karatay kurtlu meyve yiyin diyor.. çünkü de onlar ilaçsızdır diyordışı mumsuz elma bulursak en faydalısı onlarmış
hep hormonlu yiyoruz valla.. napalım kiBulurum onu da. Çilek benimkiler de hasta ama nerde bahçe çileği nerde o hormonlulararada dağlar kadar fark var, babamgilin bahçede tek tük çıkıyordu ordan biliyorum.
Geçmiş olsun portimmmmBen uyuyordum. Eşim duymuş. Dışarıda deprem oluyor diye bir adam bağırmış. Avizeler sallanmış. Apartman ayağa kalkmış. Ben hala uyuyormuşum.Çok korkarım depremden.
Özledim seniAmin canım nehirim ohh iyi geldi bende sarılayım sımsıkı
Düzenlemeleri yaptım kaptanım biz 4 kayısı + 6 çağla kaldık yalnız13-20 NİSANHAFTASI SPOR GRUPLARI YARIŞI SONUÇLARI
KAYISILAR : 4708,5 Puan
Çağlalar: 6298,5 Puan
TOPLAM PUAN= 4708,5+(6298,5.5/2)= 7857,75 PUAN /11 = 714 puan
KARPUZLAR : 7482,5 Puan
Kelekler : 7338 Puan
TOPLAM PUAN= 7482,5+(7338/2)= 11151,5 PUAN / 12 = 929 puan
veeeeeeeeeeeeeee kazaanaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnNOTLAR:
KARPUZLAAAAAAARRRRRR
KAYISILAR 1- 1 KARPUZLAR
Haftanın KARPUZU
Esra_4378 3077 puan ile
Haftanın Keleği
Whiteblacklife 12655 puan ile
Haftanın KAYISISI
@Melegiimm22 1595 puan ile
Haftanın Çağlası
@Nevreste 1665 puan ile
- herkes spora asılmalı! Karpuz ve Kayısıların puanları kelek ve çağlalardan AZ olamaz!!!!!
- Kayısılardan @Sidelya95 SIFIR Puan olduğu için spor gruplarından çıkarılmıştır.
- Ayrıca çağlalardan @suspushanimcim bu aralar takıma gelemediği için spor gruplarından çıkarılmıştır.
elfkkk @hippoglisemi @hepfit @malahit sporda gaza basmalısınız puanlarınız çok az begum75
nehirnil111
nehirnil111 kuzummm
Cumartesi 60 dk orta yürüyüş
Pazar
20 dk yürüyüş 20 dk kosu
Pazartesi 60 dk orta yürüyüş
Canim çok geçmiş olsunHastanedeyim sabahi zor ettim güneş dogmadi bi türlü şimdi kontrollerim yapılıyor
aynen öyle miuşumkaratay kurtlu meyve yiyin diyor.. çünkü de onlar ilaçsızdır diyor
Yeşil elma güzel ama fena iştah açıyor. Detoks için daha iyi
tamam kuzu sıkıntı yok ortalamalardan gidiyoruz zatenDüzenlemeleri yaptım kaptanım biz 4 kayısı + 6 çağla kaldık yalnız
igdedali @Portakal Sulu Ordek başka sagocu kim var
Ausencia vardı ama artık YOK
Elma benim midemi kazındırır. Ayça kaya nadir de olsa bazı insanları tok tutmaz tam tersi acıktırır demişti bende onlardan oluyorum :)Yeşil elma güzel ama fena iştah açıyor. Detoks için daha iyi
Bence patates kesin ekşi garantiWuuuu ipp süperr melekimmmm helalll
Tevımmm @tevafuk55 smdi ben pattis le kabak detoksu arasnda kaldm acaba hangsi daha etkili olur bi bilgi versennn?
@HAbibte @malipinaEsra_4378
Oyyyyy ablam geçmiş olsun yaasİyiki duymadı gardırop sesi hala kulağımda önce yağmur cama vuruyor sandım uyandım başka bişey bu çok korktum korkudan ayağımı bile yataktan.indirwmedim yere deyerse çok hissederim diye ödüm koptu iyiki duymamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?