Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende menümü yazayım
SABAH
arkadaştaydık
şekersiz çay 1 dilim ıspanaklı börek haşlama yumurta domates salatalık 2 lokma ekmek
ARADA
1 avuç kadar fındık
AKŞAM
bol tavuk salata 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek

akşam yokmu

:18::18:

slm 7. takım sizi arada gelip okuyorum gerçekten motivasyonu yüksek bir takımsınız.bende aslında bir takımda 2,3 gün yazıştım ama takımda o heyecanı bulamadım.eğer yeriniz varsa benide aranıza alırmısınız bol paylaşımda bulunurum.iyi geceler.

xeyrocan bildirim listesinde 1 kişilik yer var diye biliyorum ama saphıra yarın veya gece cvp yazacaktır

günaydın...şimdi ben listeden çıkacağım sanırım..ama buralardan kolay uzaklaşamam..merak ederim sizleri..diyetisyenden randevu alıp hamileliğim boyunca devam etmeyi düşünüyorum.paşacım Allah hayırlı zamanda versin..bakarsın beraber doğururuz..ay hala inanamıyorummmmm..şaka gibi..

21 mayıs haftası

21.05.2012

pazartesi...senarist....................3
salı...........saphira......................13
çarşamba...shopaholic.................8
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................11

28 mayıs haftası

pazartesi...kelebekolacam..............8
salı...gerbera................................14
ipekyol........................................5
ecemavi.......................................8

kusura bakmayın kızlar akşam giremedim ama gerberam sağolsun saymış benim özelime atmış

bugün biraz buralarda takılabilirim.. gizli grev yapıyoz arkadaşlarla

Son düzenleyen: Moderatör:
pazartesi 20+20+20 dk yürüyüş

salı 30+10 dk yürüyüş

gerberacım msj kutun dolu tatlum

sen birdaha kaçamak yap bak ben sana ne yapıyorumgetir bakıyım o güzel kafanı şaplagı atmak istiyorum zevkle şimdiden kusura bakma ah şaplak yetmez sana kaçamakçı senişurda kulagını çeken bebek gigürü olsaydı ne vardısen kaçamak yap dur ben ne yapayım yemeyim diye dün eşime gofretleri açtım yedirdim adam yemiyorum desede nolur bak yoksa ban zarar ben yicem dedim 1 tane soktu agzıma kızdı bana nefsine günah degilmi öteki tarafta senden hesap sorarsa ne yapıcan dedi
akşam yokmu

:18::18:
canım akşam yemeginde 4 kaşık pulgur pilavı 4 kaşık bugdaylı yogurt çorbası 4 kaşık kurutulmuş yeşil fasülye yemegi yedim üstünede soda kirazda yedim ama az eşime dedim 15 adet hakkım var gerisini sen ye adam diyo bu eve birşey almıyım nazi kampı gibi yaw diyor senin yüzünden ben kilo alıcam benim günahım ney dedi
canım allah analı babalı büyütsün işşallah vardır rabbimin bir bildigi bebemben halen kırmızı kartı görmedim4 günü deviricem anlıcagın eşim eminim diyo ama erkek milletine güzven olmuyo öle çok kişi hamile kaldı bende çok istiyorum gebe kalmayı ama daha erken bana ömürüme 29 mayısta 1 sene olucak senesi yaklaştıkça içim acııyoilaçları haziranda başkaki dedi rahimi bebege hazırlayalım dediondan önce sakıncalı dedi naip bakıcez ama belirtiler var gibi karnım şişiyo duruyo vucudum sapıttı yeminleCANIM İLK 3 AY BEBEK İÇİN ÖNEMLİ DEGİL DEDİ DOKTOR GEBEDE KALSAN DEDİ ZATEN İLAÇLARLA VİTAMİN TAKVİSESİ YAPILIYOMUŞ BEBEK KANDAN BESLENDİGİ İÇİN İLK 3 AY DİYETE İZİN VAR YANE HABERİN OLSUN
tebrikler bebem gizli grevinebu arada bende bugün birazdan kayınvalideme gidicem kahvaltıya dedim ban yumurta haşla şöyle yeşillik yıka gelirim dedim oldu dedi millet kilo veriyorum diye yeminle yemeklerini degiştiriyolar ablam bile ben gelicem diye haşlama mercimek çorbası yapmuş ne güzel birilerinin bana destek olması neyse ben daha üstümü diyinicem dişlerimi fırçalıcem cicilerimi giyinip gidicem bu arada kızlar eşim 2 tane anneler gününe tşört almış spor tarzında parlemen t mavısi biri onu giyicem altınada siyah etekli pantolon çokta güzel olucem dün ablamın eşi beni gördü oooo baldız ne olmuş sana böyle dedi ay bir hoşuma gitti sormayın ablamada bak paşayı örnek al kurtul şu kilolarından dedikendinize iyi bakın işşallah akşama görüşürz sizlerle buruyada yazdım sporlarımı gerberacım sana zahmet sonra deme paşa spor nerde diye

1- pazar günü 2 saat
2-pazartesi 1 saate yakındı galiba dolandım durdumya eşim yüzünden
3- salı 3 saat yürüdüm ve 13o merdiven indim çıktım metro sagolsun
4- bugünde kaynanama gitmek için yolu hesap ettim 1 saate ordan
bu hafta böyle gider kızlar haftaya allahtan birşey olmazsa evdeyim bebeler bende lesli teyzeyle spor yapıcam sözyarın ve tam mekige kadar çekicem sonra görüşüz ben kaçtım yolum uzun gelsin mamalar yeni aldıgım kıyafetleri giyeyimde gidiyem bari bu arada kayınvaliden el örgüsü hırka örüyoı dedim kilo vericem 70 düşücem banada örücem geçen getirmiş çok mutlu oldum şimdide eşimde kurutma makinesi alıcekaranızda kullanan varmı çamaşır kurutma makinesini :44::44:merak ettim görüşürz bebeler beni özleyin

HADİ GENE İTYİSİNİZ DAYANAMADIM SİZLERİ BAHRUM ETMİYİM KENDİMDEN DEDİM

saphira paylaşım alanına yazılmış

senarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini

kız senin çizelge nire gitti

paşacım diğer gebeliklerim gibi olursa zaten bulantılarım yakındır bişey yiyemem kiloda veririm.5ayda başlıyorum alamaya ve birden alıyorum.80nin altına düşerim umarım..2gündür zaten canım bişey istemiyor..takım kabul ederse burdayım ama hamileler oluyormu bilmem diye cıkayım dedim..

ben daha önceki sayfaları gezdim hamileliğini öğrenen takımdan ayrılıyormuş sendede öyle olcak sanırım diyetisyene gitmene de çok sevindim sürekli kontrolünde olki kiloda kontrollü gitsin bizimle olmaya tabiki devam seni merak ederiz sonra

Son düzenleme:

ay canım hamile misin ben sanki çocukların var diye hatırlıyorum eşinde uzaktaydı di mi senin :26: geçmişi okuyamadım hiç bikaç gündür

ay canım hamile misin ben sanki çocukların var diye hatırlıyorum eşinde uzaktaydı di mi senin :26: geçmişi okuyamadım hiç bikaç gündür

sorma sevalcim sorma.4 yaşında bir kızım var 1 yaşındada bir oğlum eşim yanımda değil 2 yıldır ayrıyız arada geliyor öğrenci tatillerde felan..orda okunabilecek en zor bölümü seçmiş.en azından o yanımda olsa..umarım bu bebek vesilesiyle babasının okulu biter.daha askerliğide var..

21 mayıs haftası

22.05.2012

pazartesi...senarist....................1---menü bildirimi yok
salı...........saphira............6---menü bildirimi yapılmış
çarşamba...shopaholic.................8---menü bildirimi yok
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................7---menü bildirimi yapılmış

28 mayıs haftası

pazartesi...kelebekolacam..............4---
salı...gerbera................................10---yarım menü bildirimi
ipekyol........................................5---menü bildirimi yok
ecemavi.......................................5---menü bildirimi yapılmış
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı

spor bildirimlerinden sadece bana gelenleri toparladım ilk ceza puanları bu hafta verilecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…