- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cnm geldim şimdi alıiverişten.. 2 etek aldım 40 beden.. bol bol oldu valla.. çok mutlu oldum :)
Kız hani otobüs maceranı anlatacaktın ...Duşa girecektim dimiiiii
Hadi gittim
Tv de voleybol maçı var onu izlivem sonra da
sonunda bitti mi kız geçmiş :))
Kız hani otobüs maceranı anlatacaktın ...
Vay anasını sayın seyirciler
Kendime fena orti seçmişim
Yürü be ortim yettim gari geliyorum peşinden
Bam bam bam gidecek kilolar
Aynen sağlam kaynak mium bi çok sitede böyle hatta şey var ya balıkla yenmez vs onlarda hurafeŞoktayım şuanda
Nasıl yani???? Tam tersi değil miydi
Sağlam kaynak mı bu kuzu? Bu adam kim ?
Ohhh ne güzel sana yaa çok güzel bi duyguCnm geldim şimdi alıiverişten.. 2 etek aldım 40 beden.. bol bol oldu valla.. çok mutlu oldum :)
Inşallah habibimHadi bakalım kolay gelsin..bende yapacam çok merak ediyorum sonucu haber et tevo..iyi eksilerle gelirsin insallah
Patates yiyince spor olsun Dedim yürüyüşe cikayim dedim 40 dakika zor yürüdümOlur dostum nasıl oldun?
Cnm geldim şimdi alıiverişten.. 2 etek aldım 40 beden.. bol bol oldu valla.. çok mutlu oldum :)
Saol cnm.. yaa büyük bedendim kıyafet bulamıyordum şimdi de beden bulamadım resmen.. demek ki beden yokInşallah habibimdua saati olsun kabul olsun inşallah çok amin
Patates yiyince spor olsun Dedim yürüyüşe cikayim dedim 40 dakika zor yürüdüm
Ne güzel haber hippo güle güle kullan
Gule gule kullan üstünde paralansinlarSaol cnm.. yaa büyük bedendim kıyafet bulamıyordum şimdi de beden bulamadım resmen.. demek ki beden yok
Saol cnm.. 2 senedir doğru dürüst hiç kıyafet almamıştım bi düğün hariç o attığım elbiseyi almıştım.. o da 42 bedendi.
Demek ki az daha spor yapıp sıkılaşsan çuk diye 38’e girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?