- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tamam canımKuzum bol salata yanında doyana kadar tabi doyana kadar diyince tıka basa değil 4 köfte kadar ye
4 tane yiyeceğim canım bol salata ile malum bugunun herosuyumBu takimda 10 kofte yiyen bi igde var
Valla ben de 7 8 yerim izgara olduktan so.ra sıkıntı yok.
Bak canim istedi yaaa
Ohh kız içim rahatladı ayy senden asla düşük not almak istemem tatlim opuldunuz efemmm
Tabi ki benEki Görüntüle 2139575 bakalım bugün kimler böyle olacakkkk
Bence super koruyorsunTabi ki ben
Cuma 57.6
Pazartesi 57.8
+200
@MiuLego
Sasirdik mi tabi ki hayir :)
Acikcasi cok rahatsiz degilim bu durumdan cunku perşembe aksam cok kotuydum yemek yiyemedim. O yüzden cuma gunku kilo onun etkisiyle o kadar dusuktu.cumartesi sabah tartilma imkanim yoktu ama eminim ki o sabah bile artiydim.
Yine de temizlemeye ugrascam.Az az da olsa hala eksi görmek guzel.
Öyle bir artı ki geçen hafta ki bütün emeklerini sporunu ile atmizsin lütfen şu 4 gün dikkat etayy nasıl verecem bildiririmi bilmiyorum ya ama kaptan kesin dovecek eminim ama regl gelmiyor cumadan beri davul gibiyim cumartesi karbon pazar dikkat edemedik haliyle artık
cuma :88.1
güncel:89.5
fark +1.4
@MiuLego @hippoglisemimatematik61
Etliydi zaten dolmaAbla efsanesin gerçekten de su menü çok çok güzel evet dolma var ama kararında salata var mis abla dolma bulgur gibi karbon alacağın zaman yanına et tavuk ekle olur mu tarhana dolma ikiside karbon ona da.dikkat edersen şahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?