Niye öyle çok geç yattın ki. Bi sıkıntı yok inşallahDün gece 4 te uyudum portim be valla bahane değil tartı günü olmasa bile her gün tartılırım nerdeyse. Bugün giyin çık yaptım direkt
ayy çok çok geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar hayalini kurduğum 3 günlük tatil hüsranla bitti sanırım vapurda başlayan hastalanma sürecim dün gece 39 derece ateş ile noktalandi. Kalp ritmim 150 nin üstüne çıktı ve ben eve nerdeyse ölü gibi geldim . Arkadaslarin tatilini de katlettim ona mi yanim hayalini kurduğum tatilin bu şekilde bitmesine mi yanim bilemedim. Hayaller ve gerçekler öyle halsizim ki bunları yazmak bile beni çok yordu hepinizi öpüyorum biraz duzelince yine gelecegim
Pirinç mi melek dün de spor yoktu tadına baksan ne olacak ki ağzında iki dakika tadı kalacak ya sonra....
youtube da konu konuyu açtı bi baktım saat 4 olmuşNiye öyle çok geç yattın ki. Bi sıkıntı yok inşallah
Geçmiş olsun canimmmGünaydın kızlar hayalini kurduğum 3 günlük tatil hüsranla bitti sanırım vapurda başlayan hastalanma sürecim dün gece 39 derece ateş ile noktalandi. Kalp ritmim 150 nin üstüne çıktı ve ben eve nerdeyse ölü gibi geldim . Arkadaslarin tatilini de katlettim ona mi yanim hayalini kurduğum tatilin bu şekilde bitmesine mi yanim bilemedim. Hayaller ve gerçekler öyle halsizim ki bunları yazmak bile beni çok yordu hepinizi öpüyorum biraz duzelince yine gelecegim
Kara habeeeeer tez duyuluuuurMiuuuuuuuuuuuuu uyanmış şimdik
Niye geldin kiKara habeeeeer tez duyuluuuur
Tabi miu geliyor kaçın dedim bak kimse kalmadiKara habeeeeer tez duyuluuuur
Niye geldin ki
Hiç de merak etmemiştim
Tabi miu geliyor kaçın dedim bak kimse kalmadi
Miu tartı verAğzını yüzünü yerşm senin
Hemen kuzuMiu tartı ver
Benim pazartesi tartı günü olduğu geçmişi okurken şimdi aklıma geldi
Geçmişi okumadan baştan son sayfaya baksaymışım keşke
Ama bugün 23 nisan affedersiniz beni
Tok kanına ,kıyafetle ,bol çay içmeli 66.7 çıktım şimdi,ben ev işleri için kaçıyorum bir de Miu kızmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?