Kas gevşetici tarzı krem sür istersen canım ani hareket etmiş olabilirsin kasların kasılmış olabilir çok geçmiş olsunYok cnm.. sağ bacağımda ağrıyorbizim küçüğü taşımaktan mı acaba??
Yok kız geç yatıyorum. Gece sürekli bebek için uyuyup uyanıyırum.. kalkıyorum büyüğü okula yollıyırum geri uyumaya çalışırken küçük uyanıyır.. hep elim ayağım şişiyo sonra oğlanı yedir evi topla iniyosağlıksız yedin diye ödem m tutuyorsun acaba?
neden hatırlatıyorsun ki alnımdaki kara lekeyi
Canım karın var bacak var ne ararsan var, onlar zaten süreli oluyor ya tek tek sayıcaz mı ordakilere hareketlerikuzu nasıl mesela? pilates gibi mi?
bölgesel olarak neler çalıştırıyor?
Bende yemek istiyorum pazara gidip almak istiyorumbolca erik yiyebilirim gönül rahatlığıyla ya çok mutluyum
Aaa diyete uygun muymuş??bolca erik yiyebilirim gönül rahatlığıyla ya çok mutluyum
Canim benim cuma aksami 2saat yavaş tempo yürüyüşüm var ctesi 6 saat yavaş tempo yuruyus cumaya kadar duzelirsem spora devam edecegimEki Görüntüle 2139836
Canlar bir kontrol edelim mi çok eksik var ne durumdasınız
@Lunya @matematik61 @Melegiimm22Nego
retro_hippo @malipina
@Sidelya95 bu haftada spor yapmayacak mısın gruptan çıkaracağım ve belli süre giremeyeceksin
@Nevreste @elfkkk @suspushanimcimcakil80 sporlarınız nerede çağlalar eminim yaptınız beni etiketlemediniz
iniyorsa öğlene iyi kuzum o normal :)Yok kız geç yatıyorum. Gece sürekli bebek için uyuyup uyanıyırum.. kalkıyorum büyüğü okula yollıyırum geri uyumaya çalışırken küçük uyanıyır.. hep elim ayağım şişiyo sonra oğlanı yedir evi topla iniyo
heh evet eflalim sayıcaz.. yanıbaşında minnak kalem kağıt olursa yazıverirsin.. bölgeselde süre değil adet önemli çünküCanım karın var bacak var ne ararsan var, onlar zaten süreli oluyor ya tek tek sayıcaz mı ordakilere hareketleri
Bende yemek istiyorum pazara gidip almak istiyorum
1 tanesi 8 kaloriAaa diyete uygun muymuş??
çok geçmiş olsun canımnehirnil111 bacı benim 3.gün olucak çok belim ağrıyo napsam bilmiyorum.. dün dinlenim diye hiç bişi yapmadım bugünde duruma göre bakıcam..
Canim bizde 2 çocukluyuk hemde bebek len naberrrrrrrrYaaa kayısılar lütfen ama ya ben iki çocukla araya dereye spor sıkıştırıyorum olmaz böylebizde iğde yok karpuzlar da white var asılmamız lazım
anne olmakgünaydın
sıcacık bir bahar sabahından herkeslereee....
abime gitmicem kızımla gezicem karar verdim. bugün attaa gidiyoruz bulabilirsem abiye bi ayakkabı alacam kızıma. d. günü yaklaşıyor bi stüdyo fotoso çektirelim istiyorum babasıyla dargın olsam da kızımın hatıraları için ailecek..
Bennnnnn
@igdedali @Portakal Sulu Ordek başka sagocu kim var
@Ausencia vardı ama artık YOK
10 tl ye kadar düşmüş kilosu hala çok pahalı ama eşim çok seviyo nefis körletmek için yarım kilo aldım bendeBende yemek istiyorum pazara gidip almak istiyorum
katılıyorum tamamen şeri.. en doğrusu bu ..aile fotosu önemli.
annemle babam en son ben dogmadan önce bi foto çektirmişler.
benden 2.5 yas büyük abim kucaklarında bebek.
ben dogduktan sonra foto filan yok. zaten ben kaza kurşunuyum, istenmemişim.
bunun acısı bu yaşımda bile beni rahat bırakmaz. o fotoyu gördükce hep bi yerim sızlar.
o yüzden kızımın bunları yaşamsını asla istemiyorum. onun fiziksel ve psikolojik saglıgı herşeyden önemli..
Canim vayt in puanı 12 binlimk benmi yanlış görüyorum13-20 NİSANHAFTASI SPOR GRUPLARI YARIŞI SONUÇLARI
KAYISILAR : 4708,5 Puan
Çağlalar: 6298,5 Puan
TOPLAM PUAN= 4708,5+(6298,5.5/2)= 7857,75 PUAN /11 = 714 puan
KARPUZLAR : 7482,5 Puan
Kelekler : 7338 Puan
TOPLAM PUAN= 7482,5+(7338/2)= 11151,5 PUAN / 12 = 929 puan
veeeeeeeeeeeeeee kazaanaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnNOTLAR:
KARPUZLAAAAAAARRRRRR
KAYISILAR 1- 1 KARPUZLAR
Haftanın KARPUZU
Esra_4378 3077 puan ile
Haftanın Keleği
Whiteblacklife 12655 puan ile
Haftanın KAYISISI
@Melegiimm22 1595 puan ile
Haftanın Çağlası
@Nevreste 1665 puan ile
- herkes spora asılmalı! Karpuz ve Kayısıların puanları kelek ve çağlalardan AZ olamaz!!!!!
- Kayısılardan @Sidelya95 SIFIR Puan olduğu için spor gruplarından çıkarılmıştır.
- Ayrıca çağlalardan @suspushanimcim bu aralar takıma gelemediği için spor gruplarından çıkarılmıştır.
- @elfkkk
retro_hippo @hepfit @malahit sporda gaza basmalısınız puanlarınız çok az begum75
nehirnil111
bakacağğğğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?