Tevoş uğradı cnm.. elife bakim bi.. elifte bi selam vermiş sabah..@tevafuk55 ve @elfkkk menu verdi mi? Gun icinde takima ugradilar mi? Bilen bana soyleyebilir mi????
Evet az kaldı sukur.senın kının 2 yasa az kalmıs ne guzel darısı bıze ıns o gunlerAz kalmış ek gıdaya.. 21 aylık benimki..
Ama ama ben regldim ki...unutmadımdiyecek söz bulamadım sen ve Kajupi nin artısına
sana dedim ki mortimizsin.. sen ben bonus! neden cevap yok
Sagol kuzumTevoş uğradı cnm.. elife bakim bi.. elifte bi selam vermiş sabah..
Hepsi regl artisi miAma ama ben regldim ki...
Değildir sanki... şimdi dikkat ediyorm ama 2 gündür. Artık mecburum 1 ay snra bebiş düşüncem. Bu kiloyla hamile kalamam.Hepsi regl artisi mi
He ya seni ve zor verirsin lafını
Spor
30 dk egzersiz 90 puan
40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
50 squat 10 puan
Toplam 200 puan
@begum75 @MiuLegoWhiteblacklife
Durak atlayıp eve kadar biraz hızlı hızlı yürümekNare83 dan aklıma geldi:)
Menü
10 30
Tavada yumurta 1 dilim sucuk
Peynir zeytin
Ara 15
Çeyrek armut portakal kivi yoğurt
Akşam 19
5 kaşık tarhana çorbasından ictim
Bi tabak bamya
Bir çatal taze fasulye
Yoğurt bir ısırdık biber turşusu
Şu 3
Spor 2000 ip 400
1 saat zumba 210
200 bolgesel 40
650 dogrumudur
@MiuLegoWhiteblacklife Nare83 @begum75 @smykmy
Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimdenNare83 u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi
''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsın @Ausencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
ulanNare83 dan ses çıkmıyor
pikniğe gittiydi bugün. bozdu mu diyeti ne etti? evini basıcam ona göre
Hee ben dedim di miBu iyi bunu begendim deynep kalabilir bu
He ya seni ve zor verirsin lafını
Ahahass kız bı laf dedin efsane oldun :)
Canım giremedim şarj çok azdı
Ptesi tartısı aklımda
Canım çok iyi oluyor
Fırsat yok sadece yaratacaz başka yolu yok
Sabah kahvaltinn çok az geldi bana gerisi iyi cnm
Ay ne güzel olmuş ya
Çok sevindim güle güle giyin canım
Burda birbirimizden esinleniyoruz
Bendemalipina dan aldım o fikri
İki üç durak önce inip yürümeyi
Geldim ulan geldim bukadar mi özledin beni ahaha
Slm canm.benm de 5.5 aylık kızım var.hamılelıkten 2 ay once 66 kıloydum ben de bebıs olnadan once kılo vereym oyle olsn dedm 2 ayda 4 kılo verdm 62yle hamıle kaldm 77yle doguma gıttm o yuzden ne verırsen senın ıcın kar daha eksıyle hamıle kalsam ıyı olacaktıDeğildir sanki... şimdi dikkat ediyorm ama 2 gündür. Artık mecburum 1 ay snra bebiş düşüncem. Bu kiloyla hamile kalamam.
Hee ben dedim di misabahın ödemini güzel atıyo 20 dk bile yürüyünce.
Arada işe yarıyom haa iyi iyi aferim mali
Canim onun ailevi bi meselesi varmis memlekete gitti 1 ay gelemem dedisuspushanimcim nisacim nerelerdesin canim?
Ben dolmuştan erken iniyom 20 dk öyle yürüyom. Bi de öğle molasında 25 30 dk falan yürüyorum kuzum. Yorucu oluyo ama en azından akşam yorgunum spor yapmiyim durumu olmuyo. Elimden gelen bu kadar fazlasını vücudum gerçekten kaldırmıyo iş tempom çok yorucu çünküYa ben tartilmiyorum yürüdükten sonra
Ama tabi hareket sonrası tartı iniyor ödem gidiyor çünkü
Ama sen birkaç durak yürüyorum diyince ordan esinlendim
Sabah uğradılar .. menü göremedim..Sagol kuzum
Menuleri yok ama dimi?
Yine çok kilo almamşsn sen. Ben 56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim. 1 aya 66 olmştm. Ama sonra süt olsun diye çok yedim yine 75 oldum. Kızımın 1 yaş doğum gününe 61 62 idim. O ramazanda 57 filan oldum yine aldım geçen sene takıma girdim yine verdim çıkınca yine aldım.Slm canm.benm de 5.5 aylık kızım var.hamılelıkten 2 ay once 66 kıloydum ben de bebıs olnadan once kılo vereym oyle olsn dedm 2 ayda 4 kılo verdm 62yle hamıle kaldm 77yle doguma gıttm o yuzden ne verırsen senın ıcın kar daha eksıyle hamıle kalsam ıyı olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?