- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Biliyorum vaytmMenü güzel saatleri kötü sporsuz menü geçer not almaz bunu bilesin melek
Puanın:5
Ayyy sunumuna bayıldım efser, profil fotosundaki sen mısın?
Sagol canım ivet benimAyyy sunumuna bayıldım efser, profil fotosundaki sen mısın?
Canım açık büfe de cıss yedim. ben şimdi listede değilim diye yedim.. diyette olanların canını çektirmek istemedim. Bide inan ne yedim tam hatırlamıyorum ama cıss ta vardı yaniHippo açık büfe kahvaltıda neler yedin yazmamissin ne yediğini nerden bileyim
2 kare bitter WC için yiyenler hatta onu kabul ettim ama menunu böyle yorumlayamam ki
Canım bugün nöbetçi eczaneler hariç bulamazsın açık yer olmadı yarın bildirGünaydın kızlar gittim eczaneye kapalıydı ben de geri geldim artık açılana kadar aç aç beklicem bu arada dün alkolsüz kokteyl içtim sonrasında vicdan yapıp yürüyüş yaptımWhiteblacklife
Günaydınlar efenim nerde kalmıştık dün akşamdan beri yoldayım antep yolcusuyum bugün
Kg bildireyim 108
En büyük sorun zaten senin de dediğin gibi kahvaltı yok kuzumşehriye çorbası ve kahvaltının olmaması hariç ne gibi bir sorun vardı canım?
En büyük sorun zaten senin de dediğin gibi kahvaltı yok kuzumşehriye çorbası ve kahvaltının olmaması hariç ne gibi bir sorun vardı canım?
Sen dua et o kadar spora bu kadar ödeme geç yaptın balım sporu perşembe yapmazsın spor ödemi iner gider dün ki menu de hem ekmek hem sarma vardı onlarda sisirirKilo bildirimim
Cuma 69.3
Bugün 70 biktim şu rakamdan ne olur yani menümde sıkıntı pek yok sporum gayet iyi ama anlayamıyorum
@MiuLegoWhiteblacklife matematik61
EfendimWhiteblacklife canım benim
HoşgeldinGünaydın. Ben kesin dönüş yaptım bugünnn. Missss gibi kahvaltımı yapıyorumm simdi.
Kilom cumayla sabit.
Floweroflife canım mortim akşam menüme ve sporuma etiketleyeceğim seni. Sen de beni unutma
bana sinirlisin biliyorum ama bugun guzel menu ile gelecem hadi barışalımEfendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?