- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip ederay ben seni listede sanıyorum.
maşallah vaytım sana yaa...
katılıyorum tamamen şeri.. en doğrusu bu ..
kişisel hırslardan arınmak evladına aile olmayı göstermeye çalışmaktır. babasının cocuksu inadına ragmen buna çabalamaktır. o da elbet kızının iyilği için yola gelecektir. bu konuda asla inat etmicektir.
Doğru olan da bu canım. Kadınların bu konuda ki fedakarlığını erkekler de anlasa keşkekişisel hırslardan arınmak evladına aile olmayı göstermeye çalışmaktır. babasının cocuksu inadına ragmen buna çabalamaktır. o da elbet kızının iyilği için yola gelecektir. bu konuda asla inat etmicektir.
Listeye gireceğim da 56 kiloyum ben 46 iatiyorummmNe listesi wayt??
Şerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder
Misafir kv gil.. yeter diyet yaptığın dicekler ondan.. bide öğlen oğlanın gösterisine gidicez ama yapıcam yine de inş..Yap gitsin misafir etkilemez canım
yanlız miunun paylaştığı son güncellemeden öncekiydi o yüzden puanlarda biraz artış olduBugüne kadarki tabloyu paylaşsana merak ettim canim ya
Fotolar benim için de kıymetliaile fotosu önemli.
annemle babam en son ben dogmadan önce bi foto çektirmişler.
benden 2.5 yas büyük abim kucaklarında bebek.
ben dogduktan sonra foto filan yok. zaten ben kaza kurşunuyum, istenmemişim.
bunun acısı bu yaşımda bile beni rahat bırakmaz. o fotoyu gördükce hep bi yerim sızlar.
o yüzden kızımın bunları yaşamsını asla istemiyorum. onun fiziksel ve psikolojik saglıgı herşeyden önemli..
Boyun kaçtı cnm??Listeye gireceğim da 56 kiloyum ben 46 iatiyorummm
Offf bi etiket yapamadım@PortakalSuluOrdek
Çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasn inşallah.
Ben de depremden çok korkuyorum hoş korkmayan mı var da emine ablanın dediği gibi kilitlenip kalıyorum deprem anında kalbim küt küt.
İst da 3 kere hissettm son 2snde baya korkmştm.
zaten anlasalar ne sorun kalır ne kırgınlık ne dargınlık dimi tatlım?Doğru olan da bu canım. Kadınların bu konuda ki fedakarlığını erkekler de anlasa keşke
Haklısın canım aynen öylezaten anlasalar ne sorun kalır ne kırgınlık ne dargınlık dimi tatlım?
tavşan daha küsmüş dag oralı olmamış hesabı kırılıp kırılıp duruyoruz ama erkek milletinde empati sıfır bencillik on numero beş yıldız.aman da oglum paşam oglum diye yetiştikleri için aynılarını eşlerinden de bekliyorlar. ama herşey karşılıklı dimi? neyse tüm genellemeler yanlıştır. bazı erkekler diyelim. yani en azından çogu
türkiye cumhuriyeti devletinin para birikimi tl dir lütfen..100 dolar olmasın
Erik in1 tanesi 8 kalori
1 muz 100 kalori
düşün hesap et
zaten içi su dolu erik in :)
Kiz rakıbizya ondan takiliyorum muckEee yani ben yapmayanlara dedim zaten canım sana demedim Zu ha ha ha
156 kuzumama hala listede gibisin yani ben öyle sanıyordum.
sende bu azim varken evelallah onu da kvırırsın vaytieboy kaçtı beybisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?