Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çocuklar üniversiteye giderse bende o bahaneyle onlarla gitmek istiyorum

Vay vay pembişler ne güzel rakam o süpersin
Tevafuk ne güzel ya
Az kalmış hedefe

onlar sadece damızlık bence
başka da bir işe yaramıyorlar

dağıtma diye söylenmekten dilimde tüyler bitti zaten ama yok anlamıyo
ona göre onlar dağınıklık değil,bırak öyle kalsın nolcak

o banyo sıkıntısı bendede var, banyo paspasını bende kaldırdım,yere havlu serdim, girdikçe ayağımla şöyle silip kuruluyorum, benimki bi diş fırçalar aynada resim yapmış sanırsın, bi traş olur lavabo yarım yamalak temzilenmiş,hep diyorum söyleniyorum kötü oluyorum,dır dır cı oldu adım
bi süredir sustum oğlumun sınavına az kaldı evde tartışma yaratmak istemiyorum şuan

begümm söyleyincede mi yapmıyor ?

yok masumm yok yapmıyor
ya yorgunum diyo yada onda ne var dağınık mı o bırak evde rahat edemiycekmiyiz biz diyor
benden baskın çıkıyor inanki
yapmıyorum bende diyince yapmazsan yapma yeterki sus diyo
napcağımı şaşırdım inanki

Eflalcigim de sormus ornek de yollamis mesela benim de var öyle videolarim.sana da yollamistim bi ara.bi de mesela twister var bende o da bolgesel sayılmıyor mu

twister neydi bakayım bi dur

baktım.. hayır bölgesel değil.. onun puanını 2 olarak alabilirsin dk hesabı

esra defterimi evde unuttum,tatildeki tüm puanları oraya kaydetmiştim şimdi burda tekrar bakmam zaman alır ama yarın paylaşırım

ama bu hafta bikaç kişi dışında çok iyi değil tablomuz
KIZLAR NELER DUYUYORUM HUUUUUUUUUUUUUUUUU

BEGÜŞÜN ASKERLERİİİİİİİİİİ

NE DEMEK SPOR AZ YAHUUUUUUUU

SİNİRLENMEK İSTEMİYORUM

LÜTFEN SPORA ASILIN LÜTFEN !

bu mevzu o kadar derin ki kajupim. binlerce yıldır ezilen kadın erkek evladı olınca bunun ezikliğini onu yücelterek çıkarıyor. tbi ki kendini yüceltme şansı yok. forumlarda bile oglundan bahseden kadınların "paşam" diye bahsettiğini görebilirsin.
böyle yetişen adam da karısından " paşa" muamalesi görmek istiyor. ama artık zaman da değişmiş.

bu durumda modernleşen dünyada erkek işine göre hareket edebiliyor. karısının eve ekmek getirmesi konusunda eskisi kadar geri düşünmeyen erkeğimiz konu başka bir modern düşünce olan işten dönünce mesela evdeki işlere katılım, bakın yardım demiyorum katılım konusunda işine en çok gelen, konfor alanından çıkmayarak en idealine yöneliyor. yani elindeki gazete ve tv kumandası.
kadın ise hem dışarıda koştururken hem de evin yükünü sırtlanıyor. ne oluyor görünüşte. kadının istihdama katılması.şartların iyileşememesi durumunda kadının daha da köleleleşmesi. eskiden ücretsiz köle iken şimdi üstüne bir de ücret ödeyen milyonlarca kadın var
eline ekmeğini alabililen kadın maalesef özgürlüğünü ve bireyselliğini alabilmiş değil.
neyse ki biz aslan ırkı değiliz insan ırkıyız. aklımız, iz'anımız var...

benim burdaki işim olmasa bende gitmek istiyorum hemde çok
kv kp hepsinden uzaklaşmak istiyorum ama işimi bırakamam,bu yaştan sonra burdaki şartlarda bi işi bulamam
benim iş sorunum yok kamuda memurum
ama çocuklar için sanırım birde düzenimi bozmak istemiyorum
dişimle tırnağımla evimi arabamı aldım
yarısını ona bırakmak istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…