- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Canlar
DİKKAT DİKKAT
PUANLAMA SİSTEMİ DEĞİŞTİ BİLİYORSUNUZ
BÖLGESEL ÇALIŞMALARIN HEPSİ ADET HESABI OLDU
YANİ;
MEKİK, ŞINAV, SQUAT ... VS GİBİ TÜM BÖLGESEL ÇALIŞMALAR
adet hesabbı puanlanacak.
bu puanlama hariç bölgesel puanlama diye bir şey yok.
yani dk hesabı bölgesel yok..
Sorusu olan? Anlaşılmayan?
hemen aydınlatayım
Eflalcigim de sormus ornek de yollamis mesela benim de var öyle videolarim.sana da yollamistim bi ara.bi de mesela twister var bende o da bolgesel sayılmıyor muBölgesel egzersiz videoları var misal
156Boyun kaçtı cnm??
Sonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.zaten anlasalar ne sorun kalır ne kırgınlık ne dargınlık dimi tatlım?
tavşan daga küsmüş dag oralı olmamış hesabı kırılıp kırılıp duruyoruz ama erkek milletinde empati sıfır bencillik on numero beş yıldız.aman da oglum paşam oglum diye yetiştikleri için aynılarını eşlerinden de bekliyorlar. ama herşey karşılıklı dimi? neyse tüm genellemeler yanlıştır. bazı erkekler diyelim. yani en azından çogu
Yok kız ben yenisini dedim ona göre daha fazla asılalım diyeyanlız miunun paylaştığı son güncellemeden öncekiydi o yüzden puanlarda biraz artış oldu
Eki Görüntüle 2139871
esra defterimi evde unuttum,tatildeki tüm puanları oraya kaydetmiştim şimdi burda tekrar bakmam zaman alır ama yarın paylaşırımYok kız ben yenisini dedim ona göre daha fazla asılalım diye
bu konuda o kadar doluyumkiSonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.
Dün okudum hatta J.J. Rousseau diyor ki
Kadınları eğitirken daima erkeklerin göz önünde tutulması gerekir. Çünkü kadınlar erkeği memnun etmek içn yaratlmşlardr.
Kan beynime sıçradı.
Aslanlar da bile dişi aslan avlanıyor erkek aslan kurulup yiyor doyarsa kalanları da dişi aslanlar alıyor.
Erkek aslan anca yan gelip yatsn uyusn.
Anladım cnm 46 iyi olur o zmn
Benim tamamdııırEki Görüntüle 2139836
Canlar bir kontrol edelim mi çok eksik var ne durumdasınız
@Lunyamatematik61 @Melegiimm22 @eflalim
retro_hippo malipina
@Sidelya95 bu haftada spor yapmayacak mısın gruptan çıkaracağım ve belli süre giremeyeceksin
@Nevreste @elfkkk @suspushanimcimcakil80 sporlarınız nerede çağlalar eminim yaptınız beni etiketlemediniz
Artık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerdenhadi canım ne güzel habeeeeer
olabilir esroş inersin hemencik inşallah
regl oldun meta hızlandı spora asıl
tefo 3 gün dayanılır mı buna?
Sağlam eksi getirir.. sabah 2 yumurta olması beni zorlar ama ben de denesem mi çarş ve perş
ağzıma bayılıyorsun
bayılırım kabuğuna hiç de soymam
küçüklükten beri hep derlerdi çok faydalıdır kabuğu diye ama nedenini bilmiyordum
harika paylaşım
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yöööööbonus ile küstüğümü iletirsiniz.
Eski bir mortin söyledi dersiniz
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzum
Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50156 kuzum
Canım yapacak olan zaten yapıyor yapmayana söylensen de kavga etsen de aynı. Kendimden biliyorm.bu konuda o kadar doluyumki
evde aşamadığım konuların en önemlisi bu,bazen yorgunluktan ağlıycak hale geliyorum (hatta ağlıyorum çaktırmadan) eşim gelipte ya hatun bunca saattir ayaktasın varmı yapabileceğim bişey demiyor
ama beklesin az kaldı, şimdilk herşeye oğlum için katlanıyorum, Allah nasip ederse üniveristeye giderse kavgaysa kavga çatır çatır edecem,yemeğe yardım etmiyomu bende yapmıycam,ütülediklerimi kaldırmıyomu söylenmeye başlıycam,daha aklımda var bişeyler ama zamanı var
Nasılsın kuzuBenim tamamdııır
yanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözündenCanim vayt in puanı 12 binlimk benmi yanlış görüyorum
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokcakişisel hırslardan arınmak evladına aile olmayı göstermeye çalışmaktır. babasının cocuksu inadına ragmen buna çabalamaktır. o da elbet kızının iyilği için yola gelecektir. bu konuda asla inat etmicektir.
Hah iyi o zaman bana listede yer var mı kuzum
Ben hesaplamayı anlamadim ki o kadar spor boşa mi gitti şimdi olmadı mıCanim vayt in puanı 12 binlimk benmi yanlış görüyorum
bu konuda o kadar doluyumki
evde aşamadığım konuların en önemlisi bu,bazen yorgunluktan ağlıycak hale geliyorum (hatta ağlıyorum çaktırmadan) eşim gelipte ya hatun bunca saattir ayaktasın varmı yapabileceğim bişey demiyor
ama beklesin az kaldı, şimdilk herşeye oğlum için katlanıyorum, Allah nasip ederse üniveristeye giderse kavgaysa kavga çatır çatır edecem,yemeğe yardım etmiyomu bende yapmıycam,ütülediklerimi kaldırmıyomu söylenmeye başlıycam,daha aklımda var bişeyler ama zamanı var
ama bennn çoook
ay ben her detoksta iiçiyorum hippo yoksa gün geçmiyor yani.. hayır zaten detoks yapıyoz çay kahve de içmeyeceksek gömsünler bizi çukura yani@MiuLego pattiş haşlıyırum detoks için.. fazla yaşlayıp kalanı misafire patates salatası yapıcam :)) çay kahve içebiliyor muyuz bu detokta??
Ne listesi wayt??
Gebersin erkek aslanSonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.
Dün okudum hatta J.J. Rousseau diyor ki
Kadınları eğitirken daima erkeklerin göz önünde tutulması gerekir. Çünkü kadınlar erkeği memnun etmek içn yaratlmşlardr.
Kan beynime sıçradı.
Aslanlar da bile dişi aslan avlanıyor erkek aslan kurulup yiyor doyarsa kalanları da dişi aslanlar alıyor.
Erkek aslan anca yan gelip yatsn uyusn.
neyin kafası şeriiiiiiiiiiiiiben alıjam dujj sen vericen 100 lira
@MiuLego seninle biz vat iz di metrix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?