Psikolojik mıdır nedir, çoğu 1 kilo verdim hak ettim yemeyi diyor, önce bir koru kilonuKızlar derdimiz kilo
Çözümü düzenli sağlıklı beslenmek ve spor yapmak
Onu yedim ama eksi geldim bunu yedim ama erittim kabul edilmiyorrrr
Canlar
Ispanak yemeği yanına ne yiyebilirim??
Malum yoğurt demir emilimini engelliyor yenmiyor
E salata da istemiyor canım zaten ıspanak bir nevi salata
Şu çoban salata geldi aklıma.. başka önerisi olan var mı?
Afiyet olsun odemsiz bir pazar diliyorum
Bende takip ediyorum tevo..ordan ilham aldım zaten bayağı etkiliymış 3 günde 3 kilo verdiriyir metabolizmaya bağlı. .spor ve diyetle beraber çok etkili..bu yoğurt kurunu sabah yapıyorum oglen elma suyumu yapıyorum. .bunun ikisibi yapabiliriz aynı andaHaklısın aslında habiptem..
Yarın normal pattis pazartesi normal düzen
Sali çarşamba ve perşembe nilay kececinin kabak detoksu..
Bi araştır benim aklıma baya yattı canım
Instagram sayfasına da baktim kadın uzman onu yapabilirsin
Sağol canım türkiye gidince de birşeyler düşünüyorum inşallah yapabilirimHay masaallah
Pattis detoxu uzmanıGüüüünayyyydınnnnn
Whiteblacklife canımcımmm etiketlerni gördüm..hero oldum biliyorum
Gecmişi eenn bastan okumaya calsıyorum alıntı yaprk gelıyrm...dünde burdaydm gece..gördüm yani uyarı ve mesajlarnı..haklsn menüm konsnda.inş bugün bol su ve hareketle telafi etmte calscm canım.bu arada alıntılrm gtti
;(((HAbibte bu ayran ve paytis detoksunu uyguladnmı sonclar nasıl
Waytimmm ben sabahlara kadar oturduğum. İcin akşam. Yemeği geç oluyor..akşam. 7 yediğimi düşün sabaha doğru 4 uyuyorum..o zamana kadar acıkırım öyle de oluyor marul yiyorum ya da yoğurtHabibte spor olmadan nasıl gidecek o ödem ne demek spor yok akşamı biraz daha erkene çek
Puanın:6 spor ve akşam yemeğinin saatinden kırdım puanini
Patates b3nde aşırı oynama yapmıyor canım ama mesela vaytta cok etkili olmuş.Bende takip ediyorum tevo..ordan ilham aldım zaten bayağı etkiliymış 3 günde 3 kilo verdiriyir metabolizmaya bağlı. .spor ve diyetle beraber çok etkili..bu yoğurt kurunu sabah yapıyorum oglen elma suyumu yapıyorum. .bunun ikisibi yapabiliriz aynı andapattis detoxunu bildir bize de ona göre onu da gelecek haftalarda yapayim
Hadi bakalım kolay gelsin..bende yapacam çok merak ediyorum sonucu haber et tevo..iyi eksilerle gelirsin insallahPatates b3nde aşırı oynama yapmıyor canım ama mesela vaytta cok etkili olmuş.
Bugün yaptığım da sadece bir öğün patates yediğim için etkili olabilir
Salı çarşamba perşembe nilay kececinin detomsu icin sonuç net belli olur cunku tartıma kavusacam
Pattis detoxu uzmanımalipina ben ayran detoxunu da yaptım ama herkeste aynı etki vermeyebilir..mesela beni şişirdi boşuna ödem topladım. .kabak en güzeli lif açısından da zengin..ve kalorisi düşük ben en uygunu kabağı düşünüyorum. .ama sen dene bakalım sende yararlı olabilir..
Yapma bonus.. bende 102 kiloydum.. hala iştahım açık hala yemek yemeyi abur cubur yemeyi çok seviyorum. Ama yemedim bonus tuttum kendimi ... neden?? Bugün bu kiloda olabilmek için.. sen neden başaramıcakmışsın?? Benim senden ne farkım var?? Lütfen düzenli menü vermeye devam et.. olucak...Ben yapamıycam galiba ya hiç bi zaman istediğim kiloya inemiycem hep 1 ileri 2 geri gidicem.
10 yıldır 90 üstündeyim bi 10 yıl daha böyle kalıcam heralde.
Herkes kabullenicek bu halimi zaten kabullenmişler.
İyi niyetlerim dileklerim hep havada kalıcak.
Hayal ettiklerimi hiç yaşayamıycam.
Kilodan hasta oluncada çok yaşamam zaten.
İnşaallah canımSağol canım türkiye gidince de birşeyler düşünüyorum inşallah yapabilirim
Yapmadan direk ye hemen kesiyorYatıyorum canım yemedim daha patates haslayacam saat iki olmuş
Sağol şerimm
Tuz ve séker mi birara da
Patates deneyeyim kuzim
Sen beni az sevince böyle oluyirum
Ne kalp ne opuuck koydun mesajlarına ağır g3ldi çıkardım h3psini
Teşekkür ederim canım
Ayy bunu biliyirum limon kahve
Türk kahvesi yapayım dicem o da benim wc ye çıkarır daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?