Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esra_4378
hepfit
tevafuk55
@pempisler
Konyakk
malahit
Whiteblacklife
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
smykmy
@Sherrysherrylady

karpuzlarımı ve keleklerimi tebrik ediyorum
haftanın karpuz ve keleğini ayrıca tebrik ediyorum Esra_4378 Whiteblacklife

kızlar bu hafta durmak yok aynen asılıyoruz spora,çünkü biliyosunuzki grup değişimleri yapılırken iki haftanın puan ortalaması alınıyor,yani 1 hafta yaptım diğer haftayada yeter bu olmuyor,o yüzden böyle devam ediyoruz,sporları coşturuyoruz

Sağol canim

Miu dün gece regl oldum biliyormusun daha yeni olmuştum gibi geliyor bana ondanmi öyle dediki tarti
hadi canım ne güzel habeeeeer

olabilir esroş inersin hemencik inşallah

regl oldun meta hızlandı spora asıl
tefo 3 gün dayanılır mı buna?

Sağlam eksi getirir.. sabah 2 yumurta olması beni zorlar ama ben de denesem mi çarş ve perş
bu kadar ağzını yaymana gerek varmıydı
ağzıma bayılıyorsun

bayılırım kabuğuna hiç de soymam

küçüklükten beri hep derlerdi çok faydalıdır kabuğu diye ama nedenini bilmiyordum

harika paylaşım

Çok kötü değil akşam çorba yerine salata yoğurt kurtarirdi günü gözleme gereksizmis o kadar kahvaltıya su az ne demek neden içilmedi
Puanın:5

Bende soymam çocuklara da öyle veririm, küçük önceden kabuğunu kemirip tükürüyordu orta yere alıştı şimdi

Hem kahveye gitmiş hemde maşallah artist givmbi duruyordu Nare83

Paztsi sporu
20 dk tempolu yurys 50
20 dk normal 20
1700 ip 340

410
@nehirnil111 @MiuLego Whiteblacklife
Wuuuu ipp süperr melekimmmm helalll
Tevımmm tevafuk55 smdi ben pattis le kabak detoksu arasnda kaldm acaba hangsi daha etkili olur bi bilgi versennn?
HAbibte malipina Esra_4378

ay eflal çilek kalorisi ne kadar az ay çıldırıyorum şuan bayılırım çileğeyaşasın

erik kalorisi aradı gözlerim ama yok o kaç ki inş azdır
Bulurum onu da. Çilek benimkiler de hasta ama nerde bahçe çileği nerde o hormonlular arada dağlar kadar fark var, babamgilin bahçede tek tük çıkıyordu ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…