Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı pijamadan benim de var ama bana daral geliyor polar falan yakıyor beni

Bugünkü menum
Kahvaltı yok gibi 09.30 az sutlu az sekerli koca bir bardak filtre kahve
Öğle 2.00 1 kucuk kase bulgur. Siyes bulgur ve mercimek pilav bir koca kase yogurt
Aksam. 6.00
Bir kase salata icinde 2 yemek kasigi haşlanmış barbunya.
Ara. 21.30 2 salatalik bir lokma peynir
Su 2 lt
Azicikta alkol aldim...
Spor yok. Whiteblacklife

Son düzenleme:
Ne kadar uyuz bir durum
İnsan şüphelenir bana da aynısını yaparlar mı diye
Çok yanlış
İşte aynen o durumdayım kuzu. 4 senelik çalışanları. İşi de biliyo. Boşanma davasıyla uğraşıyo sorunları var. İster istemez kafası dalıyo kadının işe konsantre olamıyo. Hemen ipini çekmenin hesabına girmişler.onu yollamak için beni almışlar işe. Onun vicdan azabını yaşıyorum . Kadın hergün azar işitiyo ve ben kendimi kötü hissediyorum

ayyy portimmmmm benim ya bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo sana ya ne var ya birazcık duygulandimmmm
seni yerim

Bonusun diyet serüveni temsili değil Munzevi Zencefil

Daldan dala bugün

@igdedali al sana analiz 1.22 de

bonusum yaaaaa
Candır yeşil mercimek
yedim bugün

çok severim tadını kıtır kıtır

Alışverişe gitmek farz oldu.. bakalım kaç bedenim
Bugun cıktm ben de bıseyler bakmaya.aslında nıyetm daha da kılo verıp bıseyler almaktı ama bı bakınaym dedm. kız soruyo kac beden ıstıyosunuz dıye ben de dogum yaptm bılmıyorm bedenımı henuz dedm bı bakıs attı 42 verdı oldu ama tabı ben kendıme yakıstıramadm 42 yı acıl kılo vermem lazm coktan vermıstm ama mınıgımın sutu benı yavaslatıyo

Cnm bende emziriyorum ... kaç aylık bebeğin??

Nasl guzel bilgiler tamda ip atlatken mola verdigimde rast geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…