- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
çocuklar üniversiteye giderse bende o bahaneyle onlarla gitmek istiyorumbu konuda o kadar doluyumki
evde aşamadığım konuların en önemlisi bu,bazen yorgunluktan ağlıycak hale geliyorum (hatta ağlıyorum çaktırmadan) eşim gelipte ya hatun bunca saattir ayaktasın varmı yapabileceğim bişey demiyor
ama beklesin az kaldı, şimdilk herşeye oğlum için katlanıyorum, Allah nasip ederse üniveristeye giderse kavgaysa kavga çatır çatır edecem,yemeğe yardım etmiyomu bende yapmıycam,ütülediklerimi kaldırmıyomu söylenmeye başlıycam,daha aklımda var bişeyler ama zamanı var
Vay vay pembişler ne güzel rakam o süpersinSabah uyanınca herkes bi şu hedeflerini görsün vegerekeni yapsın diye..
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
27 NİSAN HEDEFLERİ
malipina (81.4)
Esra_4378 (68)
tevafuk55 (61)
Melegiimm22 (72.3)
elfkkk (71)
Lunya (65.5)
Eflalim (63.8)
bonus (97.9)
Nevreste (63.2)
Floweroflife (53)
Sherrysherrylady (76.8)
pempisler (86.5)
neslihan165 (91)
malahit (56)
masum(68)
yumurtalikofte(108)
cakil80 (84)
Kajupi (62.5)
Whiteblacklife (55)
Smykmy(70.5)
Sidelya95 (58)
Kulkedisi30(65.2)
MiuLego (58)
nehirnil111 (51.6)
begum75 (56.5)
İgdedali (57)
deynepnaz (62.5)
hepfit (55.1)
matematik61(57.5)
hippoglisemi (65.8)
Portakal Sulu Ördek (54.2)
Ytmz(59.5)
Muz out
Zu ha ha pu ha ha
evet çok belli oluyor canım.. az sabret kamaşacak bişey kalmayacakEki Görüntüle 2139876 @MiuLego Ben gençken pek yerdim simdi dişlerim kamaşıyor
onlar sadece damızlık benceSonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.
Dün okudum hatta J.J. Rousseau diyor ki
Kadınları eğitirken daima erkeklerin göz önünde tutulması gerekir. Çünkü kadınlar erkeği memnun etmek içn yaratlmşlardr.
Kan beynime sıçradı.
Aslanlar da bile dişi aslan avlanıyor erkek aslan kurulup yiyor doyarsa kalanları da dişi aslanlar alıyor.
Erkek aslan anca yan gelip yatsn uyusn.
Gebersin erkek aslan
Ama işte onlar da sürüyü koruyor. Tehlike oldumu savaşıyor falan:)Gebersin erkek aslan
Canım yapacak olan zaten yapıyor yapmayana söylensen de kavga etsen de aynı. Kendimden biliyorm.
Ben artık yap diye değil bozma kirletme diye kavga ediyorm düşün.
3 yaşnda kızım var ondan çok bozup kirletiyor evi.
Bazen günde 3 kez banyo temzliyorm.
Banyo paspası diye bişy yok bzm evde çünkü banyoya bi giriyor sanki orta yerinde duş almş gbi heryer sırılsıklam. Bn de çok dertlym bu konuda ama çarem yok.
Benim hedefim de iş sahibi olup temzlğe yardmcı tutmak.
begümm söyleyincede mi yapmıyor ?
Eflalcigim de sormus ornek de yollamis mesela benim de var öyle videolarim.sana da yollamistim bi ara.bi de mesela twister var bende o da bolgesel sayılmıyor mu
Doğanın dengesi işte cnm :))Ama işte onlar da sürüyü koruyor. Tehlike oldumu savaşıyor falan:)
Valla ben de çoluk çocuk büyüdükten belli bi yaşa erdikten sonra boşanılması taraftarıyım :)))çocuklar üniversiteye giderse bende o bahaneyle onlarla gitmek istiyorum
KIZLAR NELER DUYUYORUM HUUUUUUUUUUUUUUUUUesra defterimi evde unuttum,tatildeki tüm puanları oraya kaydetmiştim şimdi burda tekrar bakmam zaman alır ama yarın paylaşırım
ama bu hafta bikaç kişi dışında çok iyi değil tablomuz
benim burdaki işim olmasa bende gitmek istiyorum hemde çokçocuklar üniversiteye giderse bende o bahaneyle onlarla gitmek istiyorum
aynı fikirdeyim 45 yaş sınırı koyuyorum oğlum ergenlikten çıksın vınnnnValla ben de çoluk çocuk büyüdükten belli bi yaşa erdikten sonra boşanılması taraftarıyım :)))
60 yaşmdan snra koca derdi mi çekeyim bi de yav ahahah:)
bu mevzu o kadar derin ki kajupim. binlerce yıldır ezilen kadın erkek evladı olınca bunun ezikliğini onu yücelterek çıkarıyor. tbi ki kendini yüceltme şansı yok. forumlarda bile oglundan bahseden kadınların "paşam" diye bahsettiğini görebilirsin.Sonuna kadar katılıyorum ama bunu değiştirmemiz imkansz sanrm yıllar yıllar öncenn kafa yapıları.
Dün okudum hatta J.J. Rousseau diyor ki
Kadınları eğitirken daima erkeklerin göz önünde tutulması gerekir. Çünkü kadınlar erkeği memnun etmek içn yaratlmşlardr.
Kan beynime sıçradı.
Aslanlar da bile dişi aslan avlanıyor erkek aslan kurulup yiyor doyarsa kalanları da dişi aslanlar alıyor.
Erkek aslan anca yan gelip yatsn uyusn.
neyin kafası şeriiiiiiiiiiiii
kamon biçızzzzzzzzzzz
bahar çarptı beybisineyin kafası şeriiiiiiiiiiiii
kamon biçızzzzzzzzzzz
canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl. Aliştınızmi birbirinize,iyi veriyorum canımda bu hafta artıdayım onu trmizlemeye uğraşiyorum hayırlısı bakalımVay vay pembişler ne güzel rakam o süpersin
Tevafuk ne güzel ya
Az kalmış hedefe
benim iş sorunum yok kamuda memurumbenim burdaki işim olmasa bende gitmek istiyorum hemde çok
kv kp hepsinden uzaklaşmak istiyorum ama işimi bırakamam,bu yaştan sonra burdaki şartlarda bi işi bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?