Pattis detoxu uzmanı @malipina ben ayran detoxunu da yaptım ama herkeste aynı etki vermeyebilir..mesela beni şişirdi boşuna ödem topladım. .kabak en güzeli lif açısından da zengin..ve kalorisi düşük ben en uygunu kabağı düşünüyorum. .ama sen dene bakalım sende yararlı olabilir..
Ben de içiyorum şimdi afiyet olsun miumKahvemi içiyoruuum
Elma detoksu suyum kaynadı tencerede beklesin accuk
@Bonus sen de yap kendine hadi kalk 2 lt yap gün boyu içersin
Kızlar alışverişe çıktım.. ordaki tezgahtara bedenimi bilmiyorum dedim sizce kaç olur dedim.. 42-44 dedi.. bütün moralim alt üst oldu.. sonra 42 44 40 denedim.. 44 çuval.. 42 bol.. 40 cuk oldutezgahtara da kapak oldu.. pardesüden anlayamadım dedi 2 etek aldım 40 beden
Ay ne güzeeeeeelRestoran kuzum
Çok atıl durumda bir yer kiraladık 8 yıllığına, kirası inanılmaz iyi ama işte çok işi var, bizim de elimizden geliyor, başladık tadilata.. bitmiyoruuuu ama
Gerçi biliyorum eski deneyimlerden tadilat işi zor zaman alıyor..
Bakalım hayırlısıyla bitecek yakında..
Evet eğlenceli bir de ben de çok seviyorum tadilat işini severek yapıyorum
Hele eşim bayılıyor adam
Hatta diyorum onlara kardeşimle ortak iş kurun eski yerleri alıp,kiralayıp satım diye
Takımın sana ihtiyacı var kilona değil, tez o kilolar gideBu takımın benim kilolarıma ihtiyacı var dediydim
Ya ne kötü bir durum ya. Kadın zaten zor durumda insanlık bu şimdi çok üzüldümİşte aynen o durumdayım kuzu. 4 senelik çalışanları. İşi de biliyo. Boşanma davasıyla uğraşıyo sorunları var. İster istemez kafası dalıyo kadının işe konsantre olamıyo. Hemen ipini çekmenin hesabına girmişler.onu yollamak için beni almışlar işe. Onun vicdan azabını yaşıyorum . Kadın hergün azar işitiyo ve ben kendimi kötü hissediyorum
İşşallah kuzumAy ne güzeeeeeel
Kendi iş yeriniz olacak bir de seve seve yaparsınız
Hayırsıyla bitsin de bol kazançlarınız olsun şnşallah
İleride ben ben de yazın vurucam stajdaBen boya badanaya vuruyorum kendimi
Vay anasını sayın seyircilerSabah erkenden kalkıldı√
Aç karnına 1saat 15 dakika tempolu yürüyüş yapıldı ✓
Kahvaltı miss gibi ✓
2 lt şimdilik su içildi ✓
Ay bayılıııııırıııımmmmmSalatalık doğra katur kutur ye yanında,
Olur dostum nasıl oldun?Limonsuz olsa olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?