Spor var etiketledim geç yaptimSarmanin adeti çok değil günü uygun ama ekmekle aynı cikss spor yok
Puanın :5 spor ve ekmeklik sarmalı gün menüsü sevmedim
@MiuLegoBugün ki menum
Sabah 7. 30 ilaç 15 dakika snr mate cayi Yarım saat sonra Kahvaltı
Domates Salatalık Biber közlenmiş
Peynir bol yeşillik
2 dilim tam bugday ekmeyi
Oylen 2 bardak yoğurt 2 adet salatalık nane blendirdan geçirip. Şişeye doldurdum çarşı pazar gezerken birazcık fındık oylen yemeyim bugünlük böyle oldu. Bide çay Oh miiiiiiiis
Aksam salata
1 kepçe. Çorba tarhana
2 adet dolma
Bukadarcik. Bugunluk
Bide.2.5 lt su
Dünde aynısı
Spor.bugun çarşı pazar gezdim. Yorgunum
Allah rahatlık versin
İyi geceler
Ağla kız ben buradayımSesimi duyan yokmuuuuuu aglicimmmmmm
Kız ben oyle yazdim ama bir sey mi oldu.Sesimi duyan yokmuuuuuu aglicimmmmmm
Uyusanaaa...Kız ben oyle yazdim ama bir sey mi oldu.
Sporunu vayt gorsun diye yazdın sandim
Gündüz uyuyuncaUyusanaaa...
Senin erkek kardeşin portekizde mi yaşıyo??Yarına hazırlık için Elmalı suyumu da içiyorum, gitsin ödemler
Yalnız benim tartı çok kafamı karıştırıyor..
Şu an ne durumdayım fikrim Yok
Sabah yine tartıya çıktım (tartıyı oynatmadan) 52.1, 53.6,55,6 sonra 54.3 çıktım(arada zaman da yok)
Şimdi ben ne kadarım ne oldu of aklımda deli sorular..
Evde 5’lik su şişesi dambıl falan da yok, tartacak birşey bulamadım..
Sabah yine aynını yapacak ya ben 53.6 hiç olmamışsam, ya aslında 55,6 isem, kilo verdiğimi düşünürken almışsam aslında
Of şu belirsizlik çok kötü, yarın yine kardeşime gidip orda yine tartılayım teyit için, ama ya tartı farkı olduğundan gerçek kilom bu değilse..
Evet kardeşim de burada mastır yapıyor yanımda yamacımdaSenin erkek kardeşin portekizde mi yaşıyo??
Kısmete bak... aile boyu portekiz..Evet kardeşim de burada mastır yapıyor yanımda yamacımda
Ben burda olmasaydım gelmezdi, ben olduğum için Portekiz’e geldiKısmete bak... aile boyu portekiz..
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinAllah seni star etsin
Kim çikolataya bandı lan beni@MiuLego kızmalipina senin esmer cekirdeginmi miydi bak resmini buldumEki Görüntüle 2139471 canim tevafuk55 sanirim ishal olmuşsun mesajlardan öyle anladım geçmiş olsun sana tavsiyemEki Görüntüle 2139472 man ha çok zorlama yaoarkena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?