- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Baktık şimdi 100gr ı 40 kaloriymiş :))1 tanesi 8 kalori
1 muz 100 kalori
düşün hesap et
zaten içi su dolu erik in :)
anne olmak
Yaaa bunu sevmedim hiç çocuklarla güç bela yapıyorum videoda sayamam. Neyse ben yaparım yazmam artık onlarıiniyorsa öğlene iyi kuzum o normal :)
heh evet eflalim sayıcaz.. yanıbaşında minnak kalem kağıt olursa yazıverirsin.. bölgeselde süre değil adet önemli çünkü
ay al nilişko büyük büyük olmuşlar artık
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzumsen daimi deneme süresindesin zaten.. hep burdasın menülerin sporun hep burda her hafta kilo bildirimin burada.. direk 6 ay dolduğu gün listeye girebiliyorsun
Eee yani ben yapmayanlara dedim zaten canım sana demedim Zu ha ha haCanim bizde 2 çocukluyuk hemde bebek len naberrrrrrrr Eki Görüntüle 2139867
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzum
Altın başak kuzum gereksiz yaa yeme yemegünaydın
sıcacık bir bahar sabahından herkeslereee....
abime gitmicem kızımla gezicem karar verdim. bugün attaa gidiyoruz bulabilirsem abiye bi ayakkabı alacam kızıma. d. günü yaklaşıyor bi stüdyo fotoso çektirelim istiyorum babasıyla dargın olsam da kızımın hatıraları için ailecek..
hayır canım spor yok.
hangi paketli gıda? tb ekmek? altınbaşak? yoksa ton balıgı mı?
valla azıcıkta olsa bi memnun edebildik seni sıfırcı hoca
İçiliyor canım@MiuLego pattiş haşlıyırum detoks için.. fazla yaşlayıp kalanı misafire patates salatası yapıcam :)) çay kahve içebiliyor muyuz bu detokta??
Ne listesi wayt??Altın başak kuzum gereksiz yaa yeme yeme
Bugüne kadarki tabloyu paylaşsana merak ettim canim yaEsra_4378
@hepfit
@tevafuk55
@pempisler
@Konyakk
@malahit
Whiteblacklife
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
@smykmy
Kedibochi
karpuzlarımı ve keleklerimi tebrik ediyorum
haftanın karpuz ve keleğini ayrıca tebrik ediyorumEsra_4378 Whiteblacklife
kızlar bu hafta durmak yok aynen asılıyoruz spora,çünkü biliyosunuzki grup değişimleri yapılırken iki haftanın puan ortalaması alınıyor,yani 1 hafta yaptım diğer haftayada yeter bu olmuyor,o yüzden böyle devam ediyoruz,sporları coşturuyoruz
3 paket kaldı bitsin bir daha onu almam vaytım. söz.. ama çok doyurucu kurtarıcı bir ürün ve içinde şeker yok aslında neden bu kadar mesafelisin anlamadım. bir elma ve bir kaç biskuvi harika doyurucu bir ara ögün oluyordu. piki piki patron sensinAltın başak kuzum gereksiz yaa yeme yeme
Ekledim kuzumCanim benim cuma aksami 2saat yavaş tempo yürüyüşüm var ctesi 6 saat yavaş tempo yuruyus cumaya kadar duzelirsem spora devam edecegim
Can erik seviyorum değmemesi gerek çıtır çıtır sulu olmalı değmeden almalıyıminiyorsa öğlene iyi kuzum o normal :)
heh evet eflalim sayıcaz.. yanıbaşında minnak kalem kağıt olursa yazıverirsin.. bölgeselde süre değil adet önemli çünkü
ay al nilişko büyük büyük olmuşlar artık
10 tl ye kadar düşmüş kilosu hala çok pahalı ama eşim çok seviyo nefis körletmek için yarım kilo aldım bende
erik genelde mideme dokunuyo benim
Misafirim gelicek yapsam mı yapmasam mı dedim sonra madem niyetlendim yapim dedim..İçiliyor canım
Yap gitsin misafir etkilemez canımMisafirim gelicek yapsam mı yapmasam mı dedim sonra madem niyetlendim yapim dedim..
ben alıjam dujj sen vericen 100 lira
@PortakalSuluOrdekDeprweeeeeeem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?