Amin abla, benim iki oğlum var daha da düşünmüyorum kızım hiç olmayacak :)Kız lar. Daha hoş. Bence oğlumda var alti ustu.bi hebbedir anasi gibi kızımda var ama kızların yeri.baska.bende 3 tanede. Kiz var yinede kiz seviyom olmazsa olmaz lardan bende çok şükür Rabbım 2 sendende var allaha emanet olsunlar.hepimizinki
Hain tombul topalak miuGörmedim kız nerdeymiş
Geçmiş yapmadım akşam dümdük daldıydum
Gel bebeğim demirden korksak füzeye binmezdik
Bende 9 puanım. Bir puan lavaş tb değil diye gitti.BEN BEEEEEN
MİU
KOCA MİU
ŞİŞKO MİUUUUUUUUUUU
9 PUAN ALDIMMMMMMMMMMMMM
RAKAMLA 9
YAZIYLA DOKUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HAVAM BİNBEŞYÜZ DAĞILIN ULEN
Bende 9 puanım. Bir puan lavaş tb değil diye gitti.
Kızigdedali ciğercide tb lavaş ekmeği verin bana üleeeyyyn desem beni naparlar de hele
günaydınGüüünayyydınnn stop kahvaltı missss yapıldı stop su ıcılıorrrr stop hepinizi cok sevıyoree stop stop stop))
Nabersnz kızlarr karnm balon gibi şiş kalktm...cuma ya regl olmm herekıor eger geckmzse ondan heralde yarnda patates detoksna baslıorm inş etki eder;((
Hain tombul topalak miu
Günaydınlar
Salidan başlayan haftamiz iyi geçsin inşallah
Mium kaça kadar ders çalıştın sen ya
Nasıl uyanacaksin
Günaydıın
Günaydın
hayırlı sabahlar arkadaşlar
Günaydınlar pazartesi görünümlü salıdan
Günaydın
Oglumu uyutup geri uyicaktim ama alarmi çaldığı halde esimin kalkmadigini farkettim biraz daha bekledim mecbur onu kaldirmak icin kalktim oglum da daha uyumadi zaten oyy oyyyy
Günaydın fıstıklar lokumlargünaydınnn
Ekledim balımKuzum benim pazar günü 166 puanim var seni etiketlemeyi unutmusum simdi baktim da
Benim doğru da iğde niye yok ki. Zor kazanırız ya
Neee değilmisin, hayır 60 kilo olup pantolon patlatan ben değilim
Tebrikler kaptanımBEN BEEEEEN
MİU
KOCA MİU
ŞİŞKO MİUUUUUUUUUUU
9 PUAN ALDIMMMMMMMMMMMMM
RAKAMLA 9
YAZIYLA DOKUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HAVAM BİNBEŞYÜZ DAĞILIN ULEN
sağol begüm canım
Derler vallabenimki daha havalı 9 puan ama
hahahahah hayal ettim ne dedin abla? Eki Görüntüle 2139841 derler aynen bu şekil
Canım regliden minehirnil111 bacı benim 3.gün olucak çok belim ağrıyo napsam bilmiyorum.. dün dinlenim diye hiç bişi yapmadım bugünde duruma göre bakıcam..
Geçmiş olsun ablam Allah felaketlerden korusunAdıyaman olmuş 5. 3 diyodu internet
Ama dolap sesiyle uymak çok kötü
Bi an yıkılırsa dedim acaba çaresiz olmak çok kötü allah beterinden korusun nediyelim
Çakıl ne oldu balım sana ya çok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim..Hastanedeyim sabahi zor ettim güneş dogmadi bi türlü şimdi kontrollerim yapılıyor
Amin canım nehirim ohh iyi geldi bende sarılayım sımsıkıGeçmiş olsun ördekim korkmuşsundur gel sarılayımRabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?