIM SÖYLE ÇABUK YOK GELMEDİYSE GENE DÖVERİM SEN ÜZÜLME
GOZBEBEKLERİM ŞAŞTIDA AKALDI BEBEM AHANDA BÖLE

CANIM GEÇMİŞ OLSUN BEBEM RABBİM ŞİFA VERSİN SIPAMADA SANADA İŞŞALLAH

ŞİMDİ GELELİM Bana
sabah erkenden kalktım kahvaltıyaptım düştüm yollara ablama gittim çok güzel bir gün geçirdim inanın oglumla zaman geçirdim yavrum anneler gününe bana kupa hediye almış üstündede şunlar yazıyo annecim sen birtanesinin pahabiçilemessiniz yazmışlar çok güzel kupan görseniz çok güzel inanın ablamın oglu 2 yaşında dediki hediyeyi veririken teyzecim gel öpüyüm anneler günün kutlu olsun dedi baktım poşete kupa var öptüm kokladım yavrumu çok agladım ben ya hediyeyi alıncaablam dediki yapma sen sevin üzül diye almadık o hediyeyi dedi duygulu hatunum vesselamneyse bugün pazarın altını üstüne getirdim yeminle ayaklarım şiştineyse çok yorgunum bebeler yazayım bari ne yaptıklarımı
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1- kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- bir kupa ıhlamur
3-5 yeşil zeytin
4-nane maydonozve dereotu
5- badem domates 1 adet
arada yediklerimde şunlar
10 gibi bir adet kayısı 1 adet erik 1 avuç kiraz 1 elma meyva yedim oh sefam olsun
öylen yedikelrimde şunlar
1- 2 aadet tavuk buduna ablam ptates dogramış iricene 3 aadet kadar patateste şeker var biliyosunuz terbiyeli yapmış onu yedim
2- bir kase mercimek çorbası
3-3 kaşık yogurt
4- bir kupa kocaman yeşil çay yarım limon sıktım 5 bardakta su
5- gelelim tatlıya bir adet cici bebe bisküvisi oglum zorla soktu agzıma kıyamadım kaç kaloridir acaba:)))
ve gelelşim sporuma 3 saat yürüdüm malum pazara gittim siz düşününve 130 adet merdiven çıktım indimanlıcagınız bugün yattıgım yeri bilmem yeminle

gerberacım nasıl bebem beyeniyomusun sporumu bak ne güzel sipor yapıyorumgitsin kilolar gelsin bebeler ama zamanındabu hafta korkun benden işşallah vericem bu kiloları düşa girdim çok terlemişim neyse ben dolanayım kkda kimse gelmiyor

Son düzenleme:
Karnım acıktı kirazları götürüyorum azıcık ban katılmak isteyen yokmu bugün neden burası sessiz ya eşim gelicek birazdan giremicem sizde ben çıkınca gelip muhabbet ediyosunuz olan bana oluyo len anlamışınızdır ben çıkıyorum eşim geldikendimi sizlerden mahrum ediyimde görün siz yarın evde degilim kaynanama gidicem haberiniz olsun

canım sen pek memnun değilsin bu durumdan ama ben yine de seni tebrik etmek istiyorum bu çok güzel bir haber bence,içim kıpır kıpır oldu hayırlısı neyse o olsun diyelim
günaydınnnn şekerler......ben fenalardayım kaçamak üzerine kaçamak..benim kulagımı çekin birazz
ah bacım ahh ne diyorsun perişanım bugün günüm vardı da :18:

canım çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş

menümü de yazayım utanç tablosu

kahvaltı:
aç karnına 1 bardak metabolizma çayı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 kiraz domates
1 biber
1 dilim kepek ekmek
500 ml su

buraya kadar her şey güzeldi

öğlen günde

kısır
börek
kek
poğaça yedim
çay
kahve

akşam:
2 ad. bulgurlu dolma
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek

kızlar uyku vaktim gelmiş benim..bulaşık makinemi boşaltıp yatıcam hemen...çok erken yatar oldum ben yaaa....ve ayrıca söz veriyorummm yarından iti baren sıfır kaçamak yapıcm...puff yaz geldiiiiii yazzz :26::26:bir yere giderken istediklerimi giyemeyippp gerim gerim geriliyorum sinirdennnn ama kendim ettim kendim buldum ve hala aynı dvm ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…