Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nakarat harika olmuş

sagol bebem ben eylüle kadar vermeyi düşünüyorum kilomu bebem bunu yaparsan kaç kilo veririm

işşallah dogru kişisindir bebem
canım herkesin bünyesi farklıdır.Sen çelik gibi iradeli ve güzel kilo verebilen bir bünyeye sahipsin.Karatay topiğinde 120 kg ile başlamış bir arkadaşımız var;gul63 nicki.bir ara karatay topiğinin ilk sayfasında onun tecrübelerini okumanı tavsiye ederim.gul63 her hafta 1 kg veriyor,istisnasız her ay 4 kg yani ! onun ki süper bir başarı senin de neden öyle olmasın ki?ben de hiç kaçamaksız devam ederken ayda 3-4 kg veriyordum..

tatlım eline sağlık
shopaholicin neti bozuktu
xeyrocan canım takım kurallarının 1. si 5 mesaj zorunluluğudur.Buna dikkat edersen sevinirim.Ceza puanı düşme sebebi eksik mesajlar
Bugün minik kelebeğim geliyor.Heyecanla bekliyorum.Bana küsmüş galiba telefonda konuşmuyor benimle.Eşim de ben artık onun hem anası hem de babasıyım diyor.Arada eşime anne diye hitap ediyormuş yaramazım.
oyy gözün aydın canım
selam kızlarrr ben geldiiiimmm..nasılsınız canla...benim intenetim bozukkkkeşimin işyerindeyim şu anda...SAPHİRACIMMM bnei izinli yaz olur mu bir kaç güne düzelecek netimm..gene full burda olucamm...
tamam canım bir an evvek hallolması ümidiyle diyorum
bu akşam 1 günlüğüne şehir dısına gidiyouz kızla umarım güzel geçer....

iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım

Son düzenleme:
gerberacım sen geldiğinde henüz saferan ayrılmamıştı.dolayısıyla senin bildirim işlerini o yapmıştır canım

iyi akşamlar kızlar tr geliş hazırlıklarımıza başladık nasipse salı günü yolcuyuz

ne vuruyon bakim al sana
hakkettin sen bunu haberin yok sen beni mesajda geçrmisi al sana
paşam başın sağ olsun özlemin büyük Allah sabır versin,haklısın anne babanın yerini kimse tutamaz iyide olsa kötüde olsa Allah başımızdan eksik etmesin onları.
allah razı olsun bebem inan babasızlık çok zor yaşayan bilir bugün annem aradı eniştem gelmiş memleketten illahi demiş gelsin kızım bu arada lakabımda eniştemde lokumum diye sever teyzemin eşi babam gibidir kendisi gittim uyuyodu kıyamadım eşim ARADI GERİ DÖNDÜM KARIM EYMENİMİ GÖRDÜM ÖPTÜM KOKLADIM SIPAMI ÖYLE BENİ DİNLİYO NE DİYE SIPA KİM DER 22 GÜNLÜK DİYERABBİM OLMAYANLARADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH
SENİNDE BAŞIN SAGOLSUN CANIM BAK ANLATIYIM SANA İLK ANNANEMİ KAYBETTİM SUBATIN 6 SINDA SONRA İLK OGLUM VEFAT ETTİ ERKEN DOGUMDAN MARTIN 6 SINDA SONRA TEYZEM ÖLDÜ BİR AY GEÇMEDEN PEŞİNE BABANNEM ÖLDÜ ONUN PEŞİNE BABAM FELÇ GEÇİRDİ 1 AY YOK ARALARI DÜŞÜN SONRA SEVDİGİM 2 KİŞİ VARDI PEŞ PEŞE ONLAR ÖLDÜ KAYIPLAR PEŞ PEŞE YAŞAYINCA OLDUMMU SANA PANİK ATAK HASTASI BEN KÖTÜ PLMUYUMDA KİM OLSUN SORARIM SANA
SAGOL BEBEM BANA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM BEBEM BENİM BU ARADA EŞİMLE PAZARA GİTTİK AKTARDAN BİBERİYE VE ZENCEFİL ALDIM VE ZAYIFLAMA ÇAYI ALDIM BİRDE KAN GRUBUNA GÖRE DİYET KİTABI ALDIM 10 TL ALDIKLARIM 25 TUTTU MİNNACIK ŞEYLERNEYSE A GRUBUNA KIIRMIZI ET HAMSİ YASAK BİRDE SÜT ÜRÜNLERİ YASAK ÇÖKELEKTE ALMIŞTIM ODA YASAK İYİMİNEYSE KİTABI OKUYORUM SİZLERDE AKTARDAN ALIN BEBELER ÇOK ETKİLİCİ BİR KİTAP

şimdi gelelim bana bugün yaptıklarıma sabah erkenden kalktım desemde inanmayım 11.30 kahvaltıyı hazırladım eşimle kahvaltı yaptık sonracıma eşimin kıyafetlerini ütüledim daha bir sepet ütü var birazadn ütümü yapıcam artık eşimi taciz ede ede yapıcem eger başarabilirsem ona kakalamayı düşünüyorum ütüyü kendisi güzel yapardapazara gittik onları temizlicem yerleştiricem dolabı sildim yerleştirdim çok şükür mutfaktan 3 saate kesin çıkamam marketede gittik sag olsun sponsorum tavuk aldı bitmiştidesabah kahvaltıyı yaptım indinm alt kata kurana gittim orda annem aradı enişten geldi memleketten dedi gel buruya seni görmek istyo hayde oraya gittim tabi eniştemi göremedim uyuyodu sonra bindim münübüse eşimle pazarda buluştukpazarı alt üst getirdim herzamanki gibi yeni eve geirdik şimdi yemek yiyor eşim bende gelip sizleri taciz ediyim dedim şimdi gelelim ne yediklerime dinleyin bakın
sabah yediklerim şunlar
1- sosisli melemen yedim az
2- bir kupa açık çay içtim ve kocaman bir bardak yeşil çay içtim
3- 2 dilim çavdar ekmegi
4- 5 siyah 7 yeşil zeytin yedim
öylen yediklerimde şunlar
1- 7 çatal taze fasülye kavurması yumurtalı
2- 1 çatal patlıcan yemegi yedim

akşam yediklerimde şunlar
1 - bir bardak ayran içtim
2- ninnacık 1 adet tulunba tatlısı yedim okadar
akşama yemek yemedim dün yediklerine saysın midem zaten gıcıgım kendime kaç gündür tatlıyı götürüyorum yeminle nazar deydi bir daha bedenim ben seni yöneticem yiyosa sen yinette görüyüm seni kızlar unutmadan bugün 3 saate yürüyüş yaptım dahada yapmışsımdırda ben 3 saat diyorum dünün ve bugünün yürüyüşü çıktı gerberacım adetim bitsin lesliyle ayrobik yapıcam bu hafta fitnisada gidicem işşallah galiba çarşamba cuma gidicem fitnisz DA GÜNÜNÜ BELİRLEMEDİM :44::44:

takımızın taze elemanı nasıl gidiyor diet....cnm sen tavuk haşlamasıyla olan dieti mi yapıyprsun..bu haftya ben de deniycemm...kilo alıyoum vermek yerine....tavsiy edermisin...berbaer yapalım mı..
ben 5 gün yaptım ara verip tekrar 5gün yaptım 5.500 kilo verdim ama yaparken tam uyamadım ginede verdim.bu hafta kaçamaksız yapıyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak.tabi ben biraz değiştrdim diyeti 3 dilim ekmek yiyorum.
yoğun bir gün geçirmişsin,menünde güzel olmuş.benimde bu günlerde canım taze fasülye çekiyor hatta dün yapmıştım ama diyetim bozulmasın diye yemedim,şimdi gine çekti canım.

gün içinde gelemedim abim gelin yaramaz yiyenim gelmişti abim onları bırakıp gitti gelin hamiş o yüzden çok kötü doktoru 3 tane serum vermiş bu akşam birini taktık biraz iyi oldu bir şeyler yiye bildi.herkes yattı bulaşıkları makineye doldurup yeni otura bildim.

kızlar menüm gine aynı
sabah
salata içine bir katı pişmiş yumurta 1dilim çavdar ekmeyi,yeşilçay
öğlen ve akşam
haşllanmiş tavuk,salata ayran 1dilim çavdar ekmek
su 2 litre

kızlar dünün ve bu günün sporunu kime atacaktık gine aynı arkadaşamı.artık uykum geldi hepinize tatlı uykular.

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına Ben evlendiğimde çok daha zayıftım (80-90 civarı) ama şuan eşime sorsan (8senedir evliyiz) ne zayıflamamı istiyor ne de görüntüme önem veriyor. Zaten onun yüzünden de diyete başlayamadım bir türlü Önemli olan kaç kiloda olduğun, nasıl göründüğün değil... Aşk, sevgi zaten kilo ile olmuyor. Dış görünüşünle senen seven birinden de hayır gelmez zaten. Bugünlerin yaşlılığı da var. Kırış kırış olacağız, o zaman ne olacak... İlelebet sevmek maddi unsurlarla değil, manevi unsurlarla olur

ben evlendiğimde 56 kiloydum şimdi ise:18:
ama eşim zayıflamamaı istiyor bence hakkı var ama bir sınıra kadar sonuçta 2 çocuğumuz var
ama şuda var devamlı sonu gelmeyen zayıflama girişimlerimle biraz bende bu olaya sebebiyet veriyorum

kelebeğe gidecem ilk olarak inş
annemlerde ondaya geçici bir süre
sonra ankaraya giderim o zaman internet sorun olabilir haber veririm

iyi olur canım ya.. tam da desteği olan zamanlar iyi denk gelmiş tatilin

benim de eşim kilo vermemi istiyor çünkü sağlık konusunda çok titiz özellikle benim sağlığım ve sağlıklı bir hamilelik tek dileği tabi benim de

bu arada 112.6 çıktım bugün günde 200 gr haftada 1.5 kilo eder tamam sakinim

xeyrocan senin diyeti dün uygulamdım ama çok kaçamak yaptım :18: hala nasıl yapabildiğimi de anlamıyorum.. bugün normal kahvaltı ediyorum akşam tavuk yicem kaçamak da yok ama kahvaltı uymadı işte bugün de

Sağlık açısından değerlendirdiğinde elbette zayıflamak gerekli ve o noktada tabi ki eşim de zayıflamamdan yana ama benim anlatmak istediğim: Çok şişmansın, ne çirkin oldun, yanıma yakışmıyorsun... şeklinde zayıflamamı ister bir tutumu olmadığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…