Bir cahil flavır sorusu luppo ne?
afiyet olsun kuzucum tamamKuzm salata yapıcaktım guyaoyuzden yazmadm ama yaotm salata yedim
tabi ki kuzumGerçekten mi ♡♡♡
Vs.. Karbonsuz olmaz diyerek vakti zamanında bana kızanlar , karbon da karbon yiyeceğim diyorsanız bari YEŞİL MERCİMEK YİYİN
- Bulgur
- Patates
- Makarna
- Pilav
- Börek
- Beyaz un
- Nohut
- Kurufasulye
Yeşil mercimek faydaları;
- İçerdiği vitamin ve mineraller yardımıyla metabolizmayı destekler. Aynı zamanda vücudun zinde olmasını sağlar.
- Yüksek miktarda protein bulundurması sebebiyle vücudun kas yapısını güçlendirir.
- İyi bir folik asit kaynağıdır. Kalp rahatsızlıklarında, osteoporozda ve hamilelikte vücudu destekler.
- Bağışıklığı güçlendirir.
- Lif açısından oldukça zengindir. Mercimekte bulunan diyet lifleri kan şekeri seviyesinin dengelenmesinde yardımcı olur.
- Yeşil mercimekteki çözünmeyen lifler ise bağırsağı temizlemekte (hazımsızlık gibi problemlerde) yardımcı olur.
- Kalp sağlığı için önemli olan folik asit ve magnezyum içermesi nedeniyle kalp sağlığını destekler.
- Kolesterolü düşürerek, yüksek kolesterol nedeniyle oluşan rahatsızlıkları engeller.
- Sindirimi uzun sürdüğünden bulundurduğu karbonhidratlar hemen kana geçmez. Yavaş sindirildiğinden uzun süre tok tutar.
- Kanserle mücadelede yardımcı olur.
- Antioksidan olması sebebiyle metabolizmayı destekler, hücre hasarını engeller.
- Demir bakımından zengin olması yardımıyla vücuda enerji verir, yorgunluk hissini azaltır. Ayrıca adet dönemindeki kadınların, hamilelerin ve emziren annelerin ihtiyacı olan demiri karşılamada yardımcı olur.
- Beyin ve sinir sistemi rahatsızlıklarının (Alzheimer gibi) oluşma riskini azaltır, ayrıca beyin ve sinir sisteminin sağlığını korunmasında destekleyicidir.
- Yüksek lif içeriği nedeniyle insülin direnci, hipoglisemi ve diyabet gibi rahatsızlıklarda yardımcı olur.
- İçerdiği magnezyum yardımıyla böbrek sağlığını korumada yardımcıdır.
Çok pis güldüm işşallah kalori yakmışımdır allahım o kadar karnım hopladı
Bir cahil flavır sorusu luppo ne?
Olur mu hiç, karbon sadece kurufasulye, bulgur , Prinç , makarnaafiyet olsun kuzucum tamam
tabi ki kuzum
yediğimiz yeşillik içerisinde meyve içerisinde dahi karbonhidrat vaaar
ekstra karbpn almaya aslında gerek bile yok zaten alıyoruz ihtiyacımız olanı
ben yemiyom beni sevOlur mu hiç, karbon sadece kurufasulye, bulgur , Prinç , makarna
Yiyenleri de hiç sevmiyorum
hayal ettim veSaygi değerbacaklarım size sesleniyorum bensiz nereye gidiyorsunuz bı sağa bı sola gidip durmayin la siz benim bacaklarimsiniz
İri kemikli olabilirsinKızlar size bişi sorucam.. benim boyum 175 kiloya 65 diyelim... vki 21.. ben neden 38 beden değilim ya.. yani denemedim ama şu an 42yim bence.. alışverişe çıkim 40ı denicem.. öle çok gevşek de değilim ama neden yaa??
Biri görse sünnet oldum sanır la ayyy oglum gülüyor halime anne kardeşim gibi paytak paytak yuruyorsun diyor rezil oldum en hasindanhayal ettim ve
Karabatak gibi bi görünüp kayboluyon yakalayamıyom seni
Ben kullanıyorum canım her hafta yıkadıgım için deforme oldu sadecekızlar yaa bişey sorayım size burumcuk kanepe ortuleri nasıl sizce kullanan varmı veya fikri olan bi yardımcı olursanız çok sevinirim
sabah beri burdayımKarabatak gibi bi görünüp kayboluyon yakalayamıyom seni
Biri görse sünnet oldum sanır la ayyy oglum gülüyor halime anne kardeşim gibi paytak paytak yuruyorsun diyor rezil oldum en hasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?