Kuzu ipimi kopardım geziyorumFitim neredesin hiç ama hiç görmedim seni bugünhepfit
Sabah yemek takımını da yemiştin yazmayı unutmuşsun
Sabah 13:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates, salatalık, zeytin peynir
1 köz kırmızı biber, 1 yeşil biber
Bol maydonoz marul, 1 tk ev salçası
1 gün kurusu, yarım ceviz, 2 çiğ badem
3 çilek
Ara 17:10 (spor sonrası)
1 bardak süt, 5 çilek
Akşam 18:30
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz (yoğurdumalahit den ötürü yedim )
Eki Görüntüle 2139453
Su: 1.5 lt
1 lt elmalı detoks suyu içeceğim
Spor:
30 dk tempolu yürüyüş
20 dk voleybol
1000 ip
Leslie 3 mil yapacağım
Menü bolca çay kahve içerir :)
MortimBonus kafalım
Ortim @Lunya
PointcibaşımWhiteblacklife
Herbişeyimigdedali
Ben yoğurt soda detoxu yapıyorum sabah içiyorum karışımı. .öyle daha etkiliymis..10 gün yapacam 3.gundeyim önce bu bitsin sırada neler var neler hepsini sırayla yapacamÖnce sen dene sonra ben yaparım
Yok kız bi ağrı kesici maden suyu sert kahve ayaktayım geziyorumAkşamdan kalmadır o
52 güzel kiloBu arada ben bir karar verdim
52 olup diyeti yavaşlatıp 50-52 arası korumada kalmak.
48 olmaya çalışmaktan vazgeçtim, yaşım 35 oldu, az biraz da yağ lazım vücuda
ki yüzüm çökmesin artık hafif de olsa kırışıklıklarım var
AyyyBunu da uzlemeyen kalmasın ayyy wc den sesleniyorum yarıldım gülmekten mi ı..hal den mi bilmiyirum
Ben yapamıycam galiba ya hiç bi zaman istediğim kiloya inemiycem hep 1 ileri 2 geri gidicem.
10 yıldır 90 üstündeyim bi 10 yıl daha böyle kalıcam heralde.
Herkes kabullenicek bu halimi zaten kabullenmişler.
İyi niyetlerim dileklerim hep havada kalıcak.
Hayal ettiklerimi hiç yaşayamıycam.
Kilodan hasta oluncada çok yaşamam zaten.
Bende kiyafetsizlikten olcem ha bir iki aldım artik almam bayrama kadarSaol cnm.. 2 senedir doğru dürüst hiç kıyafet almamıştım bi düğün hariç o attığım elbiseyi almıştım.. o da 42 bedendi.
Gitmedi.. sen güzel ve özelsin
Yaaa bak gördün mü 40 olmuş. Canım sen düzenli spor yapıyormuydun bence senin kilona 38 bile olurKızlar alışverişe çıktım.. ordaki tezgahtara bedenimi bilmiyorum dedim sizce kaç olur dedim.. 42-44 dedi.. bütün moralim alt üst oldu.. sonra 42 44 40 denedim.. 44 çuval.. 42 bol.. 40 cuk oldutezgahtara da kapak oldu.. pardesüden anlayamadım dedi 2 etek aldım 40 beden
Aiwa habibtii biraz var. Dil konusunda yatkinimdir ve severim... Ayrica kocam da arap kokenliEvet Arabistan'dayım. .Arapça var demek sende habibti
Geçmiş olsun canım kötü olmuşKızlar dün gece bebeğe kalktım gece emzirdim beşiğe koyacaktım sağ bacağım uyuşmuş pat diye yere düştük2 kere başıma geldi dün gece aynı şey bütün gece bacağım uyuşuktu hala daha hafif uyuşuk.. ip atlıcaktım da cesaret edemedim
@MiuLegonehirnil111
Bugün dinlendirim bakalım hala uyuşuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?