- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Kızlar 10. yani sonuncu oldukgeçen haftaki 1. likten sonra çok acı oldu
biz de 9. olduk yaçok üzüldüm
[sıze=3]
aaaa kaçırır mıyım açtım baktım hemen amanınnnnnnn süpeerrr olmuşunnn bacımmmm[/sıze]
evet canım kesin nazar yoksa ben böylemiydim annemlere gidince sapıtıyorum ben yainşallah inşallah hadi görelim sizi
hayırlısıyla canım inş
nazar oldun sen kesin nazar
bitkisel bişeyler vardı derdine çare ama hatırlayamadım.sonra sende bize kelebeğin sürprizinden yapa bak
ne vuruyon kız acıdı bene fotosu bu benim niye haberim yok
yok tatlı kalp kasları yıpranacak bir şey yok.aç kalmıyorsun ki,tam tersi çok yiyorsun.karatayın özelliği o zaten.sabahları 2 yumurta,10 zeytin,tost elmeği büyüklüğünde peynir,domates,salatalık,biber,yeşillik,pastırma...kahvaltıda bunları istediğin kadar yiyebiliyorsun doyana kadar.sadece ekmek yok! Ekmek yerine kavrulmamış,çiğ,ındık,fıstık,ceviz,badem yiyorsun..haftada 1 gün lahmacun yiyebiliyorsun,yanında bol salata yeşillik ve ayranla..balıktan sonra 2 kk tahin helvası yiyebiliyorsun
kızlar 10. Yani sonuncu oldukgeçen haftaki 1. Likten sonra çok acı oldu
cennete düştüm kesin canım ben dukanla karıştırdım galiba ama karatay masraflı diye duydum
sagol bebem ben eylüle kadar vermeyi düşünüyorum kilomu bebem bunu yaparsan kaç kilo veririmyoo masraflı değil..evinde ne pişiriyorsan onu yiyorsun.sadece yanına yaptığın makarna/pilavdan yiyemiyorsun ve ekmek yemiyorsun.teretağ ve z.yağdan başka yağ kullanmıyorsun
paşaa ekle bakim
kız arkadaşlık yollayamıyroum butonun nirde
ben butonu açtım paşam
asıl senin butonun nerde
Senn süpersinnn tatlımmmmsizlere layık olmaya çalışıyorum bebem
evet canım kesin nazar yoksa ben böylemiydim annemlere gidince sapıtıyorum ben yabir daha listemin dışına çıkmıcam söz veriyorum sizlere
ne vuruyon kız acıdı beözeline yazarım şimdi bekle
cennete düştüm kesin canım ben dukanla karıştırdım galiba ama karatay masraflı diye duydum
üzülme bakıyımbu hafta kupa bizim üzülme sen
Oyy sanaa kıyamammm
paşaa ekle bakim
Senn süpersinnn tatlımmmm
Oyy sanaa kıyamammm
Benidee ekleyinnn hoppp
sen eklisin bebem malum yeri diyoscanım ocaktan beri ne pilav ne makarna özledim yemeyi tatlı krizlerimde tutmasa iyi olucek bu arada kemal paşa yaptım tarifi isteyene vriyim harika olmuş seni sefiyorum ben biizm gelini götürmüştük doguma yeminle bir kız vardı hemşire aynı sendin dedim salisim olsa yardım ederdi beni içeri bile almadılar salisim
oyy kıyamam sanabebeğim onlarada hak vermek lasım herkesi doğuma alırlarsa halleri nice olur demi amaa yardımm ederdim tabii
sen eklisin bebem malum yeri diyoscanım ocaktan beri ne pilav ne makarna özledim yemeyi tatlı krizlerimde tutmasa iyi olucek bu arada kemal paşa yaptım tarifi isteyene vriyim harika olmuş seni sefiyorum ben biizm gelini götürmüştük doguma yeminle bir kız vardı hemşire aynı sendin dedim salisim olsa yardım ederdi beni içeri bile almadılar salisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?