Valla ben de çoluk çocuk büyüdükten belli bi yaşa erdikten sonra boşanılması taraftarıyım :)))
60 yaşmdan snra koca derdi mi çekeyim bi de yav ahahah:)
ay hadi inşallah gel :)Az kaldı miu can aranıza katılmaya
onlar sadece damızlık bence
başka da bir işe yaramıyorlar
ya bide o konular varbenim iş sorunum yok kamuda memurum
ama çocuklar için sanırım birde düzenimi bozmak istemiyorum
dişimle tırnağımla evimi arabamı aldım
yarısını ona bırakmak istemiyorum açıkçası
Aynı şeyleri yaşıyorz.dağıtma diye söylenmekten dilimde tüyler bitti zaten ama yok anlamıyo
ona göre onlar dağınıklık değil,bırak öyle kalsın nolcak
o banyo sıkıntısı bendede var, banyo paspasını bende kaldırdım,yere havlu serdim, girdikçe ayağımla şöyle silip kuruluyorum, benimki bi diş fırçalar aynada resim yapmış sanırsın, bi traş olur lavabo yarım yamalak temzilenmiş,hep diyorum söyleniyorum kötü oluyorum,dır dır cı oldu adım
bi süredir sustum oğlumun sınavına az kaldı evde tartışma yaratmak istemiyorum şuan
yok masumm yok yapmıyor
ya yorgunum diyo yada onda ne var dağınık mı o bırak evde rahat edemiycekmiyiz biz diyor
benden baskın çıkıyor inanki
yapmıyorum bende diyince yapmazsan yapma yeterki sus diyo
napcağımı şaşırdım inanki
Evlilikten konuşuyorlar Miu sen yine Fransız
Kutup ayıları çok yalnız Eki Görüntüle 2139895
Aynen çok doğru açıklamışsın.. erkekler hem çalışan kadın istiyo hemde ev işlerine yardım etmiyobu mevzu o kadar derin ki kajupim. binlerce yıldır ezilen kadın erkek evladı olınca bunun ezikliğini onu yücelterek çıkarıyor. tbi ki kendini yüceltme şansı yok. forumlarda bile oglundan bahseden kadınların "paşam" diye bahsettiğini görebilirsin.
böyle yetişen adam da karısından " paşa" muamalesi görmek istiyor. ama artık zaman da değişmiş.
bu durumda modernleşen dünyada erkek işine göre hareket edebiliyor. karısının eve ekmek getirmesi konusunda eskisi kadar geri düşünmeyen erkeğimiz konu başka bir modern düşünce olan işten dönünce mesela evdeki işlere katılım, bakın yardım demiyorum katılım konusunda işine en çok gelen, konfor alanından çıkmayarak en idealine yöneliyor. yani elindeki gazete ve tv kumandası.
kadın ise hem dışarıda koştururken hem de evin yükünü sırtlanıyor. ne oluyor görünüşte. kadının istihdama katılması.şartların iyileşememesi durumunda kadının daha da köleleleşmesi. eskiden ücretsiz köle iken şimdi üstüne bir de ücret ödeyen milyonlarca kadın var
eline ekmeğini alabililen kadın maalesef özgürlüğünü ve bireyselliğini alabilmiş değil.
neyse ki biz aslan ırkı değiliz insan ırkıyız. aklımız, iz'anımız var...
bu konuda o kadar doluyumki
evde aşamadığım konuların en önemlisi bu,bazen yorgunluktan ağlıycak hale geliyorum (hatta ağlıyorum çaktırmadan) eşim gelipte ya hatun bunca saattir ayaktasın varmı yapabileceğim bişey demiyor
ama beklesin az kaldı, şimdilk herşeye oğlum için katlanıyorum, Allah nasip ederse üniveristeye giderse kavgaysa kavga çatır çatır edecem,yemeğe yardım etmiyomu bende yapmıycam,ütülediklerimi kaldırmıyomu söylenmeye başlıycam,daha aklımda var bişeyler ama zamanı var
Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))Uyuzzzz gicikkkk
hayırlısı canımya bide o konular var
işte enine boyuna iyice düşünmek lazım
inşallah o noktaya gelmesinde
kocanlamı?Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))
Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.bu mevzu o kadar derin ki kajupim. binlerce yıldır ezilen kadın erkek evladı olınca bunun ezikliğini onu yücelterek çıkarıyor. tbi ki kendini yüceltme şansı yok. forumlarda bile oglundan bahseden kadınların "paşam" diye bahsettiğini görebilirsin.
böyle yetişen adam da karısından " paşa" muamalesi görmek istiyor. ama artık zaman da değişmiş.
bu durumda modernleşen dünyada erkek işine göre hareket edebiliyor. karısının eve ekmek getirmesi konusunda eskisi kadar geri düşünmeyen erkeğimiz konu başka bir modern düşünce olan işten dönünce mesela evdeki işlere katılım, bakın yardım demiyorum katılım konusunda işine en çok gelen, konfor alanından çıkmayarak en idealine yöneliyor. yani elindeki gazete ve tv kumandası.
kadın ise hem dışarıda koştururken hem de evin yükünü sırtlanıyor. ne oluyor görünüşte. kadının istihdama katılması.şartların iyileşememesi durumunda kadının daha da köleleleşmesi. eskiden ücretsiz köle iken şimdi üstüne bir de ücret ödeyen milyonlarca kadın var
eline ekmeğini alabililen kadın maalesef özgürlüğünü ve bireyselliğini alabilmiş değil.
neyse ki biz aslan ırkı değiliz insan ırkıyız. aklımız, iz'anımız var...
Yaa tmm canim o arkadaşları dürtelim bariesra defterimi evde unuttum,tatildeki tüm puanları oraya kaydetmiştim şimdi burda tekrar bakmam zaman alır ama yarın paylaşırım
ama bu hafta bikaç kişi dışında çok iyi değil tablomuz
Kiz vayta diyorsun sende boyunun 10 kilo altini istiyorsun ve bence kas yağ ölçümü yaptırsan gerçekten çok zayıfsın belkide verecek birşey kalmamıştır canim yaArtık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerden
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yööööö@Bonus
Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50
Puanımız daha yuksekse dediydimyanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözünden
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokca
düşüneyim.. liste performansın nasıldı ki
Boşa gitmez canim sen yaz kaptan hesaplar yürüyüşleri dk hesabı diğer tüm belgeseller sen adetini yaz biz hesaplarizBen hesaplamayı anlamadim ki o kadar spor boşa mi gitti şimdi olmadı mı
Aynı şeyleri yaşıyorz.
Yapmasak sanki dağıtana suç bulacaklar.
Evin kadını yapmamş ay ne pis ev diyeckler.
Yapmasak da onlar yaşar o ortamda kocamdan biliyorum.
Doğumda 20 gn annemde kaldm o evde kaldı.
Dönüşümde şok yaşadm.
Hani çöp evler vardr ya aynen öyle.
Parmak ucunda yürürsn evde.
Bi de gelmeden diyorm ki temzlk ypmak lazm ev şimdi dağnktr diyo ki ben topladm sen merak etme.
Topladığı da üstnden çıkardğı çamaşrları duvarn bi yanına yığmak.
Nerelere savurduysa öncesnde artk.
Ben 48 46 istiyorum yakışır mı bilmem ama bı incem bakarım olmadı çıkarım yukariArtık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerden
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yööööö@Bonus
Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50
Tam kendin gibi yarışmacılar bulmuşsun miu.. bi avukat bulsak hep beraber boşanıcaz :))Evlilikten konuşuyorlar Miu sen yine Fransız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?