- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Slm kızlarrr
Yarın sınav var püff gene koştur koştur çalışıyorum
Artık mutlu sona az kaldı
Sizler ne yapıonuzzzzz bakimmmm
Benn adett olcamm amaa nasıl bir ödem ayağımın üstüne parmağımla basıyorum resmenn kocaman bir oyuk oluyorrr
Slm kızlarrr
Benn adett olcamm amaa nasıl bir ödem ayağımın üstüne parmağımla basıyorum resmenn kocaman bir oyuk oluyorrr
çok masraflı hatunsun sen henet sonuç adetin bittikten sonraki 4.gün belli olurmuş bütün şişliğin o zaman geçermiş
cnm sporlarını malum yerden yada burdan özel mesaj atarmısın paşam
hergün tartılmak senin motivasyonunu bozabilir , benimkini bozuyor bazende ondan dedimama net sonuç gün geçtikçe belli olur
Slm kızlarrr
nolsun canım işte zayıflamaya çalışıyoruz umarım sınavların iyi geçer de maratona kaldığın yerden devam edersin
yahu bu bizim kaptanımız nerde :26: ne zaman dönecek belli mi :26:
çok masraflı hatunsun sen heyazdımya kız buruya
sen benim halimi görsen dersinki ne olmuş sana epey kilo almışsın dün kaynanama gittim beni görünce ne oldu dedi dedim şiştim adetim popom bile şişti nedense
:44::44::44:iyi aklına geldi sahi nerde kaptan hu hu nerdesin canımbak bu kadar yavrun seni bekliyo burda olmuyo ama böle
kızlar yeni kalktım daha kahvaltı yapmadım ne yesen diye düşünüyorum :26::26:
nasıl oluyum çok iyiyim derin bir uyku çekmişim kalktıgımda eşim yoktu okadar olurpaşam naber nen
olmasunutuyorum sonra niye unuttun gerbera
nasıl oluyum çok iyiyim derin bir uyku çekmişim kalktıgımda eşim yoktu okadar olursonra bir ara gözümü açtım köğpük odada paşa yok aradım oda oda beyfendi tuvalet aynasında uyuya kalmış bu arada paşayla köpük mantar oldu gene teyzesi onları tedavi ediyorum diye yatak odasında yatmıyorum orası bütük sıpamı göremiyorum çocuk odasında oturuyoruz eşim oturma odası yaptı bebek odamı büyük odaya geçicemde bu odaya alıştım orda oturasım gelmedi dAHA KAHVALTI YAPMADIM BEBEM NE YESEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM KEPEKLİ KREPMİ YAPSAM DİYORUM YOKSA YUMURTAMI HAŞLASAM:26::26:
DÜN 3 SAAT YÜRÜDÜM DAHADA FAZLADIRDA CUMARTESİDE 3 SAAT VARDI GALİBA CUMA ÇIKMADIM EVDEN KIZ GERBERA BURDA ŞİMŞEK ÇAKIYO KORKMAYA BAŞLADIM:18::18:
sakın heergün tartılma sadece cuma sabahları tartıl böylece daha iyi motive olursun uzmanlarda benle aynı görüşte
esmer renkli 2 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peyniy
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
yeki hem karnın doymuş olur böylece
bencede haftada 1 gün tartılmalı
gün içinde her çıktığında farklı rakam çıkar moralin bozulur
canım sucuk yeme yine de sen sağlıksız çünkü ille de yicem dersen ki kilon müsait kendin bildiğin bir kasaba yağğsız kıyma ile yaptır o marketlerdeki sucuklardan yeme
grurbumuzda yer var mı bilmiyorum kaptan yazar seni gördüğünde
slm kızlar günaydınnn nasılsınız.....benim netim hala düzelmedi..birkaçgün içinde komşudan net çekicez eve ve kesintisiz netim olucak bundan sonra inşaallah...
Saphiraa cım benim çarşamba msj sayımı bendeydi ama netim polmadıgı için sayamadım..arkadaşlardan biri benim yerime saysa ben de internetim gelince onun yerine saysam olur mu...ceza almamam gerek
Bence tartılma her çıktığında farklı rakamlar moralin bozulur en azından 2 günde bir tartıl canım.ben de üç öğün tartılıyorum hergün
şimdiden hayırlı yolculuklar canım,çocuklarla işin zor Allah yardımcın olsun.günaydın canlar nerelerdesiniz yeni bir hafta başlıyor çok işim varrr çokkkk
sabah kalktım komşuma börek açtım
onda kahvaltımız var bana veda partisi bir nevi
şimdide çamaşır ütü
toparlanıyorum inş bu arada mutfağı temizliyorum buzdolabı felan eşim gelirse fişini çekince koku yaparsa diye
sonra görüşelim
ayy bu gidiş gelişler gerçekten çok yorucu önce 8 saatte cidde sonra 3,5 satte istanbul ordanda en az 3,5 saatte kardeşimin evi yolculuğum tam 1 gün sürecek 2 çocuk vede valizlerle inş sağsalim varırız
Slm kızlarrr
ben bu mesajı nerden hatırlıyorum acabaosman amcanın karısına attığı mesaj))
osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına
gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan osman
amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan
takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona
sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona
cevap
bile vermemiştir.
Bunun üzerine osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.mesajdan 1
saat sonra evin kadını kapıda yeşermişdir..
> > > işte o mesaj;
kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
la bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın hatçe yan yan bakıyo.
üzelme osman abi deyiveriyo,
bebelerin başını okşayaraktan,
kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe,
vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
la kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
la kadınım sağa bir şans daha verdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
vallah keseynen kalsa keşke. :))
slm kızlar nasılsınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?