Kocam geldi saaaa civip yazamadım 5 aldım akşam ya ama spor yok diye verdi hocadan sözlü notu dilenen öğrenci gibi oldum yaAğla kız ben buradayım
He ya ondan kizKız ben oyle yazdim ama bir sey mi oldu.
Sporunu vayt gorsun diye yazdın sandim
Canım çok entel değilimdir aslındaEfser sen kaç yaşındasın
Bak size komik bir şey anlatayım
Önceden burayı dışardan takip ederken
Sen @igdedali veNare83 bana cok.entel geliyordunuz
Böyle farklı özgün müzikler falan paylaşıyordunuz bende dinliyordum hatta ekran resmi alıyordum., sonra indireyim diye.
Sonra buraya geldim
@igdedali bütün entelligini kaybetti gözümde bildiğin sapsikmis
Nare83 ün resmi entel ama kendisi daha candanmış
Efser seni cozememdim daha ama resmin çok entel tanıdıkça heyecanimin kaybolmasından korkuyorum
Not: O donemde buraya yazdigim bir seyi begendihinizde çok mutlu oluyordum
Ooo Kimse yaşını göstermiyor ne guzelCanım çok entel değilimdir aslındatanıdıkça bakalım ne çıkacak bu arada yaş 27 görünümlü 37
Evet hiç göstermiyorumOoo Kimse yaşını göstermiyor ne guzel
Tevo tekrar geçmiş olsun şu halinle ne yürüyüşü kuzum ya detoks olarak kabul ediyorumMenüm ya da olmayan menüm mu deseydim
Sabah 10: yoğurt 4 kaşık kadar
Ögle 15.40: 2 orta patates haşlama ve yoğurt
Akşam içim alırsa yoğurt yiyecem
Ara: türk kahvesi 1 hurma ve 2 ceviz
(Kan sekerim düştü iyi gelir )
Su 2 litre
Spor: 40 dakika tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75
Hippo açık büfe kahvaltıda neler yedin yazmamissin ne yediğini nerden bileyim
Çok çok güzel menü habibte bayıldım sporun da güzel ama az geldiSabah yoğurt soda kürü
10:30=2 haşlanmış yumurta çökelek salatası maydanoz nane brokoli corekotlu peynir..
Ara: 1 yeşil elma kahve
19:00=tavuk ızgara abagannuc zerzevat salata bolca
Uyumadan önce yoğurt pulbiber limon kuru yapiyorum..
3 litre su
1 saat yürüyüş
300 ip
yarım saat egzersiz.. gece çıkabilirsem 1 saat daha yürüyüş yapacam @MiuLegoWhiteblacklife
Sabah iyi ara güzel akşam komple ofsayt liste diyorsun böyle menüler le zor kilo vermekgunahıyla sevabıyla bende vereyim munuyu dostlar bugun bozuldu az yarın tartı ne der bilmem ama yarından itibaren çok sıkı tutacam inşallah
8:30
tereyağlı omlet sucukluydu sade yumurta yedim peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
(ama sucugu kendimiz yaptırıyoz yine sakıncası varmı sorayım diyom unutuyom sormadanda yemedim zati)
14:00
1bardak ayran 1 incir 5 erik
akşam geç oldu dışarıdaydık erken olmasına gayret ettik ama olmadı
19;45
1 durum tavuk şiş ayran birdeeee ayy nasıl yazsam yaa ilk defa cıs yazıyom 1 dilim ev baklavası kaptan ne olur kızacan biliyom ama yarndan itibaren çok güzel toparlayacağım çok güzel sporlar verecem
su çok içtim 4 e yakın yani
spor
3 saat normal 2 saat tempolu
çok yorulmuşum ayaklarım çok ağrımiş
@MiuLego begum75 @hippoglisemi
Şimdi gelelim ne bu tatlım böyle mi kilo veriyoruz sen korumaya geçtin de benim mi haberim yok sis şiş dürüm hadi yedin üstüne tatlı ne ola böyle mi listeye gireceksin çok üzüldüm su menüye gerçekten de uzuldumgunahıyla sevabıyla bende vereyim munuyu dostlar bugun bozuldu az yarın tartı ne der bilmem ama yarından itibaren çok sıkı tutacam inşallah
8:30
tereyağlı omlet sucukluydu sade yumurta yedim peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
(ama sucugu kendimiz yaptırıyoz yine sakıncası varmı sorayım diyom unutuyom sormadanda yemedim zati)
14:00
1bardak ayran 1 incir 5 erik
akşam geç oldu dışarıdaydık erken olmasına gayret ettik ama olmadı
19;45
1 durum tavuk şiş ayran birdeeee ayy nasıl yazsam yaa ilk defa cıs yazıyom 1 dilim ev baklavası kaptan ne olur kızacan biliyom ama yarndan itibaren çok güzel toparlayacağım çok güzel sporlar verecem
su çok içtim 4 e yakın yani
spor
3 saat normal 2 saat tempolu
çok yorulmuşum ayaklarım çok ağrımiş
@MiuLego begum75 @hippoglisemi
Kuzum ben bütün geçmişi okuyorum sen merak etmeKızlar ya ben burda olmadığımda gören birileri anamın menüsüne vaytı etiketleyebilir mi?
Daha öğrenemedik etiketi
Bi de vaytın ismi karışık yapamıyor
canım ne desen cok haklısın diyecek bişeyim yok ilk ve son ve bugünden itibaren çok güzel olacak inşallahŞimdi gelelim ne bu tatlım böyle mi kilo veriyoruz sen korumaya geçtin de benim mi haberim yok sis şiş dürüm hadi yedin üstüne tatlı ne ola böyle mi listeye gireceksin çok üzüldüm su menüye gerçekten de uzuldum
Diyetisyen menüsü mu bu ben sok ben iptal dk başı yenmiş karbona boğulmussunBahar zelzelesine uğrayan menüm
Not:arkadaşlar bu menü bire bir olmasada diyetisyen menüsüdür çok böyle olmayın
Sabah
1 kahve
Kahvaltı
1 yumurta
2 kibrit kutusu peynir
2 zeytin 1 ceviz
3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yeşil çay
Domates salatalık
Ara 1 minik kutu süt 2 Kaysı
Öğlen
Bahar şenliklerindeydim geleneksel
Pöt pöt pilavı 6-7 kaşık 2 parça kuşbaşı et
(Bulgurlu etli bir pilav) 1 tane salatalık
1 kutu ayran
Ara bahçedeydik 10 taneye yakın Kaysı çagalası
Akşam
(Yorgunluktan diyetisyenin detoks çorbasını yapamadım)
1 küçük kıyma şiş
Salata 2 kaşık yoğurt
3 dilim ekmek
Ara
4 büyük çilek 1 soda
Spor bahçede bol bol hareket ettim valla bol oksijen çarptı
@MiuLego
Çok çok güzel menü şahane bayıldım spor az sadece onu .dışında şahane bide suyu detoks suyu bile icsen 2 olsunhellöö
bugün biz de piknikteydik akşam 9 gbi geldim eve sporu yapayım dedim o yüzden geciktim
sabah 8,00
2 hurma
kahvaltı:13,00
peynirli yumurta
bi dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
akşam 16,30
3 parça ciğer
3 parça et
2 parça tavuk
bi balık
salata
1,5 litre su
1 litre detoks suyu
60 dk oryantal
@MiuLego @nehirnil111
Valla öyleDiyetisyen menüsü mu bu ben sok ben iptal dk başı yenmiş karbona boğulmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?