Bu arada kızlar peynirli ıspanaklı gözleme ve bazlama yaptım el açma yaptım hemide öle yufka işiyle işim olmaz benimBende ıspanak ve çorba yedim Sizler nerdesiniz yaw tek kaldım
Anacım dün akşam misafirlerimiz vardı.Valla gece 2 de yattık.Teyzemle konuş konuş bi baktım gece 2 olmuş.Tabi miniğimde yok yanımda.terkedildimamanmmmmmmmmmmmmmm terkedildim kimse sevmiyo beni millet nerdesiniz bana yazık degilmi efkarlandım şurda len kociş layt bir süt getir içicem burda efkar bastııı
Ellerine sağlık25.05.2012
pazartesi...senarist....................14 adet mesaj
salı...........saphira..........27 adet mesaj
çarşamba...shopaholic................. mesaj yok:44::44:
perşembe...saliss........................13 mesaj :18::18:
cuma...paşam.............................30 mesajbir puanla kaçırmış garip paşa
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam.............13 mesaj:18::18:
salı...gerbera................................31mesaj 1 puanla kıl payı kaçırdım birinciligi tebrikler gerberacım
ipekyol........................................11 mesaj
ecemavi.......................................8 mesaj
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı 7 mesaj
doga 1 mesaj :44::44:
measjların galibi gerbera 1 mesajla yaktınkız beni ben daha çıok mesaj yazıyımda birinciligi kaptırmayım barihergece iyi geceler uyku beni çagırıyo nasıl olsahafta sonu kimse girmez ben gene tek kalırım burda
iyi hafta sonları kızlar,ben geceden çok kötüyüm bu sabah regli oldum sancım çok fazla var kızlar.
25.05.2012
pazartesi...senarist....................14 adet mesaj
salı...........saphira..........27 adet mesaj
çarşamba...shopaholic................. mesaj yok:44::44:
perşembe...saliss........................13 mesaj :18::18:
cuma...paşam.............................30 mesajbir puanla kaçırmış garip paşa
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam.............13 mesaj:18::18:
salı...gerbera................................31mesaj 1 puanla kıl payı kaçırdım birinciligi tebrikler gerberacım
ipekyol........................................11 mesaj
ecemavi.......................................8 mesaj
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı 7 mesaj
doga 1 mesaj :44::44:
measjların galibi gerbera 1 mesajla yaktınkız beni ben daha çıok mesaj yazıyımda birinciligi kaptırmayım barihergece iyi geceler uyku beni çagırıyo nasıl olsahafta sonu kimse girmez ben gene tek kalırım burda
canım sorma bende dün kemal paşa götürdüm 2 tane çok canım tatlı çekti yedikten sonra pişman oldum ama neye yararsonrasında sütlü tatlının tadına baktım
bide bu gün çiko yedim mağlum günler ama çok yemişim yarın eğer cenım tatlı isterse kahve içeceğim
günaydın kızlar iyi haftasonları
ben okulu bitireli yıllar oldu bebemkorkma bu sınıf toptan kalacak
bütlerde birlikte olacak
10'lar 20'ler transkripte dolacak
senindir hocam senin eserindir ancak... :))
çarpma kurban olayım ey nazlı baba
kahraman evladına ne bu dayak bu ceza
senin uğruna her zaman canım feda
haklıdır derslerden kalan öğrenci daima.. :))
ben ezelden beridir zayıf aldım zayıf alırım
hangi hoca 100 verecekmiş şaşarım
ben hergün zayıflarla yatar kalkarım
yırtarım karnemi aileme vermem saklarım.. :))
yeşillik yemekle zayıflanabilseydi eğer, inekler tığ gibi olurdu..! :))
canım eşime afiyet oldu malesef ben yiyemedimki anca kokusuyla yetindim okadar yaneafiyet olsun canım,hamur işlerinde pek hamaratsın ben sıfır yemeyi severim ama......
anacım dün akşam misafirlerimiz vardı.valla gece 2 de yattık.teyzemle konuş konuş bi baktım gece 2 olmuş.tabi miniğimde yok yanımda.
Ellerine sağlık
geçmiş olsun canım
bugün minik kelebeğim geliyor.heyecanla bekliyorum.bana küsmüş galiba telefonda konuşmuyor benimle.eşim de ben artık onun hem anası hem de babasıyım diyor.arada eşime anne diye hitap ediyormuş yaramazım.
annemler çarşıya çıktı.kardeşimin çeyizi hazırlanacak son alışverişini yapacaklar.yıkandı bir çoğu ütülenip hazırlanacak.haftaya cuma çeyizi götürecekler.
Bu arada annemler gelsin gidip alçıyı çıkaracağız.evde denedik biraz tam çıkaramadık.ayağımın yarısı açıkta yarısı alçıda
ölüm çok zor paşam.. yakınını , en yakınını kaybetmen daha zor..canım sorma bende dün kemal paşa götürdüm 2 tane çok canım tatlı çekti yedikten sonra pişman oldum ama neye yararadet olunca bir çare bulmamız lazım ama ney:44::44::44:
ben okulu bitireli yıllar oldu bebem
kız sorma bned kışın burakoli yiyodum diyodum eşime içimde brokoli tarlası çıkıcek ama akşam 6 sonra birşey yeme bak nasıl gidiyo kilolar senin yaptıgın diyetimi yapsam acana ben öle çok saatli yemeyi beceremiyorum nedense
canım eşime afiyet oldu malesef ben yiyemedimki anca kokusuyla yetindim okadar yane
bak sen bahanelerde hazır hemen hadi affettim seni gelde öpüşek
ah canım çeyiz telaşı çok güzel ama ben neyi unutmuyorum biliyomusun çeyizlerim giderken annemin mutfak camından aglaması gözümün önünden gitmiyo bazen apartmana gelirken gözüm kayıyoya ne sen sor ne ben söylüyüm ozaman hayat bu kadar insanlar bu kadar gaddar degildi en azından babacım yaşıyodu ipekçim çok özledim babamı bir kere sarılıp bagrıma bassaydım keşkeşimdi babalar günü geliyo ben her babalar gününde burda olunca 1 gün önceden yanına giderdim kalmaya hediyesini veriridim sarılır doya doya öperdim yavrum derdi hep ben kime şimdi babacım dicem kızlar özlemim okadar çokki burda bir arkadaş yazmışya babamdan nefret ediyorum bıktım diye ah baba kötüde iyide olsa baba varlıgı nefesi yeter insana rabbim babalarınıza uzun ömür versin babalarınızı arıyında sesini duyun çok zor babasızlk şimdiden babalar günün kutlu olsun babacım paşan seni çok özledi bilesin
paşam başın sağ olsun özlemin büyük Allah sabır versin,haklısın anne babanın yerini kimse tutamaz iyide olsa kötüde olsa Allah başımızdan eksik etmesin onları.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):İnsanoğlu kardeşlerimizin genel acziyetidir.Birbirlerini zaaflarıyla vururlar.Eğer karşılarındakinin zaafını kestiremiyorlarsa,el birliği ile yeni bir zaaf kazandırmaya çalışırlar Ona.Çok klasiktir ama,ben gerçekten kendimle barışık biriydim.Bakımlı biriyimdir,kiloma göre şık giyinirdim ve kişisel yeteneklerimin her zaman kilomu kapattığına inanırdım,gelen reaksiyonlar da hep bunu doğrular nitelikteydi.Ama dediğim gibi insanlar;yaşımın ilerlemesi ile baraber beni kilo ile vurmak konusunda önemli bir koza sahip oldular.Sen neden evlenmiyorsun diye başlayan cümleler,biraz zayıf olsan çok rahat evlenirdin saçmalıkları ile son buluyordu.Aslında yüzün çok güzel ama,ahhh birkaç kilo versen öğütleri.En son da bir komşum:Seni çok isteyen oldu ama,kilolu olduğun için sonradan caydılar dedi.Ben Onların 2 kelimeyi biraraya getiremeyen oğullarına ölüyormuşum gibi.Ve bunun gibi daha nice nice örnekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?