- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hayırlı olsun hippo yeni bedeninSaol cnm.. 2 senedir doğru dürüst hiç kıyafet almamıştım bi düğün hariç o attığım elbiseyi almıştım.. o da 42 bedendi.
Saol cnm..Hayırlı olsun hippo yeni bedenin
Yok bitmedi şarj bitti. Spor yapayım dedim biraz yaptım fenalaştım yattım kaldım öyleceQ
sonunda bitti mi kız geçmiş :))
Saol cnm..retro_hippo güle güle kullan canım yeni kiyafetlerini
Ben omlet yaparım :))
Hiç sevmem ama yarın gidip marketten alacağım. Yiyeyim
Bende sevmem tek sevmediğim yeşillik bu sanırım ama kahvaltı da yerim genelde faydalı diyeHiç sevmem ama yarın gidip marketten alacağım. Yiyeyim
İnş cnm.. şu dönem bi bitsin.. sınav stresi şu bu kurtulim.. oğlumda büyüsün inş.. spora iyice asılıcam Allahın izniyle.. pilatese başlıcam..Hippoşuma 40 beden mi olmuşşşşş
Satıcıyı mor mu etmişşş
Kilon otursun daha da inceleceksin ki
retro_hippo
Olur öle arada... benimde bi sürü işim var oğlanı uyuttum öle boş oturuyorum yarım saattir ne zamandır ilk defa .. kalkim ders çalışim diyorum kalkamıyorum kalkim spor yapim diyorum kalkamadım.. bari mutfağı topla o da yok.. ne yapacağıma karar verene kadar oğluş uyanır..İp atladım bölgesel yaptım sonra birden mide bulantısı soğuk ter. Yattım üstümü örttüm uyku da bastırdı ne olduysa anlamadım geçti şimdi bir saat yattım resmen baygın gibi. Daha ip atlıycam eliptik yapıcam bir gazla da başlamıştım haaaa
Ananmmm neden öyle oldu kiİp atladım bölgesel yaptım sonra birden mide bulantısı soğuk ter. Yattım üstümü örttüm uyku da bastırdı ne olduysa anlamadım geçti şimdi bir saat yattım resmen baygın gibi. Daha ip atlıycam eliptik yapıcam bir gazla da başlamıştım haaaa
Dış kapının dış mandalı
Sabah 13:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates, salatalık, zeytin peynir
1 köz kırmızı biber, 1 yeşil biber
Bol maydonoz marul, 1 tk ev salçası
1 gün kurusu, yarım ceviz, 2 çiğ badem
3 çilek
Ara 17:10 (spor sonrası)
1 bardak süt, 5 çilek
Akşam 18:30
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz (yoğurdumalahit den ötürü yedim )
Eki Görüntüle 2139453
Su: 1.5 lt
1 lt elmalı detoks suyu içeceğim
Spor:
30 dk tempolu yürüyüş
20 dk voleybol
1000 ip
Leslie 3 mil yapacağım
Menü bolca çay kahve içerir :)
MortimBonus kafalım
Ortim @Lunya
PointcibaşımWhiteblacklife
Herbişeyimigdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?