Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen dua et o kadar spora bu kadar ödeme geç yaptın balım sporu perşembe yapmazsın spor ödemi iner gider dün ki menu de hem ekmek hem sarma vardı onlarda sisirir
Tövbe bida yemem zaten sarma geleceğini bilsem hayatta yemezdim neyse geçti artık sagol azıcık moralim yerine geldi perşembeye kadar spora devam perşembe sakin birşeyler yaparım bi an tartiyi görünce çok kötü oldum ya

bana sinirlisin biliyorum ama bugun guzel menu ile gelecem hadi barışalım
Kızgınım doğru korumada olsan derim bugün yemiş 3 gün dikkat eder gider ama öyle değil vermen gereken çok kilo var ve bunu kaçamak yaparak vermen zor canım çekti dayanamadım bunlar değil mi zaten bizi bu kilolara yönelten eee bayrama ne kaldı şurada fıstık gibi giyinip herkesin ağzını açık bırakmak istemiyor musun
Yaz geliyor kilo ile yaz çok zor her yerin ter için oradan buradan firtlayan yağlarla giyinmek ne kadar zor en iyi bilenlerdenim hadi kışın kazaları di kaban di kapatıyoruz ya yaz yazık değil mi geçen haftaki o kadar emeğine 1.3 verip 1.4 almak bir ileri iki geri değil mi.....

Ben sabah geç kaldım tartılamadım
Bende bugunun pazartesi olduğunu unuttum günleri şaşırdım artık bı ev bulamadım stres tavan yaptı 10 gün bile yok ben hala ev bulacağım tutacağım toplayacağım tasiyacagim elektrik su doğalgaz aboneliğini cikaracagin

Günaydın. Ben kesin dönüş yaptım bugünnn. Missss gibi kahvaltımı yapıyorumm simdi.
Kilom cumayla sabit.

@Floweroflife canım mortim akşam menüme ve sporuma etiketleyeceğim seni. Sen de beni unutma
Cumayla sabit mi
Sidos uzaklasiyosun o artilardan
Spor yap sporsuz veremiyorsun sen

canım benim cok cok haklısın ama ben şimdiye kafa hiç kaçamak yapmadım ki bişeyide çok canım çekerde yemezsem goğsum acayip şişiyor büyük kızımda bile istedim yiyemedim taş gibi oldu çocuk ememiyorneyseki eşim getirdi artık ve 2 günde aanca geçti birde repl 1 hafta geçti onun şişliği var zati bu ilk ve son olacak inşallah. Hadi barışalım

Datlım pilini değiştirdin mi?
Benmki de bazen kafayı yiyor. 1 senedir değişmedim pilini.Arada çıkarıp geri takıyorum kandırıyorum tartıyı kendine geliyor

Bu nası Pazartesi nerde bu millet
Bize izin yok tabi çalışıyoruz
gerç az kaldı 2 de çıkacam. Çocukları sinemaya götüreceklermiş. Hiç ses çekecek kafada değilim eve gidip direkt uyumak istiyorum
Daha mortilikleri de ayarlamadım
Miu beni kesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…