iyi olur canım ya.. tam da desteği olan zamanlariyi denk gelmiş tatilin
benim de eşim kilo vermemi istiyor çünkü sağlık konusunda çok titiz özellikle benim sağlığım ve sağlıklı bir hamilelik tek dileğitabi benim de
bu arada 112.6 çıktım bugün günde 200 gr haftada 1.5 kilo edertamam sakinim
xeyrocan senin diyeti dün uygulamdım ama çok kaçamak yaptım :18: hala nasıl yapabildiğimi de anlamıyorum.. bugün normal kahvaltı ediyorum akşam tavuk yicem kaçamak da yok ama kahvaltı uymadı işte bugün de
Sağlık açısından değerlendirdiğinde elbette zayıflamak gerekli ve o noktada tabi ki eşim de zayıflamamdan yana ama benim anlatmak istediğim: Çok şişmansın, ne çirkin oldun, yanıma yakışmıyorsun... şeklinde zayıflamamı ister bir tutumu olmadığı...
ya kızlar bu gün renglinin 2. günüm göbeğim çok şişti sanki 3,4 kilo almışım gibi hissediyorum,bu durum cumaya kadar geçermi.canımda acayip tatlı istiyor 2 bardak az şekersiz çay içtim.
canıms saol bebem ben yarın aklıma koydum onu yapıcam fasülye aldım altına 1 sogan 3 domates ve bol taze sarımsak koyucam içinede 1 yemek kaşıgı zeytin yag koyucam düdüklüde pişiricem sonra bir güzel yemeyi düşünüyorym üstüne limon sıkıcam işte o kaben 5 gün yaptım ara verip tekrar 5gün yaptım 5.500 kilo verdim ama yaparken tam uyamadım ginede verdim.bu hafta kaçamaksız yapıyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak.tabi ben biraz değiştrdim diyeti 3 dilim ekmek yiyorum.
yoğun bir gün geçirmişsin,menünde güzel olmuş.benimde bu günlerde canım taze fasülye çekiyor hatta dün yapmıştım ama diyetim bozulmasın diye yemedim,şimdi gine çekti canım.
canım bügün 2 saat yürüdüm yarın beni iiznli say gerberacım evdeyim dışarı çıkamıcam salı spora başlıcam yürüyüşe canım pazartesi iiznliyim haberin olsun25.05.2012
pazartesi...senarist....................spor bildirimi var
salı...........saphira............spor bildirimi var
çarşamba...shopaholic.................izinliydi sanırım
perşembe...saliss........................izinli
cuma...paşam.............................spor bildirimi var
28 mayıs haftası
pazartesi....xeyrocan....................spor bildirimi var
salı...gerbera................................spor bildirimi var
ipekyol........................................izinli
ecemavi.......................................izinliydi sanırım
net sonuç adetin bittikten sonraki 4.gün belli olurmuş bütün şişliğin o zaman geçermişya kızlar bu gün renglinin 2. günüm göbeğim çok şişti sanki 3,4 kilo almışım gibi hissediyorum,bu durum cumaya kadar geçermi.canımda acayip tatlı istiyor 2 bardak az şekersiz çay içtim.
cnm sporlarını malum yerden yada burdan özel mesaj atarmısın paşamcanıms saol bebem ben yarın aklıma koydum onu yapıcam fasülye aldım altına 1 sogan 3 domates ve bol taze sarımsak koyucam içinede 1 yemek kaşıgı zeytin yag koyucam düdüklüde pişiricem sonra bir güzel yemeyi düşünüyorym üstüne limon sıkıcam işte o kasabah bildirimi yaparım kızlar neler yediklerimi
canım bügün 2 saat yürüdüm yarın beni iiznli say gerberacım evdeyim dışarı çıkamıcam salı spora başlıcam yürüyüşe canım pazartesi iiznliyim haberin olsun
bugün yedikelrimi yazayım şimdi
1- 4 adet krep yedim kepekli incecik 1 su bardagı sütle yaptı eşim bende yapıyorum ama adam krebi kaldırı yaw ben beceremedim yaiçinede dereüto sarımsak reyhan biberiye zencefil koydu sonracıma bir büyük kupa diyet çayı badem domates bol yeşil biber koydum acılı çökelik koydum 5 kaşık çok güzel enfez bir kahvaltı yaptım
öylende yedikelrim
türlü yedim 1 tabak bol tavuk kızartması yaptım kendi suyuyla kekli 2 bardakta ayram içtim üstüne sodamıda içtim
akşam yedikelrimde şunlar
kayısı yedim 9 adet 1 adet erik yedim 2 tane elmalı pay yedimyarın disiplinli diyetime başlıyorum akşama yemek yemedim 1 bardakta çay içtim açık
ayh spor yaptımleslie 3 mil ama artıda çıktım acaba gece olduğu için mi çok da su içtim spor esnasında :44: umarım ondandır çünkü kaçamak yapmadım bugün :26:
bugün menümm
sabah 1 dilim çavdar ekmeği domates peynir 3 dilim ince sucukk..
öğle 1 fincan sütlü nescafe 10 11 tane çubuk kraker
akşam 7 yemek kaşığı mercimek yemeği yarım dilim ekmek
ara 8 tane erik..
45 dakikada yürüdüm 4,5 kmm
net sonuç adetin bittikten sonraki 4.gün belli olurmuş bütün şişliğin o zaman geçermiş
cnm sporlarını malum yerden yada burdan özel mesaj atarmısın paşam
hergün tartılmak senin motivasyonunu bozabilir , benimkini bozuyor bazende ondan dedimama net sonuç gün geçtikçe belli olur
ayh spor yaptımleslie 3 mil ama artıda çıktım acaba gece olduğu için mi çok da su içtim spor esnasında :44: umarım ondandır çünkü kaçamak yapmadım bugün :26:
dün bozköye gittik eski ev sahibinin evi var orada bahçe içinde yaprak topladık azcık biraz arapsaçı topladık dalından dut yedik bide 2 haftalık köpek kopavaladım sürekline kadar istemezsem o kadar bana geliyo biraz fazla kaçırdım ama :18::18:
sabah
yok yoldaydık
ara
dut dalından
öğlen
2 tavuk but
biraz patates
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?