Ulan hiç diyet modunda değilim belamı arıyorum zaar
En çok feylesof seviniyor bu duruma
Kilo al kilo al diye başımın etini yiyordu
Ay cınım kışlıkları kaldırmıştım ama o pijamamla ayrılamadım ya nası seviyorum 7 sene oldu herhalde beraberiz. Zayıfladım beline lastik takıp gene giyiyorum
Bir pijamayla ilgili bu kadan konuşulur mu ya
Biz de özledik sonuçta
Ben ve göbeğim
Aynı pijamadan benim de varUlan hiç diyet modunda değilim belamı arıyorum zaar
En çok feylesof seviniyor bu duruma
Kilo al kilo al diye başımın etini yiyordu
Ay cınım kışlıkları kaldırmıştım ama o pijamamla ayrılamadım ya nası seviyorum 7 sene oldu herhalde beraberiz. Zayıfladım beline lastik takıp gene giyiyorum
Bir pijamayla ilgili bu kadan konuşulur mu ya
Biz de özledik sonuçta
Ben ve göbeğim
İşte aynen o durumdayım kuzu. 4 senelik çalışanları. İşi de biliyo. Boşanma davasıyla uğraşıyo sorunları var. İster istemez kafası dalıyo kadının işe konsantre olamıyo. Hemen ipini çekmenin hesabına girmişler.onu yollamak için beni almışlar işe. Onun vicdan azabını yaşıyorum . Kadın hergün azar işitiyo ve ben kendimi kötü hissediyorumNe kadar uyuz bir durum
İnsan şüphelenir bana da aynısını yaparlar mı diye
Çok yanlış
Mide bulanmakYaw insanın midesi bulanmaz mı?
Kullanışlı mı senceBen kullanıyorum canım her hafta yıkadıgım için deforme oldu sadece
seni yerimayyy portimmmmm benim ya bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo sana ya ne var ya birazcık duygulandimmmm
Bonusun diyet serüveni temsili değilMunzevi Zencefil
Daldan dala bugün
@igdedali al sana analiz 1.22 de
Candır yeşil mercimekVs.. Karbonsuz olmaz diyerek vakti zamanında bana kızanlar , karbon da karbon yiyeceğim diyorsanız bari YEŞİL MERCİMEK YİYİN
- Bulgur
- Patates
- Makarna
- Pilav
- Börek
- Beyaz un
- Nohut
- Kurufasulye
Yeşil mercimek faydaları;
- İçerdiği vitamin ve mineraller yardımıyla metabolizmayı destekler. Aynı zamanda vücudun zinde olmasını sağlar.
- Yüksek miktarda protein bulundurması sebebiyle vücudun kas yapısını güçlendirir.
- İyi bir folik asit kaynağıdır. Kalp rahatsızlıklarında, osteoporozda ve hamilelikte vücudu destekler.
- Bağışıklığı güçlendirir.
- Lif açısından oldukça zengindir. Mercimekte bulunan diyet lifleri kan şekeri seviyesinin dengelenmesinde yardımcı olur.
- Yeşil mercimekteki çözünmeyen lifler ise bağırsağı temizlemekte (hazımsızlık gibi problemlerde) yardımcı olur.
- Kalp sağlığı için önemli olan folik asit ve magnezyum içermesi nedeniyle kalp sağlığını destekler.
- Kolesterolü düşürerek, yüksek kolesterol nedeniyle oluşan rahatsızlıkları engeller.
- Sindirimi uzun sürdüğünden bulundurduğu karbonhidratlar hemen kana geçmez. Yavaş sindirildiğinden uzun süre tok tutar.
- Kanserle mücadelede yardımcı olur.
- Antioksidan olması sebebiyle metabolizmayı destekler, hücre hasarını engeller.
- Demir bakımından zengin olması yardımıyla vücuda enerji verir, yorgunluk hissini azaltır. Ayrıca adet dönemindeki kadınların, hamilelerin ve emziren annelerin ihtiyacı olan demiri karşılamada yardımcı olur.
- Beyin ve sinir sistemi rahatsızlıklarının (Alzheimer gibi) oluşma riskini azaltır, ayrıca beyin ve sinir sisteminin sağlığını korunmasında destekleyicidir.
- Yüksek lif içeriği nedeniyle insülin direnci, hipoglisemi ve diyabet gibi rahatsızlıklarda yardımcı olur.
- İçerdiği magnezyum yardımıyla böbrek sağlığını korumada yardımcıdır.
yedim bugünKabak kilo vermeye nasıl yardımcı olur?
- Tükettiğiniz her 100 gram kabakta sadece 17 kalori vardır. Bu durum bolca yiyip karnınızı doyurduğunuz halde çok az miktarda kalori aldığınız anlamına gelir.
- Bir diğer ilginç gerçek de şudur ki, kabak metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakmanıza yardımcı olur. Böylece enerji alırsınız ve fazla yağları yakarak onlardan kurtulursunuz. Bu esasen lipitlerin yani yağların oksidasyonunu sağlayan A vitamini sayesinde olur.
- Kabak ayrıca hem çözünebilen hem de çözünmeyen liflere sahiptir.Çözünebilen lifler kanı şekerden arındırarak kan şekerinin yükselmesini geciktirir. Çözünemeyen lifler ise bağırsak sağlığına iyi gelen yararlı bakterilerin oluşmasını sağlayarak içimizi temizler ve böylece yağ ve toksinlerden kurtulmuş oluruz.
- Kabak vücudumuzun gerektiği gibi çalışmasını sağlayan iyotu da içerir.
çok severim tadını kıtır kıtırKETEN TOHUMU
Keten tohumu kolesterolü düşürerek felç ve kanser hastaları için destek gıdası, sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarını temizlediği için kabızlık soruna karşı ek gıda olarak kullanılıyor. Gaz giderici ve kabızlığa karşı etkin olduğu için zayıflamaya ve kilo kontrolüne faydalı olduğu söyleniyor. Ayrıca kan şekerini düzenlemede, bazı deri hastalıklarının iyileştirilmesinde, kemik ve destek sisteminin kuvvetlendirilmesinde de keten tohumundan yararlanılıyor.
Sen de foto at:)Alışverişe gitmek farz oldu.. bakalım kaç bedenim
Koltukların kirlenmesinden iyidir canım, çocuk olunca leke kaçınılmaz malumKullanışlı mı sence
Ayy ben arkadaşlara özelden attım sana da atarım cnm bi ara ayarlıyim de..Sen de foto at:)
TamamAyy ben arkadaşlara özelden attım sana da atarım cnm bi ara ayarlıyim de..
Bugun cıktm ben de bıseyler bakmaya.aslında nıyetm daha da kılo verıp bıseyler almaktı ama bı bakınaym dedm. kız soruyo kac beden ıstıyosunuz dıye ben de dogum yaptm bılmıyorm bedenımı henuz dedm bı bakıs attı 42 verdı oldu ama tabı ben kendıme yakıstıramadm 42 yı acıl kılo vermem lazm coktan vermıstm ama mınıgımın sutu benı yavaslatıyoAlışverişe gitmek farz oldu.. bakalım kaç bedenim
Cnm bende emziriyorum ... kaç aylık bebeğin??Bugun cıktm ben de bıseyler bakmaya.aslında nıyetm daha da kılo verıp bıseyler almaktı ama bı bakınaym dedm. kız soruyo kac beden ıstıyosunuz dıye ben de dogum yaptm bılmıyorm bedenımı henuz dedm bı bakıs attı 42 verdı oldu ama tabı ben kendıme yakıstıramadm 42 yı acıl kılo vermem lazm coktan vermıstm ama mınıgımın sutu benı yavaslatıyo
Pazar gunu 5.5 aylık olucaz ıns.senın mınık kac aylıkCnm bende emziriyorum ... kaç aylık bebeğin??
Az kalmış ek gıdaya.. 21 aylık benimki..Pazar gunu 5.5 aylık olucaz ıns.senın mınık kac aylık
Öyle canım yaKoltukların kirlenmesinden iyidir canım, çocuk olunca leke kaçınılmaz malum
Nasl guzel bilgiler tamda ip atlatken mola verdigimde rast geldimİp atlamak;
- Pek çok kasın aynı anda çalışmasını sağlar,
- Vücut direncini artırır,
- Egzersiz yapabilme gücünü artırır,
- Kalori harcatır, dengeli beslenme programına ek olarak ip atlama yoluyla kısa sürede kilo vermek mümkün olur,
- Öğrenmesi ve uygulaması en kolay egzersizlerden birisidir,
- Her yerde uygulanabilir,
- Ekstra bir maddiyat gerektirmez,
- Kısa sürede sonuç verir,
- Vücuda çeviklik kazandırır,
- Metabolizmayı hızlandırır,
- Kan dolaşımını artırdığı için kalp ve damar sağlığını destekler,
- Kemik gelişimini destekler ve kemikleri güçlendirir,
- Kemik erimesini önler,
- Lenfatik sistem için faydalı olduğundan, vücuttaki atık ve toksinlerin daha kolay atılmasını sağlar,
- Ayaklar, diz eklemleri ve bel kaslarını güçlendirir,
- Günde yarım saat ip atlayarak ortalama 400 kalori yakılabilir,
- Beyin ve kaslar arasındaki iletişimi kuvvetlendirebilir,
- Selülitleri azaltır,
- Daha dik bir popoya sahip olmanızı sağlar,
- Varis oluşumunu önler ve var olan varislerin de görünümünü azaltır,
- Stresi uzaklaştırır,
- Kılcal damar dolaşımını destekler.
İp atlama öncesinde dikkat edilmesi gerekenler
- İp atlamak tüm vücudu çalıştıran çok güçlü bir egzersiz olduğu için öncesinde mutlaka vücudu, kasları ısıtmak gerekiyor.
- İlk kez ip atlayacak olanların 10-15 taneden fazla yapmamaları önemlidir. Günde 10 tane ile başlayıp 5 günde bir 5 tane artırmak doğru olacaktır.
- Günde 5 dakika boyunca ip atlamak şeklinde bu egzersize başlayıp zamanla yavaş yavaş bu süreyi artırmak önerilir. Aynı bağlamda günde yarım saatten fazla ip atlamak da doğru değildir.
- İp atlama egzersizinde yere ya da ayaklara değil, kesinlikle karşıya bakılmalı, mümkünse müzik dinlemek de faydalı olabilir. Bu sayede daha eğlenceli bir etkinlik olur.
- Sırtı düz tutmak önemlidir.
- İp atlarken karın kasları sıkılmalıdır.
- İp atlama topuklarla değil, parmak uçlarıyla yapılmalı, topuklar yere değdirilmemelidir.
- İpi sallarken, çevirirken kolları değil, bilekleri kullanmak gerekiyor. Tüm kol çalıştırılarak ip atlamak kişinin çok kısa sürede yorulmasına, egzersizden istediği verimi alamamasına sebep olur.
- İp atlamak, tüm vücudu çok güçlü bir şekilde çalıştıran bir egzersiz olduğu için her hangi bir sağlık sorunu varlığında ip atlamak önerilmez ya da en azından doktordan izin almak gerekir. Özellikle de kol ve bacak kaslarında sorun olanlar, bel ya da boyun fıtığı rahatsızlığı yaşayanların ip atlaması önerilmez.
- İp atlama egzersizinden istenen verimin alınabilmesi için sağlıklı ve doğal beslenme önerileri uygulanmalı, günde en az 2 litre su tüketilmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?