Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((

çok geçmiş olsun cnm doktora götürseydin ya çok tehlikeli allah korusun :18::18:

gerberacım ben sana msg atmayı ihmal ettim ama günlük yarım saat yürüyüşümü yapıyorummm..eşimin dükkana gidip geliyorum..koşu bandı gene bekleyişte

ay canım ya üzüldüm çok ama hayırlısı olur inşallah ya.. çok da üzülüp keşke deme Allah korusun bebeğinin başına bişey gelmesin canım.. hamileliğini yalnız geçireceğine üzüldüm ben en çok da tatlım eşim öğrenci dedin iki çocuk var kaç yaşında evlendiniz ki siz

canım izin almıştım ben ama menü o sebepten yok :26:

senarist
19+20+21+22
170 dk.

paşam
20+21+22+23
300 dk
19 mayıs?

gerbera1987
19+20+21+22
270 dk.

spor bildiriminde bulunanlar

KELEBEKcim cnm hiç üzülme keyfini çıkar hamileliğin....ben,im kızımda 9 haziranda yasına girecek...senin oğluşla yakınlar sanırım...kısa zaman içinde bende ikinciyi düşünüyorumm...bak sen ne güzel 3 evlat sahiibi olucaksınnn...oyy benim hamileliğimde çok zor geçiyorr 10 kg vermiştim..kelebeğim bu arada kaç yasındasın?

sophacım geçmiş olsun canım cocuklara kolay kolay bişey olmaz..varmı bir belirti..
sevalcim eşimde bende bir dönemin maduruyuz ben okuldan atıldım o da 1 kere yurtdışına gitmiş olmamış gelmiş yeniden sınava girmiş yeniden yurtdışı derken oda zaman kaybetmiş.hayata geç ve çok hızlı başladık biz.evlendiğimizde ben 28 o 26ydı.viyanadaydık.evlendim 10 ay sonra kızım oldu.ben çalışmıyordum eşimin okulunun bitmesini bekliyordum o kardes olsun dedik oğluma hamile kaldım türkiyede aile hekimliği duyunca hamile hamile ordaki evimi kapatıp gelip burda bir düzen kurdum.annemle babam bende kalıyor.eşim gidip geliyor.2cocuk iş ev derken zorlanırken,şok 3. ceeee dedi.hala inanmıyorum..

sophacım ben ilk aylar veriyorum sonra 5. ayda hoppp başlıyorum almaya 12 kilo alıyorum genelde dogumda gitmiyor benden cok fazla..en cokta emzirirken alıyorum iştahım mütiş açılıyor ama bu sefer diyetisyene gidecegim..haziran 79 doğumluyum.oğlumda 30 mart 2011li.ben zaten 3 istiyordum ama şartlarım uygun değil bana göre.ama yapacak bişey yok.durumu kabullenip en güzel şekilde yaşamak lazım.

sen bana cevap ver çizelgen nerde

canım benim ya.. evlendikten sonra aileyle yaşamak çok zor kendi ailen bile olsa bi acaip oluyo herşey :26: Allah sana sabır ve huzur versin umarım en yakın zamanda kavuşursun eşine.. herşey daha güzel olur senin için

bence dünyanın en güzel şeyi hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır böyle olması gerekiyormuş sağlıkla al kucağına gerisi önemli değil bir hal yoluna koyarsın zaten hayatını... şimdi bunun tadını çıkar

senaristcimm benim hiç çizelgem olmadı kiiiii...:)))bir kaç defa denedim ama yapamadım..sonra da kaldı öylece...

ALLAH kolaylık versin

geçmiş olsun inş birşeyi yoktur

kızlar tartıya iki gün kaldı hatırlatayım kaçamak yapanlar lütfen akşam yemeği sofrasından uzak durunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Saol canım benimki 1 hafta alçıda kalacak ama kötü zamana denk geldi.Tam eşimin geldiği gün.Normal olsaydık şimdi eşimle gezmelere çıkardık
Saol paşacım allah razı olsun

Ya hu senin yazılarını okuyunca içim bir yaşama sevinciyle doluyorki sorma.Harika bir enerjin var maşallah diyeyim sana

senarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini
Anacım ben izin istemiştim unutmadınız değil mi
Ne güzelmiş bak veriyormuşun hamileliğinde sonrasında da diyetisyene devam etsen az kilo alırsın inş
Bebişin bereketiyle gelir inş kelebekcim.Bütün zorluklarınız kolaylığa dönüşüverir.Allah umulmadık kapılaqrdan rahmet gönderir
Birşey olmaz inş canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…