Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar hayalini kurduğum 3 günlük tatil hüsranla bitti sanırım vapurda başlayan hastalanma sürecim dün gece 39 derece ateş ile noktalandi. Kalp ritmim 150 nin üstüne çıktı ve ben eve nerdeyse ölü gibi geldim . Arkadaslarin tatilini de katlettim ona mi yanim hayalini kurduğum tatilin bu şekilde bitmesine mi yanim bilemedim. Hayaller ve gerçekler öyle halsizim ki bunları yazmak bile beni çok yordu hepinizi öpüyorum biraz duzelince yine gelecegim

ayy çok çok geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canimmm

Benim pazartesi tartı günü olduğu geçmişi okurken şimdi aklıma geldi
Geçmişi okumadan baştan son sayfaya baksaymışım keşke
Ama bugün 23 nisan affedersiniz beni
Tok kanına ,kıyafetle ,bol çay içmeli 66.7 çıktım şimdi,ben ev işleri için kaçıyorum bir de Miu kızmasın diye

Yahu bir rüyalar gördüm.. hepsi kabustu..

Çok acıkmışım rüyamda ben

İsrailde ağaçtan erik koparırken polisler basıyordu bizi.. israilde bu hapise götürüyormuş.. eriklerden 1 tane bile yiyemeden rüyam bitti

Başkasında da annemle fırından 6 simit alıyorduk... tam çıktık eve gideceğiz yoldan çeviriyorlar.. eksik para verdiniz diye.. dedim neden? 12 simit aldınız 6 tane oarası verdiniz dediler.. yok değil falan derken en son kamera sistemi yok mu açın bakıcaaaaz diye çemkiriyordum.. simit de yiyemedim

Bu ne yaaa

Cumartesi: 60.7
Bugün: 58.8
Fark: 1.9

Kızlar dün de 58.8 dim.. dün spor yaptım.. voleybol da oynayınca farklı kas grupları çalıştı sanırım ödem oldu.. yoksa kesin inerdi tartı bugüne..

Dün ishal oldum. Ne yaptı iahal bilmiyorum ama baya sağlam ishal wc den çıkamadım.. bitkindim dün gece çok en son sızmışım.. ishale rağmen eksi yok o zaman ödem diyorum.. haaa bu kilo farkı da yol ödeminin inmesi zaten

matematik61 kuzucum gezmelerdeydi bakamaıyorsundur bugün ama yine de etiketleyeyim :)

23 nisan hatrına öpeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…