- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tarçınlı elmalı detoks suyu yap mali iyi gelir inşallah
Rüyanda da mı yemek yiyemedin yaa :))Yahu bir rüyalar gördüm.. hepsi kabustu..
Çok acıkmışım rüyamda ben
İsrailde ağaçtan erik koparırken polisler basıyordu bizi.. israilde bu hapise götürüyormuş.. eriklerden 1 tane bile yiyemeden rüyam bitti
Başkasında da annemle fırından 6 simit alıyorduk... tam çıktık eve gideceğiz yoldan çeviriyorlar.. eksik para verdiniz diye.. dedim neden? 12 simit aldınız 6 tane oarası verdiniz dediler.. yok değil falan derken en son kamera sistemi yok mu açın bakıcaaaaz diye çemkiriyordum.. simit de yiyemedim
Bu ne yaaa
Yiyemedim hippoşum nasıl acıktıysam hep yemek gördüm rüyamdaRüyanda da mı yemek yiyemedin yaa :))
Kesin vayt o fırındaki ve polislerden biriYahu bir rüyalar gördüm.. hepsi kabustu..
İsrailde ağaçtan erik koparırken polisler basıyordu bizi.. israilde bu hapise götürüyormuş.. eriklerden 1 tane bile yiyemeden rüyam bitti
Başkasında da annemle fırından 6 simit alıyorduk... tam çıktık eve gideceğiz yoldan çeviriyorlar.. eksik para verdiniz diye.. dedim neden? 12 simit aldınız 6 tane oarası verdiniz dediler.. yok değil falan derken en son kamera sistemi yok mu açın bakıcaaaaz diye çemkiriyordum.. simit de yiyemedim
Bu ne yaaa
Benim de aklıma gelmedi değil.. rüyaların korkulusu vaytKesin vayt o fırındaki ve polislerden biri
67 kilosun nerdeyse.. daha ne kadar artı gelmeyi düşünüyorsun hippo? Allah aşkına 70 lerde mi koruma yapacaksın?
Kaptan canımı simit çektirdin yaaBenim de aklıma gelmedi değil.. rüyaların korkulusu vayt1 simit yiyeydim ya bari rüyamda
Ye canım. Kilo konusunda pek derdin yok gibi.. nasılsa hep artı geliyor. Ye de ondan gelsin artı nolacak ki..Kaptan canımı simit çektirdin yaa
Cnm haklısın.. 65e düşücem inş.. 66lardayım.. aslında 2 gün detoks yapsam 65i görürüm ama yoruldum artık cnm ya.. dün bi kahvaltıda yedim hemen artı67 kilosun nerdeyse.. daha ne kadar artı gelmeyi düşünüyorsun hippo? Allah aşkına 70 lerde mi koruma yapacaksın?
Ya o kdar da dedik 65 leri koruman lazım uzun süre ki otursun kilo diye. Ne diyim ki.. üzülüyorum gerçekten.. boşuna mı zayıflıyorsunuz siz
OlurYe canım. Kilo konusunda pek derdin yok gibi.. nasılsa hep artı geliyor. Ye de ondan gelsin artı nolacak ki..
Kardeşinde mi tartıldın?Neyse kaçış yok
Geçen cuma 53.6
Bu pazartesi 54.1
Fark 500 gram
Sebep :ödemden şüpheleniliyor göbeğim kocaman..
evet hem onda hem kendi evimde tartıldım sonuç aynıKardeşinde mi tartıldın?
Tam biseyler yemek isterken yarim kalmışYahu bir rüyalar gördüm.. hepsi kabustu..
Bu ne yaaa
Kilo bildirimi yapmasak nasıl olur hani bugün bayram ya..
Çoluk çocuğu sevindirin bugün kilo sormayın hiçkimseye
Bi tadaydım kız.. bu arada kulağımın içi nasıl kaşınmış gerçekte.. rüyamda da polis kadın kulak içimde erik arıyordu sakladım mı diyeTam biseyler yemek isterken yarim kalmışOyyy kıyamam
Ödem olabilir cano dün de inşaatta çalıştınNeyse kaçış yok
Geçen cuma 53.6
Bu pazartesi 54.1
Fark 500 gram
Sebep :ödemden şüpheleniliyor göbeğim kocaman..
matematik61 @MiuLego hepfit @Sidelya95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?