ŞİMDİ GELELİM Bana
sabah erkenden kalktım kahvaltıyaptım düştüm yollara ablama gittimçok güzel bir gün geçirdim inanın oglumla zaman geçirdim yavrum anneler gününe bana kupa hediye almış üstündede şunlar yazıyo annecim sen birtanesinin pahabiçilemessiniz yazmışlar çok güzel kupan görseniz çok güzel inanın ablamın oglu 2 yaşında dediki hediyeyi veririken teyzecim gel öpüyüm anneler günün kutlu olsun dedi baktım poşete kupa var öptüm kokladım yavrumu çok agladım ben ya hediyeyi alınca ablam dediki yapma sen sevin üzül diye almadık o hediyeyi dedi duygulu hatunum vesselam neyse bugün pazarın altını üstüne getirdim yeminle ayaklarım şişti neyse çok yorgunum bebeler yazayım bari ne yaptıklarımı
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1- kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- bir kupa ıhlamur
3-5 yeşil zeytin
4-nane maydonozve dereotu
5- badem domates 1 adet
arada yediklerimde şunlar
10 gibi bir adet kayısı 1 adet erik 1 avuç kiraz 1 elma meyva yedim oh sefam olsun
öylen yedikelrimde şunlar
1- 2 aadet tavuk buduna ablam ptates dogramış iricene 3 aadet kadar patateste şeker var biliyosunuz terbiyeli yapmış onu yedim
2- bir kase mercimek çorbası
3-3 kaşık yogurt
4- bir kupa kocaman yeşil çay yarım limon sıktım 5 bardakta su
5- gelelim tatlıya bir adet cici bebe bisküvisi oglum zorla soktu agzıma kıyamadım kaç kaloridir acaba:)))
ve gelelşim sporuma 3 saat yürüdüm malum pazara gittim siz düşününve 130 adet merdiven çıktım indim anlıcagınız bugün yattıgım yeri bilmem yeminle
gerberacım nasıl bebem beyeniyomusun sporumu bak ne güzel sipor yapıyorumgitsin kilolar gelsin bebeler ama zamanında bu hafta korkun benden işşallah vericem bu kiloları düşa girdim çok terlemişim neyse ben dolanayım kkda kimse gelmiyor
menümü de yazayım utanç tablosu
kahvaltı:
aç karnına 1 bardak metabolizma çayı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 kiraz domates
1 biber
1 dilim kepek ekmek
500 ml su
buraya kadar her şey güzeldi
öğlen günde
kısır
börek
kek
poğaça yedim
çay
kahve
akşam:
2 ad. bulgurlu dolma
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek
sen birdaha kaçamak yap bak ben sana ne yapıyorumkızlar uyku vaktim gelmiş benim..bulaşık makinemi boşaltıp yatıcam hemen...çok erken yatar oldum ben yaaa....ve ayrıca söz veriyorummm yarından iti baren sıfır kaçamak yapıcm...puff yaz geldiiiiii yazzz :26::26:bir yere giderken istediklerimi giyemeyippp gerim gerim geriliyorum sinirdennnn ama kendim ettim kendim buldum ve hala aynı dvm ediyorummm
canım akşam yemeginde 4 kaşık pulgur pilavı 4 kaşık bugdaylı yogurt çorbası 4 kaşık kurutulmuş yeşil fasülye yemegi yedim üstünede soda kirazda yedim ama az eşime dedim 15 adet hakkım var gerisini sen ye adam diyo bu eve birşey almıyım nazi kampı gibi yaw diyor senin yüzünden ben kilo alıcam benim günahım ney dediakşam yokmu
:18::18:
canım allah analı babalı büyütsün işşallah vardır rabbimin bir bildigi bebemgünaydın...şimdi ben listeden çıkacağım sanırım..ama buralardan kolay uzaklaşamam..merak ederim sizleri..diyetisyenden randevu alıp hamileliğim boyunca devam etmeyi düşünüyorum.paşacım Allah hayırlı zamanda versin..bakarsın beraber doğururuz..ay hala inanamıyorummmmm..şaka gibi..
tebrikler bebem gizli grevine21 mayıs haftası
21.05.2012
pazartesi...senarist....................3
salı...........saphira......................13
çarşamba...shopaholic.................8
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................11
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............8
salı...gerbera................................14
ipekyol........................................5
ecemavi.......................................8
kusura bakmayın kızlar akşam giremedimama gerberam sağolsun saymış benim özelime atmış
bugün biraz buralarda takılabilirim.. gizli grev yapıyoz arkadaşlarla
Sizlerden gelen bilgilere göre diskalifiye listemizi editledim.
Yani; ipo / aybüke07 / shopaholic / DoksanAltmışDoksan rumuzlu arkadaşlarımızı listeden kaldırdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24745397
Dilerim bütün takımlar listeyi, kendi üyeleri (mevcut ve muhtemel) kapsamında kontrol etmişlerdir.
İki arkadaşımızla ilgili durumu da bildireyim.
Öncelikle Bireysel Derece Listemizden alıntı yapıyorum:
Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
Bu işleyiş sebebiyle; ipo ve shopaholic arkadaşlarımızın kayıt edilmiş olan yarışma başlangıç kilo ve tarihleri aşağıdaki şekilde olacaktır:
ipo => 29/01/2010 ve 68,1 kilo
shopaholic => 26/06/2009 ve 77 kilo
Bilgilerinize,
senarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum
19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini
kızlar uyku vaktim gelmiş benim..bulaşık makinemi boşaltıp yatıcam hemen...çok erken yatar oldum ben yaaa....ve ayrıca söz veriyorummm yarından iti baren sıfır kaçamak yapıcm...puff yaz geldiiiiii yazzz :26::26:bir yere giderken istediklerimi giyemeyippp gerim gerim geriliyorum sinirdennnn ama kendim ettim kendim buldum ve hala aynı dvm ediyorummm
paşacım diğer gebeliklerim gibi olursa zaten bulantılarım yakındır bişey yiyemem kiloda veririm.5ayda başlıyorum alamaya ve birden alıyorum.80nin altına düşerim umarım..2gündür zaten canım bişey istemiyor..takım kabul ederse burdayım ama hamileler oluyormu bilmem diye cıkayım dedim..
canım boşalttın mı kutunu :106:
paşam da konuya yazmış üstte mesajı
paşacım diğer gebeliklerim gibi olursa zaten bulantılarım yakındır bişey yiyemem kiloda veririm.5ayda başlıyorum alamaya ve birden alıyorum.80nin altına düşerim umarım..2gündür zaten canım bişey istemiyor..takım kabul ederse burdayım ama hamileler oluyormu bilmem diye cıkayım dedim..
ay canım hamile misinben sanki çocukların var diye hatırlıyorum eşinde uzaktaydı di mi senin :26: geçmişi okuyamadım hiç bikaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?