Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun kuzucum tamam

tabi ki kuzum

yediğimiz yeşillik içerisinde meyve içerisinde dahi karbonhidrat vaaar

ekstra karbpn almaya aslında gerek bile yok zaten alıyoruz ihtiyacımız olanı
Sagol.kzumm
Yanlis yazmism.bu arada yapmicaktim yazacktm

Mıuuuu mıuuu nasıl güldüm o degıl de hangı cesaretle 53 de gıydıgın kotu goturdun yahu.risklerın mıusu

İp atlamak;

• Pek çok kasın aynı anda çalışmasını sağlar,
  • Vücut direncini artırır,
  • Egzersiz yapabilme gücünü artırır,
  • Kalori harcatır, dengeli beslenme programına ek olarak ip atlama yoluyla kısa sürede kilo vermek mümkün olur,
  • Öğrenmesi ve uygulaması en kolay egzersizlerden birisidir,
  • Her yerde uygulanabilir,
  • Ekstra bir maddiyat gerektirmez,
  • Kısa sürede sonuç verir,
  • Vücuda çeviklik kazandırır,
  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Kan dolaşımını artırdığı için kalp ve damar sağlığını destekler,
  • Kemik gelişimini destekler ve kemikleri güçlendirir,
  • Kemik erimesini önler,
  • Lenfatik sistem için faydalı olduğundan, vücuttaki atık ve toksinlerin daha kolay atılmasını sağlar,
  • Ayaklar, diz eklemleri ve bel kaslarını güçlendirir,
  • Günde yarım saat ip atlayarak ortalama 400 kalori yakılabilir,
  • Beyin ve kaslar arasındaki iletişimi kuvvetlendirebilir,
  • Selülitleri azaltır,
  • Daha dik bir popoya sahip olmanızı sağlar,
  • Varis oluşumunu önler ve var olan varislerin de görünümünü azaltır,
  • Stresi uzaklaştırır,
  • Kılcal damar dolaşımını destekler.

İp atlama öncesinde dikkat edilmesi gerekenler

• İp atlamak tüm vücudu çalıştıran çok güçlü bir egzersiz olduğu için öncesinde mutlaka vücudu, kasları ısıtmak gerekiyor.
  • İlk kez ip atlayacak olanların 10-15 taneden fazla yapmamaları önemlidir. Günde 10 tane ile başlayıp 5 günde bir 5 tane artırmak doğru olacaktır.
  • Günde 5 dakika boyunca ip atlamak şeklinde bu egzersize başlayıp zamanla yavaş yavaş bu süreyi artırmak önerilir. Aynı bağlamda günde yarım saatten fazla ip atlamak da doğru değildir.
  • İp atlama egzersizinde yere ya da ayaklara değil, kesinlikle karşıya bakılmalı, mümkünse müzik dinlemek de faydalı olabilir. Bu sayede daha eğlenceli bir etkinlik olur.
  • Sırtı düz tutmak önemlidir.
  • İp atlarken karın kasları sıkılmalıdır.
  • İp atlama topuklarla değil, parmak uçlarıyla yapılmalı, topuklar yere değdirilmemelidir.
  • İpi sallarken, çevirirken kolları değil, bilekleri kullanmak gerekiyor. Tüm kol çalıştırılarak ip atlamak kişinin çok kısa sürede yorulmasına, egzersizden istediği verimi alamamasına sebep olur.
  • İp atlamak, tüm vücudu çok güçlü bir şekilde çalıştıran bir egzersiz olduğu için her hangi bir sağlık sorunu varlığında ip atlamak önerilmez ya da en azından doktordan izin almak gerekir. Özellikle de kol ve bacak kaslarında sorun olanlar, bel ya da boyun fıtığı rahatsızlığı yaşayanların ip atlaması önerilmez.
  • İp atlama egzersizinden istenen verimin alınabilmesi için sağlıklı ve doğal beslenme önerileri uygulanmalı, günde en az 2 litre su tüketilmelidir.

Bir daha 1 dilim ekmek yersem dövün beni WC ye çıkamadım yine illa 2 dilim istiyor vücut bildiğiniz gibi değil şuan karnım ağrıyor WC yüzünden
vaytın pohu geeeeellllllllllllllllllll
Belli yemediğin canım
sussana sen yaaaa
İşteydim ben işteyken gelemiyom napim. Zati yanımdaki kadının üstüne oynuyolar göndermenin hesabındalar.ben de stres oluyorum çok. İkiyüzlüler resmen. Çok da iyi bi kadın ama istrmiyolar onu

iş hayatı işte.. hep böye.. acımasız ve adiler..

vaytın pohu geeeeellllllllllllllllllll

sussana sen yaaaa

iş hayatı işte.. hep böye.. acımasız ve adiler..
Yüzüne gülüp işten çıkarmaya çalışıyolar.kadın da farkında. Çok kötü bi durum, şimdilik benden memnunlar ama yarın bi gün bana da aynısını yapar bunlar o yüzden laf yememeye çalışıyom kuzu. Yoksa aklım hep burda. Seni de özlüyom çok kocaman, burnumda tütüyon

Kemik yapisiyla alakali kuzum benim kemik yapim cok ince mesela zayiflayinca direk kuculuyorum.nisanimda 161 boya 61 kiloydum elbisem 38 bedendi.simdi 58im 36 38 s m giyorum cok rahat.40 beden kiyafetlerim bol oluyo hatta m bedenler bile.Ama yine de senin 38e girebilecegini dusunuyorum gordugum kadariyla.
Ay kv pazara gitti dün. 3 tane kabak almış 3.utanmamis yani sayiyla 3 yaziyla üç. Anne degisik bakmadi mi adam dedim

Ne kadar uyuz bir durum
İnsan şüphelenir bana da aynısını yaparlar mı diye
Çok yanlış

Cnmmm kaptanimm inşallah daha iyi olacagim haftaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…