Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende takip ediyorum tevo..ordan ilham aldım zaten bayağı etkiliymış 3 günde 3 kilo verdiriyir metabolizmaya bağlı. .spor ve diyetle beraber çok etkili..bu yoğurt kurunu sabah yapıyorum oglen elma suyumu yapıyorum. .bunun ikisibi yapabiliriz aynı anda pattis detoxunu bildir bize de ona göre onu da gelecek haftalarda yapayim

Pattis detoxu uzmanı malipina ben ayran detoxunu da yaptım ama herkeste aynı etki vermeyebilir..mesela beni şişirdi boşuna ödem topladım. .kabak en güzeli lif açısından da zengin..ve kalorisi düşük ben en uygunu kabağı düşünüyorum. .ama sen dene bakalım sende yararlı olabilir..

Habibte spor olmadan nasıl gidecek o ödem ne demek spor yok akşamı biraz daha erkene çek
Puanın:6 spor ve akşam yemeğinin saatinden kırdım puanini
Waytimmm ben sabahlara kadar oturduğum. İcin akşam. Yemeği geç oluyor..akşam. 7 yediğimi düşün sabaha doğru 4 uyuyorum..o zamana kadar acıkırım öyle de oluyor marul yiyorum ya da yoğurt

Patates b3nde aşırı oynama yapmıyor canım ama mesela vaytta cok etkili olmuş.
Bugün yaptığım da sadece bir öğün patates yediğim için etkili olabilir
Salı çarşamba perşembe nilay kececinin detomsu icin sonuç net belli olur cunku tartıma kavusacam

Sabah gec uyandim kahvaltimi gec yaptim yaklaşık 1.5 saat sonr aparka girrik once tempolu sonra normal yuruyusumu yaptim.
Eve geldik kuzenim gelsi es kisi ve kuzen pizza soyledi simdi ben de onlara tatli yapcam.tabi ki ben yemicem
Kendime ne yapsam ki

Hadi bakalım kolay gelsin..bende yapacam çok merak ediyorum sonucu haber et tevo..iyi eksilerle gelirsin insallah

Eşim geldi stop hazırlayıp dışarı çıkacağız önce ev bakmaya sonra dışarda yemek yemece tabi et ürünü olacak sonra arkadaşlara çaya gelirim ama geç gelirim

elfkkk pattis detoksu iki gün yap çatşamba perşembe. Ben - 1900 vermiştim pattisle

Yapma bonus.. bende 102 kiloydum.. hala iştahım açık hala yemek yemeyi abur cubur yemeyi çok seviyorum. Ama yemedim bonus tuttum kendimi ... neden?? Bugün bu kiloda olabilmek için.. sen neden başaramıcakmışsın?? Benim senden ne farkım var?? Lütfen düzenli menü vermeye devam et.. olucak...

Yapmadan direk ye hemen kesiyor

Kızlar alışverişe çıktım.. ordaki tezgahtara bedenimi bilmiyorum dedim sizce kaç olur dedim.. 42-44 dedi.. bütün moralim alt üst oldu.. sonra 42 44 40 denedim.. 44 çuval.. 42 bol.. 40 cuk oldu tezgahtara da kapak oldu.. pardesüden anlayamadım dedi 2 etek aldım 40 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…