Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor
Bizim piknikte ailecek gidiyoruz pek atlama zıplama olmuyor bide dağ değil piknik alanı 5 metre ilerinizde birsürü insan eve geldim allahtan kız uyudu spor yaptim biraz önce bitti

15 dk leslie 45
1 saat zumba 210
300 bölgesel 20 puan doğrumu
2000 ip 400
675

Anammm her yerim koptu begum75 @MiuLego Whiteblacklife smykmy Nare83

Spor menü de şahane suya bayıldım ne güzel menüler sporlar geliyor senden
Bu güzel menü spor su için teşekkürler lunyam
Örnek menüdur bu arkadaşla
Puanın:10

Geç kalmışsin meta geç uyanmış onun dışında çok çok beğendim detoks suyu bile icsen suyu 2 ye tamamla
Puanın:9 meta geç uyandirilmis

Suyu cogalt spor nerede Banu senden spor bekliyorum onu dışında gayet güzel bı menü
Puanın:8 kuzum spor lütfen spor

Anladım balim sen bi doktora git bence yarın da devam.ederse allah korusun fitik falan olmasın
Benimde aklıma o geldi.. daha doğrusu annem dedi ip atlaya atlaya fıtık mı oldun diye dedim ben 1 yıldır atlıyorum ama bilemedim.. bi süre bakıcam.. bu ara çok yoruldum ondan olabilir.. bel ağrım yoktu bugün ütü yaptım ondan sonra oldu

Canım ip.atlamak fitik niye yapsın ki eğer sorun varsa tabi zarari olur. Ama bence olmayan bir şeyi açığa çıkarmaz

Canim zaten 11e geliyordu kalktigimda cocugu kajalti hazirlamasi fln anca 12 oldu 1.5 saat bile ac kalmadim :)

Sagol kuzmm
Valla imtihan olacam nefsimle
Taze yaprak getrmis memleketten yarin sarma sarariz diyo
Neyseki bugunden tavuk sotem kaldi
Bnde onu yerm
Dolana istifle canım annene de açık açık soyle anne bırakamam diyeti bunları dolaba yapalım.ben sonra yiyecem de

3 mil leslie acmistim ama 1i zor tamamladim kollarim agriyo yaaa.oglani uyuturken yaninda uyuyakalmisim esim de uyandimamis 2 saat yatmisim orda kalktim resmen karnım şiş neden bilmem.
Spor bildirimi yapayim
30 dk tempolu yürüyüş =75 p
30 dk normal yuruyus=30 p
20 dk bolgesel=60 p
10 mekik =1 p
Toplam=166 puan
@MiuLego Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…