Spor menü de şahane suya bayıldım ne güzel menüler sporlar geliyor sendenMenüm
Sabah(10:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1kôz kapya, 1 dlm çörekotlu peynir, salatalık , yeşillik, 2 tam ceviz ve Yeşilçay.
Ara(13:30) : sade Türk kahvesi ve 7 badem.
Akşam(18:00) : 1 tabak patlıcan yemeği (patatessiz, biberli) , yoğurt, kırmızı lahana salatası.
Ara(20:00) : Yeşilçay.
Su:3 lt
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş(sabah ve akşam toplamı)
@nehirnil111
@MiuLego
Gözün aydın canımMemleketten annem geldi supriz yapmış
Geç kalmışsin meta geç uyanmış onun dışında çok çok beğendim detoks suyu bile icsen suyu 2 ye tamamla10 puan istiyorum bugün
5 te yattığım için geç kalktım
12:30 ta yoğurt soda detoksu
Sabah 13:00
Domates
3 küçük yağda yumurta
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Yeşil elma
Akşam 19:30
2 haşlanmış tavuk baget
Salata
1.5 lt su
1 lt elma detoksu
45 dk hızlı tempolu yürüyüş
35 dk koşu
@MiuLegoWhiteblacklife begum75 @Floweroflife
Suyu cogalt spor nerede Banu senden spor bekliyorum onu dışında gayet güzel bı menüKahvalti 10:00
Kırmızı biberli 1 yumurta (isotlu baharatlı)
Peynir
7-8 zeytin
Domates salatalık biber
Ara
Sütlü kahve
1 incir arasına 2 ceviz
(Kurabiye yemiş gibi)
Piknikte 17:00
1 dlm peynir
Domates
Salatalık
Biber
1.5 lt kadar elmali kur
1 lt su
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378
Neden canımBelim çok ağrıyo yaa
Ya bilmiyorum ki tevoş .. bide sağ bacağımda uyuşukluk varNeden canım
Çok.gecmis olsun sıcak tutmaya çalış e mi
Suyu cogalt spor nerede Banu senden spor bekliyorum onu dışında gayet güzel bı menü
Puanın:8 kuzum spor lütfen spor
Anladım balim sen bi doktora git bence yarın da devam.ederse allah korusun fitik falan olmasınYa bilmiyorum ki tevoş .. bide sağ bacağımda uyuşukluk vardün gece 2 kere düştüm ayağa kalkim derken.. bebişte kucağımdaydı
Benimde aklıma o geldi.. daha doğrusu annem dedi ip atlaya atlaya fıtık mı oldun diyeAnladım balim sen bi doktora git bence yarın da devam.ederse allah korusun fitik falan olmasın
Canım ip.atlamak fitik niye yapsın ki eğer sorun varsa tabi zarari olur. Ama bence olmayan bir şeyi açığa çıkarmazBenimde aklıma o geldi.. daha doğrusu annem dedi ip atlaya atlaya fıtık mı oldun diyededim ben 1 yıldır atlıyorum ama bilemedim.. bi süre bakıcam.. bu ara çok yoruldum ondan olabilir.. bel ağrım yoktu bugün ütü yaptım ondan sonra oldu
Bende fıtık yok şükür ama bacaklarda sorun var.. çok yorulunca kramp girerCanım ip.atlamak fitik niye yapsın ki eğer sorun varsa tabi zarari olur. Ama bence olmayan bir şeyi açığa çıkarmaz
Canim zaten 11e geliyordu kalktigimda cocugu kajalti hazirlamasi fln anca 12 oldu 1.5 saat bile ac kalmadim :)Menü güzel Berna dün telafi edilmiş spor var diyorsun su okey sadece tek sevmedim nokta kalkar kalmaz ağza birşeyler atilmaliymis
Puanın:9 sabah kahvaltının geç olmasından dolayı 1 puanıni kestim kuzum teşekkür ederim herolugu hakkıyla yerine getirdinnn
Sagol kuzmmGözün aydın canım
amann anne eli lezzetine dikkat
Dolana istifle canım annene de açık açık soyle anne bırakamam diyeti bunları dolaba yapalım.ben sonra yiyecem deSagol kuzmm
Valla imtihan olacam nefsimle
Taze yaprak getrmis memleketten yarin sarma sarariz diyo
Neyseki bugunden tavuk sotem kaldi
Bnde onu yerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?