günaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((
sorma sevalcim sorma.4 yaşında bir kızım var 1 yaşındada bir oğlum eşim yanımda değil 2 yıldır ayrıyız arada geliyor öğrenci tatillerde felan..orda okunabilecek en zor bölümü seçmiş.en azından o yanımda olsa..umarım bu bebek vesilesiyle babasının okulu biter.daha askerliğide var..
21 mayıs haftası
22.05.2012
pazartesi...senarist....................1---menü bildirimi yok
salı...........saphira............6---menü bildirimi yapılmış
çarşamba...shopaholic.................8---menü bildirimi yok
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................7---menü bildirimi yapılmış
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............4---
salı...gerbera................................10---yarım menü bildirimi
ipekyol........................................5---menü bildirimi yok
ecemavi.......................................5---menü bildirimi yapılmış
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı
spor bildirimlerinden sadece bana gelenleri toparladım ilk ceza puanları bu hafta verilecektir
çok geçmiş olsun cnm doktora götürseydin ya çok tehlikeli allah korusun :18::18:[/QUOT
bilmiyorum ki cnm yaa...çok az agladı ve keyfi yerindeydi....kendimde röntgen tenşsyeniyim..düşen çocukları aileler hemen getiriyorlar gereksiz bir sürü film falan çekiliyor...gayet iyiydi ama anne yüreği işte
çok geçmiş olsun cnm doktora götürseydin ya çok tehlikeli allah korusun :18::18:[/QUOT
bilmiyorum ki cnm yaa...çok az agladı ve keyfi yerindeydi....kendimde röntgen tenşsyeniyim..düşen çocukları aileler hemen getiriyorlar gereksiz bir sürü film falan çekiliyor...gayet iyiydi ama anne yüreği işte
inş. bişi olmaz cnm
senarist
19+20+21+22
170 dk.
paşam
20+21+22+23
300 dk
19 mayıs?
gerbera1987
19+20+21+22
270 dk.
spor bildiriminde bulunanlar
spor bildiriminde bulunmayanlara spor cezası da verilsin.. spor cezaları haftasonu icra edilsin bence
KELEBEKcim cnm hiç üzülme keyfini çıkar hamileliğin....ben,im kızımda 9 haziranda yasına girecek...senin oğluşla yakınlar sanırım...kısa zaman içinde bende ikinciyi düşünüyorumm...bak sen ne güzel 3 evlat sahiibi olucaksınnn...oyy benim hamileliğimde çok zor geçiyorr 10 kg vermiştim..kelebeğim bu arada kaç yasındasın?
sophacım geçmiş olsun canım cocuklara kolay kolay bişey olmaz..varmı bir belirti..
sevalcim eşimde bende bir dönemin maduruyuz ben okuldan atıldım o da 1 kere yurtdışına gitmiş olmamış gelmiş yeniden sınava girmiş yeniden yurtdışı derken oda zaman kaybetmiş.hayata geç ve çok hızlı başladık biz.evlendiğimizde ben 28 o 26ydı.viyanadaydık.evlendim 10 ay sonra kızım oldu.ben çalışmıyordum eşimin okulunun bitmesini bekliyordum o kardes olsun dedik oğluma hamile kaldım türkiyede aile hekimliği duyunca hamile hamile ordaki evimi kapatıp gelip burda bir düzen kurdum.annemle babam bende kalıyor.eşim gidip geliyor.2cocuk iş ev derken zorlanırken,şok 3. ceeee dedi.hala inanmıyorum..
sophacım geçmiş olsun canım cocuklara kolay kolay bişey olmaz..varmı bir belirti..
sevalcim eşimde bende bir dönemin maduruyuz ben okuldan atıldım o da 1 kere yurtdışına gitmiş olmamış gelmiş yeniden sınava girmiş yeniden yurtdışı derken oda zaman kaybetmiş.hayata geç ve çok hızlı başladık biz.evlendiğimizde ben 28 o 26ydı.viyanadaydık.evlendim 10 ay sonra kızım oldu.ben çalışmıyordum eşimin okulunun bitmesini bekliyordum o kardes olsun dedik oğluma hamile kaldım türkiyede aile hekimliği duyunca hamile hamile ordaki evimi kapatıp gelip burda bir düzen kurdum.annemle babam bende kalıyor.eşim gidip geliyor.2cocuk iş ev derken zorlanırken,şok 3. ceeee dedi.hala inanmıyorum..
günaydın...şimdi ben listeden çıkacağım sanırım..ama buralardan kolay uzaklaşamam..merak ederim sizleri..diyetisyenden randevu alıp hamileliğim boyunca devam etmeyi düşünüyorum.paşacım Allah hayırlı zamanda versin..bakarsın beraber doğururuz..ay hala inanamıyorummmmm..şaka gibi..
günaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((
Saol canım benimki 1 hafta alçıda kalacak ama kötü zamana denk geldi.Tam eşimin geldiği gün.Normal olsaydık şimdi eşimle gezmelere çıkardıkSlm canlarrr ben geldimm arada yokluyomm deli gibii ders çalışıyorum kızlar yazmaktan parmaklarım içine girdi herhalde
Kelebekcimmmm çokkkk şaşırdımmm ... amaa sıkmaa canınıııı gerçekten herşeyde bir hayır vardırr Allah yardım eder merak etme canım..
İpekcim çok geçmiş olsun geçen sene benimde aynısı oldu 15 gün alçıda kaldııı aman allahımm sıkıntıdan öldüydüm allah yardımcın olsun tatlım
Saol paşacım allah razı olsuncanım al bendende okadar benimde 3 gün günüöm geçti korkumdan test yapamıyorum ya belirtilerimde gittiALLAHIM İŞŞALLAH HAMİLE DEGİLİMDİR DAHA ÇOK ERKEN RABBİM BEBEGİNİ KORUSUN BEBEM ÖNCELERİ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK İÇİN YALVARIYODUM RABBİME ŞİMDİDE HAMİLE OLMUYUM DİYE YALVARIYORUM RABBİME HAYAT NE GARİP
BENDE ÇİFT ÇİZGİSİ GÖRRÜSEM ŞAŞMA YANE BÜTÜN SUÇ EŞİMDE OLUR OZAMAN SONRA ÇEKİCEGİ VAR ELİMDEN
BÜYÜK BİR ZEVKLE BEBEM SEN İSTE YETERKİAKLIN BAŞINA GELDİMİ BAKIYIM SÖYLE ÇABUK YOK GELMEDİYSE GENE DÖVERİM SEN ÜZÜLME
GOZBEBEKLERİM ŞAŞTIDA AKALDI BEBEM AHANDA BÖLE
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BEBEM RABBİM ŞİFA VERSİN SIPAMADA SANADA İŞŞALLAH
sen birdaha kaçamak yap bak ben sana ne yapıyorumgetir bakıyım o güzel kafanı şaplagı atmak istiyorum zevkle şimdiden kusura bakma ah şaplak yetmez sana kaçamakçı seni şurda kulagını çeken bebek gigürü olsaydı ne vardı sen kaçamak yap dur ben ne yapayım yemeyim diye dün eşime gofretleri açtım yedirdim adam yemiyorum desede nolur bak yoksa ban zarar ben yicem dedim 1 tane soktu agzıma kızdı bana nefsine günah degilmi öteki tarafta senden hesap sorarsa ne yapıcan dedi
canım akşam yemeginde 4 kaşık pulgur pilavı 4 kaşık bugdaylı yogurt çorbası 4 kaşık kurutulmuş yeşil fasülye yemegi yedim üstünede soda kirazda yedim ama az eşime dedim 15 adet hakkım var gerisini sen ye adam diyo bu eve birşey almıyım nazi kampı gibi yaw diyor senin yüzünden ben kilo alıcam benim günahım ney dedi
canım allah analı babalı büyütsün işşallah vardır rabbimin bir bildigi bebemben halen kırmızı kartı görmedim 4 günü deviricem anlıcagın eşim eminim diyo ama erkek milletine güzven olmuyo öle çok kişi hamile kaldı bende çok istiyorum gebe kalmayı ama daha erken bana ömürüme 29 mayısta 1 sene olucak senesi yaklaştıkça içim acııyo ilaçları haziranda başkaki dedi rahimi bebege hazırlayalım dedi ondan önce sakıncalı dedi naip bakıcez ama belirtiler var gibi karnım şişiyo duruyo vucudum sapıttı yeminle CANIM İLK 3 AY BEBEK İÇİN ÖNEMLİ DEGİL DEDİ DOKTOR GEBEDE KALSAN DEDİ ZATEN İLAÇLARLA VİTAMİN TAKVİSESİ YAPILIYOMUŞ BEBEK KANDAN BESLENDİGİ İÇİN İLK 3 AY DİYETE İZİN VAR YANE HABERİN OLSUN
tebrikler bebem gizli grevinebu arada bende bugün birazdan kayınvalideme gidicem kahvaltıya dedim ban yumurta haşla şöyle yeşillik yıka gelirim dedim oldu dedi millet kilo veriyorum diye yeminle yemeklerini degiştiriyolar ablam bile ben gelicem diye haşlama mercimek çorbası yapmuş ne güzel birilerinin bana destek olması neyse ben daha üstümü diyinicem dişlerimi fırçalıcem cicilerimi giyinip gidicem bu arada kızlar eşim 2 tane anneler gününe tşört almış spor tarzında parlemen t mavısi biri onu giyicem altınada siyah etekli pantolon çokta güzel olucem dün ablamın eşi beni gördü oooo baldız ne olmuş sana böyle dedi ay bir hoşuma gitti sormayın ablamada bak paşayı örnek al kurtul şu kilolarından dedi kendinize iyi bakın işşallah akşama görüşürz sizlerle buruyada yazdım sporlarımı gerberacım sana zahmet sonra deme paşa spor nerde diye
1- pazar günü 2 saat
2-pazartesi 1 saate yakındı galiba dolandım durdumya eşim yüzünden
3- salı 3 saat yürüdüm ve 13o merdiven indim çıktım metro sagolsun
4- bugünde kaynanama gitmek için yolu hesap ettim 1 saate ordan
bu hafta böyle gider kızlar haftaya allahtan birşey olmazsa evdeyim bebeler bende lesli teyzeyle spor yapıcam sözyarın ve tam mekige kadar çekicem sonra görüşüz ben kaçtım yolum uzun gelsin mamalar yeni aldıgım kıyafetleri giyeyimde gidiyem bari bu arada kayınvaliden el örgüsü hırka örüyoı dedim kilo vericem 70 düşücem banada örücem geçen getirmiş çok mutlu oldum şimdide eşimde kurutma makinesi alıcek aranızda kullanan varmı çamaşır kurutma makinesini :44::44:merak ettim görüşürz bebeler beni özleyin
HADİ GENE İTYİSİNİZ DAYANAMADIM SİZLERİ BAHRUM ETMİYİM KENDİMDEN DEDİM
Anacım ben izin istemiştim unutmadınız değil misenarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum
19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini
Ne güzelmiş bak veriyormuşun hamileliğinde sonrasında da diyetisyene devam etsen az kilo alırsın inşpaşacım diğer gebeliklerim gibi olursa zaten bulantılarım yakındır bişey yiyemem kiloda veririm.5ayda başlıyorum alamaya ve birden alıyorum.80nin altına düşerim umarım..2gündür zaten canım bişey istemiyor..takım kabul ederse burdayım ama hamileler oluyormu bilmem diye cıkayım dedim..
Bebişin bereketiyle gelir inş kelebekcim.Bütün zorluklarınız kolaylığa dönüşüverir.Allah umulmadık kapılaqrdan rahmet gönderirsorma sevalcim sorma.4 yaşında bir kızım var 1 yaşındada bir oğlum eşim yanımda değil 2 yıldır ayrıyız arada geliyor öğrenci tatillerde felan..orda okunabilecek en zor bölümü seçmiş.en azından o yanımda olsa..umarım bu bebek vesilesiyle babasının okulu biter.daha askerliğide var..
Birşey olmaz inş canım geçmiş olsungünaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((
Ben de çok sıkıntılı değilse dra götürmem.Çocuklar düşe kalka büyüyor malum.Ama yine de gözün üzerinde olsun belirtileri kontrol etçok geçmiş olsun cnm doktora götürseydin ya çok tehlikeli allah korusun :18::18:[/QUOT
Canım bayağı hızlı olmuş hayatınızsophacım geçmiş olsun canım cocuklara kolay kolay bişey olmaz..varmı bir belirti..
sevalcim eşimde bende bir dönemin maduruyuz ben okuldan atıldım o da 1 kere yurtdışına gitmiş olmamış gelmiş yeniden sınava girmiş yeniden yurtdışı derken oda zaman kaybetmiş.hayata geç ve çok hızlı başladık biz.evlendiğimizde ben 28 o 26ydı.viyanadaydık.evlendim 10 ay sonra kızım oldu.ben çalışmıyordum eşimin okulunun bitmesini bekliyordum o kardes olsun dedik oğluma hamile kaldım türkiyede aile hekimliği duyunca hamile hamile ordaki evimi kapatıp gelip burda bir düzen kurdum.annemle babam bende kalıyor.eşim gidip geliyor.2cocuk iş ev derken zorlanırken,şok 3. ceeee dedi.hala inanmıyorum..genşken bebişlerin büyür işte ne güzel.Güzel yönlerinden bak canım.Hepsi bir arada büyüyecek hayatının sonraki döneminde rahat edeceksin.Eşin döndüğünde kocaman bir aile olacaksınız.Benim eşiminde en büyük hayali 4 çocuk.Hatta eski bir arkadaşımızla görüşmüş 4. bebekleri doğmuş.BEni sıkıştırıp duruyor.Ama bizde ekimden sonra düşünüyoruz inş
spor bilbiriminde bulunmayara caza puanı verilecek cnm
Kızzzz bana ceza vermeyin emi.Valla bu halde spor yapmamı istiyorsanız 1 saat yaparım odadan banyoya 5 tur atarım tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?