- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Sagol.kzummafiyet olsun kuzucum tamam
tabi ki kuzum
yediğimiz yeşillik içerisinde meyve içerisinde dahi karbonhidrat vaaar
ekstra karbpn almaya aslında gerek bile yok zaten alıyoruz ihtiyacımız olanı
Mıuuuu mıuuu nasıl güldüm o degıl de hangı cesaretle 53 de gıydıgın kotu goturdun yahu.risklerın mıusuMİU NUN PANTOLONA SIĞAMAMA VE YIRTMA HİKAYESİEvet kızlar biliyorsunuz muş'a kongreye gittim.. günübirlik olduğu için bi sırt çantası hazırladım.. içine de bir kot bir de üst koydum sunumda giymek için..
Neyse efendim. kongre binasına gitti 16 saat yolculuktan sonra.. üzermi değiştiricem ve sunumu beklicem yaklaşık 1.5 saat var sunumuma.. pantolon da 53 kilo iken aldığım e giydiğim kot..
indim soyunma odasına üstü giydim.. sıra geldi kot giymeye.. bir de yeni yıkanmıştı ..
neyse çek çek çıkmıyor yukarıya.. zorla zorla.. hopla zıpla.. ıkın sıkın.. zorladım.. tam geçirdim sandım belden.. CIRTTTTTTTTTTTT diye bir seslannn dedim noluyor..
Aşağıya bakmamla pantolonun ağ kısmından fermuara doğru yırtıldığını gördüm 3-4 cm.. baya yırtık iplikler varyanımda başka kıyafet de yok..
neyse çantayı önüme tuta tuta çıktım.. sunuma 1.5 saat var.. otur kalk derken iyice yırtıldı orası
ve malesef o kot la sunum yaptm
kürsünün ardına saklandım görünecek diye.. sonra foto çekilirken belge veriliyor.. bacakları sıkıştırdım ki ağ kısmı görünmesinay rezillik embesiller gibi kaldım öyle..
Artık pantolonum çöp!
şişkoluğum bu şekilde yüzüme vurulmasaydı iyiydi
53 1.5 ay sonra olacak kendime hırslandım
şişkolaştığımı unutmuşumMıuuuu mıuuu nasıl güldüm o degıl de hangı cesaretle 53 de gıydıgın kotu goturdun yahu.risklerın mıusu
İşteydim ben işteyken gelemiyom napim. Zati yanımdaki kadının üstüne oynuyolar göndermenin hesabındalar.ben de stres oluyorum çok. İkiyüzlüler resmen. Çok da iyi bi kadın ama istrmiyolar onusabah beri burdayım
Yok valla olsa da abur cubur reyonuna gitmeyeli yıllar oldu heralde
Sizin orda yokmu marşmelovlu kek pis bişey ama tadı güzel
Bir daha 1 dilim ekmek yersem dövün beni WC ye çıkamadım yine illa 2 dilim istiyor vücut bildiğiniz gibi değil şuan karnım ağrıyor WC yüzünden
Belli yemediğin canım
İşteydim ben işteyken gelemiyom napim. Zati yanımdaki kadının üstüne oynuyolar göndermenin hesabındalar.ben de stres oluyorum çok. İkiyüzlüler resmen. Çok da iyi bi kadın ama istrmiyolar onu
Oha
luppo bildiğin abur cubur
halley var ya heh onun aynısı daha pofuduku
6-7 tane yemiş oturmuş da
Öh6-7 tane yemiş oturmuş da
Ellesme igdem e spor yapmasın altın harflerle yazdiracakmis spor listesine adını geçecekmis beni Peeee o yesin luppolari vayt yumurtaya tavuğa talimmmm6-7 tane yemiş oturmuş da
Yaw insanın midesi bulanmaz mı?6-7 tane yemiş oturmuş da
Kızz ben de kapalıyım 1.60 a 68 kılo 42 beden gıyıyorm.sen 38 de gıyersn ne yaptınEn son 42 aldım 70 kiloyken.. ondan sonra alışverişe çıkamadım daha.. çıkınca kaç beden istesem??
Yüzüne gülüp işten çıkarmaya çalışıyolar.kadın da farkında. Çok kötü bi durum, şimdilik benden memnunlar ama yarın bi gün bana da aynısını yapar bunlar o yüzden laf yememeye çalışıyom kuzu. Yoksa aklım hep burda. Seni de özlüyom çok kocaman, burnumda tütüyonvaytın pohu geeeeellllllllllllllllllll
sussana sen yaaaa
iş hayatı işte.. hep böye.. acımasız ve adiler..
Kemik yapisiyla alakali kuzum benim kemik yapim cok ince mesela zayiflayinca direk kuculuyorum.nisanimda 161 boya 61 kiloydum elbisem 38 bedendi.simdi 58im 36 38 s m giyorum cok rahat.40 beden kiyafetlerim bol oluyo hatta m bedenler bile.Ama yine de senin 38e girebilecegini dusunuyorum gordugum kadariyla.Kızlar size bişi sorucam.. benim boyum 175 kiloya 65 diyelim... vki 21.. ben neden 38 beden değilim ya.. yani denemedim ama şu an 42yim bence.. alışverişe çıkim 40ı denicem.. öle çok gevşek de değilim ama neden yaa??
Ay kv pazara gitti dün. 3 tane kabak almış 3.utanmamis yani sayiyla 3 yaziyla üç. Anne degisik bakmadi mi adam dedimKABAK
- Kabak besin yönünden çok zengin bir gıdadır ve neredeyse hiç yağ içermez. Kalori değeri oldukça düşüktür.
- Bu sebze kalsiyum açısından çok zengindir ve kemikleriniz için harikadır.
- Çok fazla lif içerir ve bu nedenle de kabızlığın rahatsız edici etkilerinden kurtulmak için idealdir.
- Ödem birikimini engelleyen ve toksinlerden kurtulmanızı sağlayan potasyumu yüksek miktarda barındırır.
- Beyin sağlığınıza çok büyük faydaları vardır, çünkü beyin fonksiyonlarının normal şekilde işlemesini sağlayan fosfor içerir.
- Kadın sağlığı için gerekli bir mineral olan magnezyumu da içerir.
- Örneğin çocuklar için çok faydalı olan B9 (folik asit) vitaminini de yüksek miktarda barındırır.
- İçerdiği vitaminler arasında A, C, ve E vitaminlerinin de olduğunu unutmayın. Sahip olduğu mineraller sayesinde de yeterli derecede potasyum, çinko, selenyum ve magnezyum almanızı sağlar.
- Kabak idrar söktürücü özelliği olduğu için birçok böbrek rahatsızlığının önüne geçer.
Ne kadar uyuz bir durumYüzüne gülüp işten çıkarmaya çalışıyolar.kadın da farkında. Çok kötü bi durum, şimdilik benden memnunlar ama yarın bi gün bana da aynısını yapar bunlar o yüzden laf yememeye çalışıyom kuzu. Yoksa aklım hep burda. Seni de özlüyom çok kocaman, burnumda tütüyon
Cnmmm kaptanimm inşallah daha iyi olacagim haftaya...şu listeye bakıyorum güzel haberler vaaar
@Lunya kilo vermeye geçmş harikaaa
Nego korumaya mı geçtin????
@Nevreste @HAbibte @MiuLego (ben çarş ölçündüm 58.5 tu bugün sabah 60.7 ) @Storm- bildirimler nerede kızlar
@Konyakk @Cutemom007ikiniz de ortalıkta dahi yoksunuz
kaptan yardımcıları @begum75 @nehirnil111 artılar yakışıyor mı hiç???? her hafta artı mı gelecekacilen toparlıyorsunuz anlamam ben
@Sidelya95 acilen önlem alıyorsun bir hafta daha bahane ne olursa olsun artı görmeyeceğim
@yumurtalikofte emine ablacım gördün mü kendine ödül vermen ne olarak döndü? çok mu lazımdı o ödül.. bak diyet yolundan saptırıyor kocaman artı var! yakışmadı sana.. haftaya güzel bir eksi ile geleceksin..
Kedibochi sendeki artıya birşey demiyorum caom zor zamanlardasın..
HAFTAYA ÇOK DAHA GÜZEL BİR LİSTE, DOLU DOLU EKSİLER GÖRMEK İSTİYORUM KIZLAR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?