- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Hava güzelleştiOuwwww
Koşu var koşu
fazlasıyla dikkat edecem canımÖyle bir artı ki geçen hafta ki bütün emeklerini sporunu ile atmizsin lütfen şu 4 gün dikkat et
Canim bugun resmi tatil eczane acilmaz.sadece nöbetçi eczaneler açıktırGünaydın kızlar gittim eczaneye kapalıydı ben de geri geldim artık açılana kadar beklicem bu arada dün alkolsüz kokteyl içtim sonrasında vicdan yapıp yürüyüş yaptımWhiteblacklife
Ayy doğru yaa unutmuşum bu 23 nisan ulusa egemenlik çocuk bayramınız kutlu olsunCanim bugun resmi tatil eczane acilmaz.sadece nöbetçi eczaneler açıktır
perşembe sabahı gelicek ama eve gelmesi akşamı bulur cunku işe gider muhtemelen. ve biz o geldiğinde evde olmicaz.Ne kadar kalacak canım
şehriye çorbası ve kahvaltının olmaması hariç ne gibi bir sorun vardı canım?Bu menü menü değil lütfen şu menülere el at ve kendine gel
günaydınlar efendimmm.
dünki sehriye corbası işi bozdu. artılarım geri geldi maalesef. bugün kahvaltıyı saglam yapıp başlicam. nasılsa beni üzen etkenler uzakta..
perşembe sabahı gelicek ama eve gelmesi akşamı bulur cunku işe gider muhtemelen. ve biz o geldiğinde evde olmicaz.
Serievden mi gidiceksin
Çorba benide düşündürüyor son zamanlarda
Gidin tabi iğde kim ki zatenGünaydınlar efenim nerde kalmıştık dün akşamdan beri yoldayım antep yolcusuyum bugün
Kg bildireyim 108
Bu nasıl bir dönüş ufff kahvaltıya bak super
Yaparsam pis yaparımBu nasıl bir dönüş ufff kahvaltıya bak super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?