Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar 10. yani sonuncu olduk geçen haftaki 1. likten sonra çok acı oldu

biz de 9. olduk ya çok üzüldüm

bu dinlenme dönemi gibi görün sonuçta kilo almadık haftaya iyi kilo verilecek tavuk salata grubu çok ee ben listeyle iyi gidiyorum haftaya çok iyi sonuç olacağına inanıyorum ama paylaşımda çok olmalı

[sıze=3]

aaaa kaçırır mıyım açtım baktım hemen amanınnnnnnn süpeerrr olmuşunnn bacımmmm[/sıze]
sizlere layık olmaya çalışıyorum bebem
inşallah inşallah hadi görelim sizi

hayırlısıyla canım inş

nazar oldun sen kesin nazar

bitkisel bişeyler vardı derdine çare ama hatırlayamadım.sonra sende bize kelebeğin sürprizinden yapa bak
evet canım kesin nazar yoksa ben böylemiydim annemlere gidince sapıtıyorum ben ya bir daha listemin dışına çıkmıcam söz veriyorum sizlere
ne fotosu bu benim niye haberim yok
ne vuruyon kız acıdı beözeline yazarım şimdi bekle
cennete düştüm kesin canım ben dukanla karıştırdım galiba ama karatay masraflı diye duydum
kızlar 10. Yani sonuncu olduk geçen haftaki 1. Likten sonra çok acı oldu

üzülme bakıyım bu hafta kupa bizim üzülme sen

Bu arada kızlar peynirli ıspanaklı gözleme ve bazlama yaptım el açma yaptım hemide öle yufka işiyle işim olmaz benim Bende ıspanak ve çorba yedim Sizler nerdesiniz yaw tek kaldım

cennete düştüm kesin canım ben dukanla karıştırdım galiba ama karatay masraflı diye duydum

yoo masraflı değil..evinde ne pişiriyorsan onu yiyorsun.sadece yanına yaptığın makarna/pilavdan yiyemiyorsun ve ekmek yemiyorsun.teretağ ve z.yağdan başka yağ kullanmıyorsun

yoo masraflı değil..evinde ne pişiriyorsan onu yiyorsun.sadece yanına yaptığın makarna/pilavdan yiyemiyorsun ve ekmek yemiyorsun.teretağ ve z.yağdan başka yağ kullanmıyorsun
sagol bebem ben eylüle kadar vermeyi düşünüyorum kilomu bebem bunu yaparsan kaç kilo veririm
paşaa ekle bakim

işşallah dogru kişisindir bebem

Senn süpersinnn tatlımmmm

Oyy sanaa kıyamammm

paşaa ekle bakim

Benidee ekleyinnn hoppp

Senn süpersinnn tatlımmmm

Oyy sanaa kıyamammm

Benidee ekleyinnn hoppp

sen eklisin bebem malum yeri diyos canım ocaktan beri ne pilav ne makarna özledim yemeyitatlı krizlerimde tutmasa iyi olucek bu arada kemal paşa yaptım tarifi isteyene vriyim harika olmuşseni sefiyorum ben biizm gelini götürmüştük doguma yeminle bir kız vardı hemşire aynı sendin dedim salisim olsa yardım ederdibeni içeri bile almadılar salisim

terkedildim amanmmmmmmmmmmmmmm terkedildim kimse sevmiyo benimillet nerdesinizbana yazık degilmiefkarlandım şurda len kociş layt bir süt getir içicem burda efkar bastııı

oyy kıyamam sanabebeğim onlarada hak vermek lasım herkesi doğuma alırlarsa halleri nice olur demiamaa yardımm ederdim tabii

oyy kıyamam sanabebeğim onlarada hak vermek lasım herkesi doğuma alırlarsa halleri nice olur demiamaa yardımm ederdim tabii

aşagıdaki bayanlar siz geldiniz ama ben çıkıyourm iyimieşim pc istiyo 12 sayım yapıcaktım ama yarın sabah yaparım artık okadar bekle sen sen çıkınca gelsinler küstüm sizlere ben kaçtım

sahıra malum yerde senide ekledim

selam kızlar anca gelebildim
menüm sabah
kıymalıyumurta 2,5 dilim ekmek domates salatalık
öğlen
türlü miktarını kestiremediğim(yufkaydı) ekmek
akşam
misafirlikteydik
çorba salata orman kebebı(azdı) kemalpaşa mantısı tadına baktım

sonrasında sütlü tatlının tadına baktım
bide bu gün çiko yedim mağlum günler ama çok yemişim yarın eğer cenım tatlı isterse kahve içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…