- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
[video=youtube;jQOZZOEery8]http://www.youtube.com/watch?v=jQOZZOEery8[/video]
eski_bir_masalcığımı bir şarkıyla yolluyorum..
nakaratı lütfen şu şekilde tasvirleyiniz:
diyet yemekleri dolarken sofralar
zayıflatıyor bizi takımlar
her yeni karnede
birer birer yarışmadan eksiliyor dostlar
....ya arkadaş ben zaten bu şarkıyı gözüm dolmadan dinleyemedim ki.
canım herkesin bünyesi farklıdır.Sen çelik gibi iradeli ve güzel kilo verebilen bir bünyeye sahipsin.Karatay topiğinde 120 kg ile başlamış bir arkadaşımız var;gul63 nicki.bir ara karatay topiğinin ilk sayfasında onun tecrübelerini okumanı tavsiye ederim.gul63 her hafta 1 kg veriyor,istisnasız her ay 4 kg yani ! onun ki süper bir başarısagol bebem ben eylüle kadar vermeyi düşünüyorum kilomu bebem bunu yaparsan kaç kilo veririm
işşallah dogru kişisindir bebem
tatlım eline sağlık25.05.2012
pazartesi...senarist....................14 adet mesaj
salı...........saphira..........27 adet mesaj
çarşamba...shopaholic................. mesaj yok:44::44:
perşembe...saliss........................13 mesaj :18::18:
cuma...paşam.............................30 mesajbir puanla kaçırmış garip paşa
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam.............13 mesaj:18::18:
salı...gerbera................................31mesaj 1 puanla kıl payı kaçırdım birinciligi tebrikler gerberacım
ipekyol........................................11 mesaj
ecemavi.......................................8 mesaj
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı 7 mesaj
doga 1 mesaj :44::44:
measjların galibi gerbera 1 mesajla yaktınkız beni ben daha çıok mesaj yazıyımda birinciligi kaptırmayım barihergece iyi geceler uyku beni çagırıyo nasıl olsahafta sonu kimse girmez ben gene tek kalırım burda
oyy gözün aydın canımBugün minik kelebeğim geliyor.Heyecanla bekliyorum.Bana küsmüş galiba telefonda konuşmuyor benimle.Eşim de ben artık onun hem anası hem de babasıyım diyor.Arada eşime anne diye hitap ediyormuş yaramazım.
tamam canım bir an evvek hallolması ümidiyle diyorumselam kızlarrr ben geldiiiimmm..nasılsınız canla...benim intenetim bozukkkkeşimin işyerindeyim şu anda...SAPHİRACIMMM bnei izinli yaz olur mu bir kaç güne düzelecek netimm..gene full burda olucamm...
bu akşam 1 günlüğüne şehir dısına gidiyouz kızla umarım güzel geçer....
hakkettin sen bunu haberin yokne vuruyon bakim al sana
allah razı olsun bebem inan babasızlık çok zor yaşayan bilirpaşam başın sağ olsun özlemin büyük Allah sabır versin,haklısın anne babanın yerini kimse tutamaz iyide olsa kötüde olsa Allah başımızdan eksik etmesin onları.
SENİNDE BAŞIN SAGOLSUN CANIM BAK ANLATIYIM SANA İLK ANNANEMİ KAYBETTİM SUBATIN 6 SINDA SONRA İLK OGLUM VEFAT ETTİ ERKEN DOGUMDAN MARTIN 6 SINDA SONRA TEYZEM ÖLDÜ BİR AY GEÇMEDEN PEŞİNE BABANNEM ÖLDÜ ONUN PEŞİNE BABAM FELÇ GEÇİRDİ 1 AY YOK ARALARI DÜŞÜNölüm çok zor paşam.. yakınını , en yakınını kaybetmen daha zor..arkadaş gibi olduğun , çok sevdiğin , beraber gülüp ağladığın , her derdinde sevincinde yanında olduğun birini kaybetmek çok daha acı ben annanemi kaybettim kurban bayramının 3. günü çok zordu herşeyini ben yaptım .. annemi ben sakinleştirdim .. yoğun bakıma 40 günün 25inde ben girdim .. gözlerini sadece benim için 10 saniyeliğine açtı .. unutması öyle zorki .. seni çok iyi anlıyorum .. allah kimseye yaşatmasın bu acıları helede zamansız genç yaşta ölümleri..
SAGOL BEBEM BANA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM BEBEM BENİMcanım herkesin bünyesi farklıdır.Sen çelik gibi iradeli ve güzel kilo verebilen bir bünyeye sahipsin.Karatay topiğinde 120 kg ile başlamış bir arkadaşımız var;gul63 nicki.bir ara karatay topiğinin ilk sayfasında onun tecrübelerini okumanı tavsiye ederim.gul63 her hafta 1 kg veriyor,istisnasız her ay 4 kg yani ! onun ki süper bir başarısenin de neden öyle olmasın ki?ben de hiç kaçamaksız devam ederken ayda 3-4 kg veriyordum..
tatlım eline sağlık
shopaholicin neti bozuktu
xeyrocan canım takım kurallarımın 1. si 5 mesaj zorunluluğudur.Buna dikkat edersen sevinirim.Ceza puanı düşme sebebi eksik mesajlar
oyy gözün aydın canım
tamam canım bir an evvek hallolması ümidiyle diyorum
iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım
hayırlı yolculuklar şimdiden canım.tr den nete girebilecek misin yoksa izinli mi olacaksın ve ne kadar sürer?iyi akşamlar kızlar tr geliş hazırlıklarımıza başladık nasipse salı günü yolcuyuz
nasıl öğrenebiliriz o zaman saferan gelincemi püsküüttenmi
ben 5 gün yaptım ara verip tekrar 5gün yaptım 5.500 kilo verdim ama yaparken tam uyamadım ginede verdim.bu hafta kaçamaksız yapıyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak.tabi ben biraz değiştrdim diyeti 3 dilim ekmek yiyorum.takımızın taze elemanı nasıl gidiyor diet....cnm sen tavuk haşlamasıyla olan dieti mi yapıyprsun..bu haftya ben de deniycemm...kilo alıyoum vermek yerine....tavsiy edermisin...berbaer yapalım mı..
yoğun bir gün geçirmişsin,menünde güzel olmuş.benimde bu günlerde canım taze fasülye çekiyor hatta dün yapmıştım ama diyetim bozulmasın diye yemedim,şimdi gine çekti canım.şimdi gelelim bana bugün yaptıklarıma sabah erkenden kalktım desemde inanmayım11.30 kahvaltıyı hazırladım eşimle kahvaltı yaptık sonracıma eşimin kıyafetlerini ütüledim daha bir sepet ütü var birazadn ütümü yapıcam artık eşimi taciz ede ede yapıcem eger başarabilirsem ona kakalamayı düşünüyorum ütüyü kendisi güzel yaparda pazara gittik onları temizlicem yerleştiricem dolabı sildim yerleştirdim çok şükür mutfaktan 3 saate kesin çıkamam marketede gittik sag olsun sponsorum tavuk aldı bitmiştide sabah kahvaltıyı yaptım indinm alt kata kurana gittim orda annem aradı enişten geldi memleketten dedi gel buruya seni görmek istyo hayde oraya gittim tabi eniştemi göremedim uyuyodu sonra bindim münübüse eşimle pazarda buluştuk pazarı alt üst getirdim herzamanki gibi yeni eve geirdik şimdi yemek yiyor eşim bende gelip sizleri taciz ediyim dedim şimdi gelelim ne yediklerime dinleyin bakın
sabah yediklerim şunlar
1- sosisli melemen yedim az
2- bir kupa açık çay içtim ve kocaman bir bardak yeşil çay içtim
3- 2 dilim çavdar ekmegi
4- 5 siyah 7 yeşil zeytin yedim
öylen yediklerimde şunlar
1- 7 çatal taze fasülye kavurması yumurtalı
2- 1 çatal patlıcan yemegi yedim
akşam yediklerimde şunlar
1 - bir bardak ayran içtim
2- ninnacık 1 adet tulunba tatlısı yedim okadar
akşama yemek yemedim dün yediklerine saysın midem zaten gıcıgım kendime kaç gündür tatlıyı götürüyorum yeminle nazar deydibir daha bedenim ben seni yöneticem yiyosa sen yinette görüyüm seni kızlar unutmadan bugün 3 saate yürüyüş yaptım dahada yapmışsımdırda ben 3 saat diyorum dünün ve bugünün yürüyüşü çıktı gerberacım adetim bitsin lesliyle ayrobik yapıcam bu hafta fitnisada gidicem işşallah galiba çarşamba cuma gidicem fitnisz DA GÜNÜNÜ BELİRLEMEDİM :44::44:
çok saçmaeşimle tanıştığımda 135, sevgili olduğumuzda 125, evlendiğimde de 103 kilodaydım hemen ertesi 6 ayda 112 ye çıktım.. yani kiloyla hiç alakası yok.. kilon daha az olsa ne olurdu.. buna önem veren boş insanlardan çevrende bi 5-10 tanesi dolaşırdı.. ha bunların arasında iyi değerli insanlar olmaz mı olur.. ama iki insanın birbirini bulması ve sevmesinin görüntü ile alakası yok halt etmiş onlar :130:
hayırlı yolculuklar şimdiden canım.tr den nete girebilecek misin yoksa izinli mi olacaksın ve ne kadar sürer?
kelebeğe gidecem ilk olarak inş
annemlerde ondaya geçici bir süre
sonra ankaraya giderim o zaman internet sorun olabilir haber veririm
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınaBen evlendiğimde çok daha zayıftım (80-90 civarı) ama şuan eşime sorsan (8senedir evliyiz) ne zayıflamamı istiyor ne de görüntüme önem veriyor. Zaten onun yüzünden de diyete başlayamadım bir türlü Önemli olan kaç kiloda olduğun, nasıl göründüğün değil... Aşk, sevgi zaten kilo ile olmuyor. Dış görünüşünle senen seven birinden de hayır gelmez zaten. Bugünlerin yaşlılığı da var. Kırış kırış olacağız, o zaman ne olacak... İlelebet sevmek maddi unsurlarla değil, manevi unsurlarla olur
kelebeğe gidecem ilk olarak inş
annemlerde ondaya geçici bir süre
sonra ankaraya giderim o zaman internet sorun olabilir haber veririm
ben evlendiğimde 56 kiloydum şimdi ise:18:
ama eşim zayıflamamaı istiyor bence hakkı var ama bir sınıra kadar sonuçta 2 çocuğumuz var
ama şuda var devamlı sonu gelmeyen zayıflama girişimlerimle biraz bende bu olaya sebebiyet veriyorum
ben evlendiğimde 56 kiloydum şimdi ise:18:
ama eşim zayıflamamaı istiyor bence hakkı var ama bir sınıra kadar sonuçta 2 çocuğumuz var
ama şuda var devamlı sonu gelmeyen zayıflama girişimlerimle biraz bende bu olaya sebebiyet veriyorum
iyi olur canım ya.. tam da desteği olan zamanlariyi denk gelmiş tatilin
benim de eşim kilo vermemi istiyor çünkü sağlık konusunda çok titiz özellikle benim sağlığım ve sağlıklı bir hamilelik tek dileğitabi benim de
bu arada 112.6 çıktım bugün günde 200 gr haftada 1.5 kilo edertamam sakinim
xeyrocan senin diyeti dün uygulamdım ama çok kaçamak yaptım :18: hala nasıl yapabildiğimi de anlamıyorum.. bugün normal kahvaltı ediyorum akşam tavuk yicem kaçamak da yok ama kahvaltı uymadı işte bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?