Ya seni yerimmmm
Ay hiç anlamadım kamyon çarpmış gibi oldum resmen. Baş ağrısı kaldı şimdi. O neydi gızz diyesim geldiAnanmmm neden öyle oldu kineyse ki geçmiş şükür
Dinlen hippoşumOlur öle arada... benimde bi sürü işim var oğlanı uyuttum öle boş oturuyorum yarım saattir ne zamandır ilk defa .. kalkim ders çalışim diyorum kalkamıyorum kalkim spor yapim diyorum kalkamadım.. bari mutfağı topla o da yok.. ne yapacağıma karar verene kadar oğluş uyanır..
Boş boş oturmayı özlemişim ♡♡♡
Ay hiç anlamadım kamyon çarpmış gibi oldum resmen. Baş ağrısı kaldı şimdi. O neydi gızz diyesim geldi
Bazen amaçsız booomboş oturmaya da ihtiyacımız varOlur öle arada... benimde bi sürü işim var oğlanı uyuttum öle boş oturuyorum yarım saattir ne zamandır ilk defa .. kalkim ders çalışim diyorum kalkamıyorum kalkim spor yapim diyorum kalkamadım.. bari mutfağı topla o da yok.. ne yapacağıma karar verene kadar oğluş uyanır..
Boş boş oturmayı özlemişim ♡♡♡
Canım yaa sizden uzak kalmışım gibi hissediyorum yaa.. nasıl büyük bi eksiklikDinlen hippoşum
Bendeeee
O neeeeeydi gız her seferinde gülüyorum ya
Aynen ama huzursuzum valla.. derken oğluş uyandı onu sallıyorum .. boş boş oturken bile arada makineye bi posta çamaşır attım :))Bazen amaçsız booomboş oturmaya da ihtiyacımız varhep bir yerlere yetişme modundayız zaten
Aklında iş olunca huzursuz oluyorsun doğruAynen ama huzursuzum valla.. derken oğluş uyandı onu sallıyorum .. boş boş oturken bile arada makineye bi posta çamaşır attım :))
Evet Arabistan'dayım. .Arapça var demek sende habibtiHerkesi sonduren ayran detoksu beni de sisirmisti.
@Auscencia ex kaptanim ozlenenim ile bu konuyu ne konustuyduk.
Habibte sen arabistanda miydin. Nickin ilgimi cekti. Sevdiğim arapça kelimelerdendir. Habibtiii ..
Önce sen dene sonra ben yaparımOooo kürcü geldi animmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?