bonus ile küstüğümü iletirsiniz.
Eski bir mortin söyledi dersiniz
Yakalamışken sorayım.simdik benim mayısın 10 6 ayım doluyor yine iki hafta deneme süren mayısın 10 sonra mi başlıyor yoksa 10 başlayıp ilk hafta listeye girebiliyor muyumVaytı görünce bi sırıtış gelen ben
sen daimi deneme süresindesin zaten.. hep burdasın menülerin sporun hep burda her hafta kilo bildirimin burada.. direk 6 ay dolduğu gün listeye girebiliyorsunYakalamışken sorayım.simdik benim mayısın 10 6 ayım doluyor yine iki hafta deneme süren mayısın 10 sonra mi başlıyor yoksa 10 başlayıp ilk hafta listeye girebiliyor muyum
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim canim sagolÇok çok güzel menü Esra spor şahane su şahane bayıldım menune
Puanın:10 teşekkürler Esra tesekkurler
Görevim bebeğim
Bende bende, ama ekşi ekşi çok güzel gidiyorElma benim midemi kazındırır. Ayça kaya nadir de olsa bazı insanları tok tutmaz tam tersi acıktırır demişti bende onlardan oluyorum :)
Görevim bebeğimher zamanki halim kıskanılacak birşey yok
Çalış seninde olur
Bölgesel egzersiz videoları var misalCanlar
DİKKAT DİKKAT
PUANLAMA SİSTEMİ DEĞİŞTİ BİLİYORSUNUZ
BÖLGESEL ÇALIŞMALARIN HEPSİ ADET HESABI OLDU
YANİ;
MEKİK, ŞINAV, SQUAT ... VS GİBİ TÜM BÖLGESEL ÇALIŞMALAR
adet hesabbı puanlanacak.
bu puanlama hariç bölgesel puanlama diye bir şey yok.
yani dk hesabı bölgesel yok..
Sorusu olan? Anlaşılmayan?
hemen aydınlatayım
Aynen kaptanım çaktım hementamam kuzu sıkıntı yok ortalamalardan gidiyoruz zaten
Yok cnm.. sağ bacağımda ağrıyorCanım regliden miağır sporlar olmamak şartıyla pilates yapabilirsin mesela rahatlatır da
Hem kahveye gitmiş hemde maşallah artist givmbi duruyorduNare83
kuzu nasıl mesela? pilates gibi mi?Bölgesel egzersiz videoları var misal
erik 8 kaloriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayır canım spor yok.Şerri çok güzel menü sadece paketli gıdayı sevmedim spor var mı
Puanın:7 spordan ve paketli gıdadan dolayi
bilemedim neden öyle oldu ki.. regl mi geliyor ?ay yok cnm o senin güzelliginnnn
ay hadi sen uymaıdm benimki neeeeeeeeeee
Saol cnm ♡♡♡ dinlenmek pek olmuyo ama@cakil80 geçmiş olsun. Sonuçlardan haberdar et bizi de.
retro_hippo dikkat et kendine. Bir süre dinlensen mi acaba zorlama kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?