Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla ben de çoluk çocuk büyüdükten belli bi yaşa erdikten sonra boşanılması taraftarıyım :)))
60 yaşmdan snra koca derdi mi çekeyim bi de yav ahahah:)

aynı şeyi düşünmüyo değilim
ama yanlızlıkta zor,helebi oğlum gitsinde bazı şeyleri gözden geçirmeyi bende çok düşünüyorum,ya yola gelcek yada aynı evi paylaşan iki ev arkadaşı olcaz,beklentimiz olmıycak birbirimizden,yani ya o haddeye gelcek yada yola gelcek
ama bunları anlamak için zaman lazım
bekliyorum

benim iş sorunum yok kamuda memurum
ama çocuklar için sanırım birde düzenimi bozmak istemiyorum
dişimle tırnağımla evimi arabamı aldım
yarısını ona bırakmak istemiyorum açıkçası
ya bide o konular var
işte enine boyuna iyice düşünmek lazım
inşallah o noktaya gelmesinde

Aynı şeyleri yaşıyorz.
Yapmasak sanki dağıtana suç bulacaklar.
Evin kadını yapmamş ay ne pis ev diyeckler.
Yapmasak da onlar yaşar o ortamda kocamdan biliyorum.
Doğumda 20 gn annemde kaldm o evde kaldı.
Dönüşümde şok yaşadm.
Hani çöp evler vardr ya aynen öyle.
Parmak ucunda yürürsn evde.
Bi de gelmeden diyorm ki temzlk ypmak lazm ev şimdi dağnktr diyo ki ben topladm sen merak etme.
Topladığı da üstnden çıkardğı çamaşrları duvarn bi yanına yığmak.
Nerelere savurduysa öncesnde artk.

eşimin emekli olunca hayali köyüne yerleşmek.
daha arabasının borcu bitmeden - bir de ben çalışmıyorum düşünün - gidip köyünden tarla almış!
ama ben onnla aynı hayalleri paylaşmıyorum. başlarda bende gelirim diyordum ama baktım ki onu mutlu etmektenbaşka bişi değil bu.
ben bir birey değilim gözünde. nereye yularını çekerse gelecek bir... neyse boşlukları doldurun.

benim hayalim birikimlerim ve kızım inşallah biraz büyüyünce çalışmaya başladığımda biraz daha sıcak ama onun köyü kadar olmayan bir sahil kasabasına yakın yerden arsa almak. zaman içinde içine evini vs kondurmak.
ve yaştan 18 yıl var emekliğime. kızım da 20 olur uniye filan başlar. ben de gider evimde domates eker yaşlanırım.
oda gitsin köyünde yaşlansın. kusura bamya

Aynen çok doğru açıklamışsın.. erkekler hem çalışan kadın istiyo hemde ev işlerine yardım etmiyo ben hem dışarda çalışıcam maaşımı kocama vericem bide ev işi yapıp hizmet edicem yok yaa... bazen öle gaza geliyorum ki annem diyo sana noluyo sen çalışmıyorsun ki

benzer hikayeler o kadar çok ki dimi begümüm. allah gönlüne göre versin ama enişte bu saatten sonra değişmez canım. bence beklentiye girip kendini üzmene degmez..

Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.

esra defterimi evde unuttum,tatildeki tüm puanları oraya kaydetmiştim şimdi burda tekrar bakmam zaman alır ama yarın paylaşırım

ama bu hafta bikaç kişi dışında çok iyi değil tablomuz
Yaa tmm canim o arkadaşları dürtelim bari
Kiz vayta diyorsun sende boyunun 10 kilo altini istiyorsun ve bence kas yağ ölçümü yaptırsan gerçekten çok zayıfsın belkide verecek birşey kalmamıştır canim ya
K
Puanımız daha yuksekse dediydim
Ben hesaplamayı anlamadim ki o kadar spor boşa mi gitti şimdi olmadı mı
Boşa gitmez canim sen yaz kaptan hesaplar yürüyüşleri dk hesabı diğer tüm belgeseller sen adetini yaz biz hesaplariz

bide hemen hemen her hafta gelen akrabaları var
misal cumartesi çalışıyorum haftanın son iş günü eve bi gittim teyze kuzen bizde,la ölüyorum zaten bitmişim (ki evde yapılacak işlerim var yani dinlenmek hak getire)
bide onlara hizmet et,yemek çay hazırla,yani bu işlerden de geri kalmıyoruz,anası kılıklı davet etmeyi pek sever ama iş yardıma gelince misafirle muhabbet etmek konusunda eder sadece

ayy o kirli çamaşırları toplama işi benide deli ediyo
bide yenen tabakların içilen çay bardaklarının etrafta bırakılması konusu var ki

Ben 48 46 istiyorum yakışır mı bilmem ama bı incem bakarım olmadı çıkarım yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…