Tövbe bida yemem zaten sarma geleceğini bilsem hayatta yemezdim neyse geçti artık sagol azıcık moralim yerine geldi perşembeye kadar spora devam perşembe sakin birşeyler yaparım bi an tartiyi görünce çok kötü oldum yaSen dua et o kadar spora bu kadar ödeme geç yaptın balım sporu perşembe yapmazsın spor ödemi iner gider dün ki menu de hem ekmek hem sarma vardı onlarda sisirir
Kızgınım doğru korumada olsan derim bugün yemiş 3 gün dikkat eder gider ama öyle değil vermen gereken çok kilo var ve bunu kaçamak yaparak vermen zor canım çekti dayanamadım bunlar değil mi zaten bizi bu kilolara yönelten eee bayrama ne kaldı şurada fıstık gibi giyinip herkesin ağzını açık bırakmak istemiyor musunbana sinirlisin biliyorum ama bugun guzel menu ile gelecem hadi barışalım
Uyuyor dur o kesin o dur bir turtemmmMiu nerde ya
Pirinç mi melek dün de spor yoktu tadına baksan ne olacak ki ağzında iki dakika tadı kalacak ya sonra....Annem mis gibi icli sarma dolma yapiyo
Napicam Allah'm ben
Yemem tabiki ama 1 sarma tadina baksam olurmuki iftardaWhiteblacklife
Önce mis gibi menü sonra barışbana sinirlisin biliyorum ama bugun guzel menu ile gelecem hadi barışalım
Ayyy maşşallah efserSagol canım ivet benimyaş mevzüsu oldu yaaaa
Bende bugunun pazartesi olduğunu unuttum günleri şaşırdım artık bı ev bulamadım stres tavan yaptı 10 gün bile yok ben hala ev bulacağım tutacağım toplayacağım tasiyacagim elektrik su doğalgaz aboneliğini cikaracaginBen sabah geç kaldım tartılamadım
Cumayla sabit miGünaydın. Ben kesin dönüş yaptım bugünnn. Missss gibi kahvaltımı yapıyorumm simdi.
Kilom cumayla sabit.
@Floweroflife canım mortim akşam menüme ve sporuma etiketleyeceğim seni. Sen de beni unutma
Ben sabah geç kaldım tartılamadım
Bahaneler bahanelerBende bugunun pazartesi olduğunu unuttum günleri şaşırdım artık bı ev bulamadım stres tavan yaptı 10 gün bile yok ben hala ev bulacağım tutacağım toplayacağım tasiyacagim elektrik su doğalgaz aboneliğini cikaracagin
Temaamm spor da yapacagimCumayla sabit mi
Sidos uzaklasiyosun o artilardan
Spor yap sporsuz veremiyorsun sen
canım benim cok cok haklısın ama ben şimdiye kafa hiç kaçamak yapmadım ki bişeyide çok canım çekerde yemezsem goğsum acayip şişiyor büyük kızımda bile istedim yiyemedim taş gibi oldu çocuk ememiyorneyseki eşim getirdi artık ve 2 günde aanca geçti birde repl 1 hafta geçti onun şişliği var zati bu ilk ve son olacak inşallah. Hadi barışalımKızgınım doğru korumada olsan derim bugün yemiş 3 gün dikkat eder gider ama öyle değil vermen gereken çok kilo var ve bunu kaçamak yaparak vermen zor canım çekti dayanamadım bunlar değil mi zaten bizi bu kilolara yönelten eee bayrama ne kaldı şurada fıstık gibi giyinip herkesin ağzını açık bırakmak istemiyor musun
Yaz geliyor kilo ile yaz çok zor her yerin ter için oradan buradan firtlayan yağlarla giyinmek ne kadar zor en iyi bilenlerdenim hadi kışın kazaları di kaban di kapatıyoruz ya yaz yazık değil mi geçen haftaki o kadar emeğine 1.3 verip 1.4 almak bir ileri iki geri değil mi.....
Amanin çok fena olmuşAyyy mium ya ömrün boyunca unutmayacağın bir hatıra olmuş
tamam canım bugün yaptım kahvaltıEn büyük sorun zaten senin de dediğin gibi kahvaltı yok kuzum
Dün akşam 6 da yazmış en sonUyuyor dur o kesin o dur bir turtemmm
Dün gece 4 te uyudum portim be valla bahane değil tartı günü olmasa bile her gün tartılırım nerdeyse. Bugün giyin çık yaptım direktBahaneler bahaneler
bugun oyle olacak inşallah canımÖnce mis gibi menü sonra barışispat et kararlı olduğunu pembiş
Datlım pilini değiştirdin mi?Yarına hazırlık için Elmalı suyumu da içiyorum, gitsin ödemler
Yalnız benim tartı çok kafamı karıştırıyor..
Şu an ne durumdayım fikrim Yok
Sabah yine tartıya çıktım (tartıyı oynatmadan) 52.1, 53.6,55,6 sonra 54.3 çıktım(arada zaman da yok)
Şimdi ben ne kadarım ne oldu of aklımda deli sorular..
Evde 5’lik su şişesi dambıl falan da yok, tartacak birşey bulamadım..
Sabah yine aynını yapacak ya ben 53.6 hiç olmamışsam, ya aslında 55,6 isem, kilo verdiğimi düşünürken almışsam aslında
Of şu belirsizlik çok kötü, yarın yine kardeşime gidip orda yine tartılayım teyit için, ama ya tartı farkı olduğundan gerçek kilom bu değilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?