Bende @eflalim katılıyorum. .oğlum 2 yaşında ama sofrayı kaldırmayı öğretiyorum oyuncaklarını toplamayı ablası nasıl yapıyorsa o da yapmak zorunda..erkek kadın eşittir. .böyle kayinvalideleri anlamıyorum. .ikisi evladın neden erkeği el üstünde tutarlar benim kaynana oğulları daha çok iş yaparmış kızlarından çok şükür eşim her konuda yardımcı
Benim oğlumda dün paspas yaptı ablası
Bizimki sigara da icmiyoarada sakayla karisik laf eder ama pek laf ettigi de olmaz.Ben de cok alisveris manyagi degilimdir gerci
Ortak sonuc kv ye yaranamazsinay benimki 3 gun gelip kaliyo bende.ama yazmistim buraya ilk haftalar bi.kavga etti kp ile ben daha gitmem o eve diye cikti geldi.2 hafta kaldi ama ben stresten hasta oldum.
allahtan geri gitmiş.
ay avm den geldim rahat 8-10 km yürümüşümdür. anadolu yakasının en büyük açık avm si. bilenler bilir. anaam amma magaza vardı yürü yürü bitmeid.
spor ayakakbı aldım kendime bitane fuşya. eve geldim geçen seneden daha açık olanı da varmış benzer renklerde.amaan olsun kendimize de bi hediye alamicak mıyız
allahtan geri gitmiş.
ay avm den geldim rahat 8-10 km yürümüşümdür. anadolu yakasının en büyük açık avm si. bilenler bilir. anaam amma magaza vardı yürü yürü bitmeid.
spor ayakakbı aldım kendime bitane fuşya. eve geldim geçen seneden daha açık olanı da varmış benzer renklerde.amaan olsun kendimize de bi hediye alamicak mıyız
Nasıl kilo aldın peki :))Makarna sevmem kek sevmem pilav aram yok bacım başka öneri alayimnm
Kendisinin gitmeye niyeti yoktu valla.Eşim götürdüallahtan geri gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?