Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bölgesel egzersiz videoları var misal
Eflalcigim de sormus ornek de yollamis mesela benim de var öyle videolarim.sana da yollamistim bi ara.bi de mesela twister var bende o da bolgesel sayılmıyor mu

Sonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.
Dün okudum hatta J.J. Rousseau diyor ki
Kadınları eğitirken daima erkeklerin göz önünde tutulması gerekir. Çünkü kadınlar erkeği memnun etmek içn yaratlmşlardr.

Kan beynime sıçradı.
Aslanlar da bile dişi aslan avlanıyor erkek aslan kurulup yiyor doyarsa kalanları da dişi aslanlar alıyor.
Erkek aslan anca yan gelip yatsn uyusn.

bu konuda o kadar doluyumki
evde aşamadığım konuların en önemlisi bu,bazen yorgunluktan ağlıycak hale geliyorum (hatta ağlıyorum çaktırmadan) eşim gelipte ya hatun bunca saattir ayaktasın varmı yapabileceğim bişey demiyor
ama beklesin az kaldı, şimdilk herşeye oğlum için katlanıyorum, Allah nasip ederse üniveristeye giderse kavgaysa kavga çatır çatır edecem,yemeğe yardım etmiyomu bende yapmıycam,ütülediklerimi kaldırmıyomu söylenmeye başlıycam,daha aklımda var bişeyler ama zamanı var

Artık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerden
Wuuuu ipp süperr melekimmmm helalll

Tevımmm tevafuk55 smdi ben pattis le kabak detoksu arasnda kaldm acaba hangsi daha etkili olur bi bilgi versennn?
@HAbibte malipina Esra_4378
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
bonus ile küstüğümü iletirsiniz.

Eski bir mortin söyledi dersiniz
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yööööö Bonus
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzum

Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50

Canım yapacak olan zaten yapıyor yapmayana söylensen de kavga etsen de aynı. Kendimden biliyorm.
Ben artık yap diye değil bozma kirletme diye kavga ediyorm düşün.
3 yaşnda kızım var ondan çok bozup kirletiyor evi.
Bazen günde 3 kez banyo temzliyorm.
Banyo paspası diye bişy yok bzm evde çünkü banyoya bi giriyor sanki orta yerinde duş almş gbi heryer sırılsıklam. Bn de çok dertlym bu konuda ama çarem yok.
Benim hedefim de iş sahibi olup temzlğe yardmcı tutmak.

Canim vayt in puanı 12 binlimk benmi yanlış görüyorum
yanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözünden
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokca
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzum

düşüneyim.. liste performansın nasıldı ki

begümm söyleyincede mi yapmıyor ?

ama bennn çoook
canını yirim
@MiuLego pattiş haşlıyırum detoks için.. fazla yaşlayıp kalanı misafire patates salatası yapıcam :)) çay kahve içebiliyor muyuz bu detokta??
ay ben her detoksta iiçiyorum hippo yoksa gün geçmiyor yani.. hayır zaten detoks yapıyoz çay kahve de içmeyeceksek gömsünler bizi çukura yani
Ne listesi wayt??

kara liste

Gebersin erkek aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…